Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 338
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Честито Ния! Хареса ми много историята ти, въпреки че аз тая болка не желая да я изпитвам. Но нали за това ще съм секцио уж (което май е мн тъпа моя логика, защото ще ме боли доста дни).
Аз още съм в болницата. Кървенето спря, май си имам контракции, къде осезаеми, къде не. Обаче днес нов късмет…оказах се с ковид и ме преместиха в ковид отделението на болницата. Още не знам дали да се радвам, че го хванахме и се случва преди раждане, или да рева и да се вайкам “защо на мен, защо сега”. Реално за момента е просто като гадна настинка с гърлобол, главобол, много сополевене и покашляне малко. Надявам се да не става по-зле. Температура имах само през нощта вчера и тая сутрин. Биха ми доста неща и системи и донякъде е по-добре че съм в болницата, а не вкъщи да се притеснявам повече.

# 136
  • Пловдив
Честит да е Виктор! Да е здрав и спокоен! Бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи! Blue Heart

# 137
Честит да е Виктор! Blue Heart

Есенна аз при болка/дискомфорт пия 2 нош па... той и без тва за мен е като бонбонки Simple Smile аз съм с болезнена М по принцип и само силни седативи ми действаха Sweat Smile
Такива със зелена рецепта: Седалгин нео и Оки Simple Smile .

Ния, хем забавна хем си е доста неприятно това което си изпитала. Но се просълзих на гушкането Heartpulse
Аз ще опитам есетествено, ако беболина е готова, но ще запомня да не искам окситоцин  Simple Smile и да си искам упокойка Joy

Моя приятелка отиде с 9см разкритие и и казаха че е късно за упойка, докато я хване щяла да е родила Simple Smile

# 138
Честит да е Виктор! 💙

# 139
Честит да е Виктор! Много здрав, силен и щастлив! Blue Heart

Ния, благодаря за историята! Yellow Heart Друго си е да чуеш от първа ръка какво се случва, аз лично предпочитам да не ми се спестява нищо...и сега ще си знам да избягвам окситоцина. Силно се надявам на естествено раждане, но на последния ми преглед (миналият вторник) малко ми попариха надеждите като ми съобщиха, че малката вече е към 3,500кг в 37 г.с. и до термин щяла да стане много голяма. Изстрадах си го няколко дни и вече приех, че може и да ми се наложи секцио...Confused

# 140
Честито за бебе Виктор!!!
Краката ми днес не са подути,но пък гърлото почна да ме дразни, освен няколко лукчета,  цял ден съм на чай с мед и лимон... Моя много близка роди преди няколко дни и ми каза същото за окситоцина, (въпреки,че аз ще раждам секцио ) Днес сглобихме леглото и като го гледам така празно,нямам търпение вече бебелина да е с нас удома и всичко да е зад гърба ми!

# 141
Честито бебе Виктор!
За тези от вас които ще раждате секцио и ще сте с пълна упойка, от маската след това имате едно дразнене на гърлото което ще ви кара да кашляте! А вие няма да искате да кашляте с коремна операция...та вземете си лукчета за успокоение на гърлото, на мен в болницата сестрите ми дадоха. За болките няма да разказвам, тъй като някоя от вас може да се стресне. Ако иска някоя може на лично да ми пише. Отивам да спя, че не се знае тази нощ колко ще се спи. Grinning
Надявам се скоро всички да обсъждаме вече недоспиване, хранене, кърмене и прочие.

# 142
Estafa честит да е Виктор! Да бъде много здрав и спокоен! 💙

# 143
При мен има болки всяка вечер от няколко дни насам. Болките са концентрирани долу ниско в корема, боли за около 30 секунди, после спре, минава някакво време и пак така. По интензитет мога да ги сравня с менструални болки, не са силни. За по-опитните, това ли са контракциите? Или таза се разширява? Като усетя такива болки си полягвам, отшумява след около час.

# 144
По принцип доколкото знам, това са контракциите, но ако отшумяват след лягане, може и да е фалшива тревога. Може и да значи, че момента е много близо. В коя седмица си?

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 09:47 от Adriana11

# 145
Отивам в болницата, момичета.. стискайте плаци всичко да е наред! Тапата ми падна, прокървих и вече съм с контракции на 5-6 минути. Багажът не беше готов, даже нощници нямам, но колкото толкова. 😀

# 146
Есенна, ще се справиш! С теб сме и стискаме палци всичко да е наред! Скоро да ни зарадваш с хубави новини! 😇❤

# 147
Успех и пиши като имаш възможност. Всичко ще е наред!

# 148
Есенна,  аз съм от Мартенската тема, но чета и тази, че съм в началото на месеца, УСПЕХ МОМИЧЕ! Дано всичко да е наред! Стискам ти палци!

# 149
Есенна магия, стискам палци! Леко раждане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт