Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 530
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Срокът за подаване към НОИ е 10то число на следващия месец, но вие винаги молете за своевременно подаване с цел получаване сумите по-скоро.

Мммм ,да.Звънях да попитам,днес са го занесли чак,а е при тях от 21.01.Затова нямам превод.

# 586
Честити бебчета, момичета! Да растат здрави и щастливи! ❤️

От днес официално и аз влизам в клуба на почитателите на ананаса.. Днес бях на преглед и АГ ме наплаши, ако не тръгне раждане до вторник другата седмица, да си избирам дата около 20ти за индукция. Тоновете са супер, плацентата също, не знам защо се е разбързал, но ме е страх да му противореча, всеки ми се кара да "слушам доктора". Засичат се контракции, надявам се, че има поне някакво разкритие вече, този път не провери за такова. Та минавам на ананас и качване на стълби и се надявам бебчо да си тръгне сам до десетина дни.

# 587
  • sofia
Срокът за подаване към НОИ е 10то число на следващия месец, но вие винаги молете за своевременно подаване с цел получаване сумите по-скоро.

Мммм ,да.Звънях да попитам,днес са го занесли чак,а е при тях от 21.01.Затова нямам превод.
Той не се носи, подава се електронно, дори самият документ не се показва, а работовадетля подава декларация/приложение или както се нарича. Коментирала съм го с нашето счетоводство.
Ако днес е подаден, то до 2-3 дни ще се покаже в таблицата от линка

# 588
А като гледам как сме я почнали тази тема, аз ще раждам в тема 10 😁
За да не е спам - вчера бебето много ме ръчкаше в ребрата и на фитнес топката ми беше много по-добре. Та не е само за като има контракции, и иначе е полезна.

# 589
Тъкмо щях да питам дали само аз не съм родила тука … 😞

# 590
По повод болничните,ето как се случи при мен.
45-дневният ми болничен преди раждане е от 21/12/21г,ведомосттта за плащане от НОИ да декември  е от 5/1/22г.Съвсем случайно го видях в средата на януари,въобще не очаквах толкова бързо.
Аз сканирам болничния и го пращам на мейл,отделно оргинала го пуснах с куриер,тъй като фирмата ми е със седалище в друг град . За януари превод имах още на 1/2/22г,а за дните от февруари,които включват този първи болничен са ми превели сумата вчера.
И аз не съм родила,пренасям 5-ти ден .няма индикации все още.още малко чакаме и дано се реши да излезе сам младежа

# 591
  • Пловдив
Аз със сигурност ще родя в тема 10. Утре влизам в 37 г.с. и все си казвам, че има време. Нямам индикации за раждане все още и си чакам.

# 592
И аз се записвам за 10 тема. 😀 Надявам се да не стане 11 😀 37+4 съм без контракции, стягания и прочие. Имам единствено съмнение, че бебка е слязла малко по-надолу, защото започна да ми тежи е долната част на корема като съм права.

# 593
Така като гледам и аз ще съм в 10тата Rolling EyesSweat Smile Вярно, че към края на месеца ми е термина, ама все се надявах да подрани...

# 594
И аз ще съм за 10, в 37 седмица съм, но с тези контракции силно се надявах да подрани. Слезнало е вече повече от месец, но за сега нищо и си чакам, така че много сме, спокойно. Точно за тази седмица се надявах да се случи нещо, най-късно другата се надявам, но вече и много се съмнявам.

# 595
  • Пловдив
Аз, честно казано, не бързам. Нямам кой знае какви не разположения и като цяло се чувствам добре. Другият вторник съм на преглед, ще видим дали имам разкритие и колко е пораснал бебчо.

# 596
Май и аз ще се отбелязвам в следващата тема 😂
Чух се с лекаря при който ще раждам ,обясних какво е положението и че искам да предизвикаме раждането щото не се търпи вече....Ами най спокойно ми даде час за петък човека, а на мен термина ми е в Неделя 😅
Ще полудея ако не спрат тия болки вече...едвам се движа, не се чувствам човек, почвам да се отчайвам 😵‍💫
Почнаха да ми минават мисли и за преносване вече , ами тотално откачам като си помисля че може да се наложи да се мъча още седмица /две.
Дано беба да се смили над мен и да вземе да излезе днес или утре ако е възможно 🤗

# 597
Момичета, имам син-Владимир, 52 см, 3600гр.Нормално раждане, като имам доста шевове, но и това ще мине.

# 598
Честитоо! 💙 Бъдете здрави!!

# 599
Честито бебче и бързо възстановяване! Blue Heart

Блонди, ако тръгна да преносвам съм си казала, че сама ще си направя секцио. Joy

Общи условия

Активация на акаунт