Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 382
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
По принцип доколкото знам, това са контракциите, но ако отшучяват след лягане, може и да е фалшива тревога. Може и да значи, че момента е много близо. В коя седмица си?

Влизам в 39 седмица. Явно, че е фалшива тревога, щом поминава след време Grinning хем искам да раждам, хем не се чувствам "готова" психически, хаха. Но ме интересува дали наистина контракциите се усещат като стягане на целия корем или по-скоро като болка долу ниско в корема..
Есенна магия, успех! Много малко остана за всички ни Heart

# 151
Събудих се преди малко,сънувах че ми пада тапата и бързах за спешното...А то е било пророчески сън.
Есенна,успех!Всичко да е наред и скоро да се похвалиш ❤

# 152
Тук съм, вече с бебе Тодор. 2800гр, 49см. Роден нормално, без упойка, само с 1 шев съм.
И двамата сме добре. 💙

# 153
Честит да е Тодор! Да расте много палав и щастлив!
Есенна магия, тъкмо бях тръгнала да пиша леко раждане и успех  и прочетох, че си родила Grinning Супер, че си минала само с един шев. Бързо възстановяване и да нацелуваш бонбона от нас.

Бебевалежът започна и в нашата групичка Heart Eyes. А аз още не съм си правила багажа за болницата, не съм изпрала дрешките и работя Joy. Днес почвам с прането. Да попитам- имам няколко плетени жилетки и буйки, те как се перат? Ако бяха за възрастен бий ги пуснала на деликатна програма на 30 градуса без гладене после, но пък нали трябва да се дезинфекцират?

# 154
Прекрасни новини за добро утро!Да ви е жив и здрав ,Тодор!❤ Дай Боже на  всички ни такова раждане!А на теб още по-бързо възстановяване,Есенна 🥰
Ако не се лъжа термина ти беше на 1.03,нали?

# 155
Честит да е Тодор! Да расте много палав и щастлив!
Есенна магия, тъкмо бях тръгнала да пиша леко раждане и успех  и прочетох, че си родила Grinning Супер, че си минала само с един шев. Бързо възстановяване и да нацелуваш бонбона от нас.

Бебевалежът започна и в нашата групичка Heart Eyes. А аз още не съм си правила багажа за болницата, не съм изпрала дрешките и работя Joy. Днес почвам с прането. Да попитам- имам няколко плетени жилетки и буйки, те как се перат? Ако бяха за възрастен бий ги пуснала на деликатна програма на 30 градуса без гладене после, но пък нали трябва да се дезинфекцират?
Ако са ръчно изплетени или са от вълна, аз бих изпрала на ръка. После след изсъхване винаги можеш да гладиш, ако те притеснява дезинфекцията. Но все пак, те са следващ слой дрехи, няма да се допират до голото бебе.

# 156
Да, за 01.03 беше, но започнаха контракции, тапата падна примесена с кръв.. и се започна. В болницата бях с 6см разкритие в 1:30, и в 6:00 родих. 💙

# 157
  • sofia
Тук съм, вече с бебе Тодор. 2800гр, 49см. Роден нормално, без упойка, само с 1 шев съм.
И двамата сме добре. 💙
Звучиш чудесно! Дано и така да е минало! Честито и здраво бебче 😘

Gebura, за жилетката-както си описала. Ако държиш на дезинфекция ги изглади през кърпа/пелена.

# 158
Браво, честито бебче! Blue Heart И кошарата щеше да оправяш днес или във вторник, но бебчето не изчака въобще. Мисля, че и през предната ти бременност беше родила в 36 седмица.

# 159
Честито бебче, Есенна! Изненада ни тези, които сме проспали нощта 😁 Да е жив и здрав, и бързо възстановяване! Надявам се и при мен да се случат така бързо нещата.

fentiss, аз съм така вече 2 дни. През деня само стягане в корема, вечер стягане плюс лека болка ниско долу. Миналата вечер засичах и бяха доста често по едно време, снощи реших, че ще си поспя, ако станат достатъчно чести, ще ме разсънят при всички положения. 😀 Мислех, че е започнала първата фаза и просто си се случват бавно нещата, но още нищо.. Май са си все още подготвителни контракции.

# 160
Честито на всички бебчета в групата ! Да растат здрави и щастливи и бързо възстановяване на мамите !

Аз съм вече в 39+1 г.с. и днес съм на преглед. Още нямам никакви индикации че започва раждане, от време на време ме приболва корема, но като цяло нищо. Днес ще ме гледат за разкритие и да видим какво ще стане.

# 161
Есенна, честито! Да е жив и здрав!
Аз също като теб съм с термин за началото на март и сега, а и след историята на Ния вчера, се стъписах.
Значи си родила в 36-37 седмица, нали? Като имаш възможност, моля те, напиши ми как беше второ нормално раждане след първо такова. Ти пиеше ли магнезий? Много хубави мерки има бебе, макар и месец по-рано!

# 162
Есенна, честит да е Тодор! Да е здрав и щастлив!Много бързо раждане, надявам се да е било и леко. Бързо възстановяване ти желая.
Estafa, честито бебче!

# 163
Честити бебчета!
Есенна, да е жив и здрав Тодор💙  Перфектни мерки за месец по-рано и специална дата за мен, моят рожден ден 😀

# 164
Честито, Есенна! 😍
Да са живи и здрави всички пухчовци и много да ви радват!

Общи условия

Активация на акаунт