Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 405
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Колко е хубаво като се събудиш и да прочетеш за още едно родено бебче Blush
Есенна магия, честита радост! Малкият юнак да расте здрав и щастлив! Blue Heart Радвам се, че е минало бързо и че всичко е наред! Хайде, скоро ще си се гушкате вкъщи, бързо възстановяване ти пожелавам! Blush

Аз сега вече съм във филм. Моят термин по ПМЦ е 02.03, а по пункция е 26.02. И като гледам Есенна как роди с термин 01.03, кой знае моят бебок коя дата ще си избере. Stuck Out Tongue Winking EyeBlushBlue Heart В багажът само помпата трябва да сложа, иначе е готов и да взема да подредя бебешкия скрин.

# 166
Е, сънувах че някоя мама снощи е родила и Есенна вече се похвали 💙
Честита радост! Да расте много здрав и щастлив Теодор, и бързо да си се прибирате вкъщи да се гушкате! ❤

# 167
И моят термин е за началото на март (04.03).Първото раждане ми беше 4 дни след термин,но моя мъж ме пришпори да оправя багажа още преди 2 седмици ☺️ понеже от месец насам му споделям всеки път като прочета във фейсбук групата колко бебчета се раждат и все  около 36г.с

# 168
Честита радост, Есенна! Тодор да расте много здрав, усмихнат и щастлив! Blue HeartFlowers Four Leaf Clover

Какво бързо раждане Blush , дано да е било и по-леко! Аз се събудих към 4:20 през нощта и като прочетох, че си тръгнала към 2ч към болницата, се чудех дали скоро ще излезе бебчето и си викам няма как, повечето жени по 12ч чакат...Grinning

# 169
Честита радост Есенна! Да е здрав Тодор да радва мама и тати и да расте безгрижен! Бързо възстановяване на теб! 💙😊

# 170
Честита радост Есенна! Heart   Жив и здрав да е Тодор, страхотна дата си е избрал! Blue Heart Нека да е спокойно и здраво бебече! Hug

Стягам багажа моя термин е 3.03. Чаках да влезна в 9ти месец ..  ама беба може да не чака Joy

Есенна бързо да се възстановиш и много прегръдки!

MG1722 , мисля че с Есенна бяхме на Биолектра магнезий 365

# 171
Честити бебчета, Виктор и Тодор! Да растат много здрави, щастливи и засмени! На майките бързо и леко възстановяване!
И аз днес съм на преглед (3 дни преди термин). Всички симптоми все едно се изпариха. Вече нито подготвителни контракции имам, нито болки каквито и да било. Дано да е затишие пред буря, че вече и аз много искам да си нагушкам бебчето.

# 172
Честито бебче, Есенна Simple Smile Да ви е живо и здраво и много да ви радва, а на теб бързо възстановяване!

# 173
  • София
Ехаа, какъв бебевалеж! Направо ви изпуснах края! Живи и здрави да са Адела, Виктор и Тодор, а на мамите бързо възстановяване!

# 174
Аз сега вече съм във филм. Моят термин по ПМЦ е 02.03, а по пункция е 26.02. И като гледам Есенна как роди с термин 01.03, кой знае моят бебок коя дата ще си избере. Stuck Out Tongue Winking EyeBlushBlue Heart В багажът само помпата трябва да сложа, иначе е готов и да взема да подредя бебешкия скрин.

Би ли споделила, след като стерилизираш помпата, как мислиш да я съхраняваш? Между другото, една приятелка, която роди миналата година, горещо ми препоръчва да си взема стерилизатор за болницата .

Иначе бебетата сами си решават, аз днес влизам в 38ма седмица и нямам никакви индикации, даже не сме говорили с лекаря кога да е дата на секциото.

# 175
Eхааааа 2-3 бебета съм проспала! Специално честитка на Ния и Есенна за бебетата - да са ви здрави и силни и много, много да ви радват Heart

Историята на Ния ми беше много интересна - аз много обичам да чета истории за ражданията, според мен това е полезна информация. Реално този форум е точно за това, не само за да си пращаме сърца и усмивки, така че бих се радвала ако родилите мами имат време и желание, също да напишат как са започнали и преминали техните раждания Heart Не мисля, че някоя ще се "стресне" - който не иска просто няма да чете.

Много е мило как човек си прави едни планове, а накрая понякога става съвсем друго Simple Smile И реално всяка мама казва, че веднага се забравя болката, което трябва да ни успокоява! Heart Heart Heart

# 176
  • Пловдив

Би ли споделила, след като стерилизираш помпата, как мислиш да я съхраняваш? Между другото, една приятелка, която роди миналата година, горещо ми препоръчва да си взема стерилизатор за болницата .

Мисля да си купя от онези пликове с цип. Плътно се затварят, казаха ми, че в Пепко имало и били различни размери. Ще отида да ги видя.

# 177
Честито, Есенна! Да е жив и здрав малкия! Супер, че всичко е минало много бързо!

Аз снощи като легнах имах болки в корема, ставах на няколко пъти, трудно намерих удобна позиция, по едно време имах чувството, че ще се изсипя. Бебето е вече много ниско долу, знам че това не винаги е индикация, но леко се стряскам. Днес е слънчево и исках да се разходя, но не знам дали е добра идея.

# 178
Estafa и Есенна магия,честити бебчета.Да са здрави, а на вас бързо възстановяване!

# 179
Честито, Есенна! Да е жив и здрав малкия! Супер, че всичко е минало много бързо!

Аз снощи като легнах имах болки в корема, ставах на няколко пъти, трудно намерих удобна позиция, по едно време имах чувството, че ще се изсипя. Бебето е вече много ниско долу, знам че това не винаги е индикация, но леко се стряскам. Днес е слънчево и исках да се разходя, но не знам дали е добра идея.
Излез, ако ти стане некомфортно ще се прибереш. И аз излизам след малко. Нали трябва да се събира вит. Д Simple Smile а и малко разнообразяване.

Общи условия

Активация на акаунт