Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 517
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Честит да е Владимир! Бързо възстановяване! Blue Heart

# 601
Честит да е Владимир! Бързо възстановяване ти желая! Blue Heart

# 602
Честит да е Владимир! Да е много здраво и спокойно бебче! 😊

# 603
Честит да е Владимир! Blue Heart Много здрав, усмихнат и послушен! Flowers Four Leaf CloverBlush Бързо възстановяване! Heartpulse

# 604
Честит Владимир! Да е жив и здрав! Heart

И аз ще съм май в 10 тема. В 37 г.с. съм. Бях на лекар и няма никакво разкритие, шийката е дълга като на туко що забременяла - над 3 см.

Доктора каза, че това не значи, че не мога да родя утре. Всичко е възможно. Ама едва ли...

# 605
Честит Владимир 💙
Мен до сега не са ме гледали за разкритие нито са ми казвали дължина на шийката 🤔

# 606
Честито бебенце, романтичка! Жив и здрав!

И мен досега не са ме гледали за разкритие, нито знам колко ми е шийката.

Момичета, имам съмнение, че сутринта ми падна тапата или част от нея. Не съм на 100% сигурна, но има вероятност и тя да е била. Знам, че това нищо не значи и не обърнах много внимание, защото тя тапата може да падне и да не започне раждане.
Бях на разходка преди, не много, но с леко по-забързана крачка. Прибрах се, взех душ, позачистих се отдолу (с ножче), доколкото успях де, защото не виждам ест. ама поне отгоре-отгоре.
Като излязох усетих пак болка в междукрачието. Не е нещо фрапиращо, но има напрежение. Отделно пак натиск върху мехура отвреме навреме.

Преди малко отидох до тоалетна и видях, че имам няколко капки кръв по еднодневната превръзка. Не мога да преценя дали може просто да съм се разранила от бръсненето или е нещо друго. Ще се наблюдавам и ако продължи ще звънна до болницата, но наистина не мога да преценя с точност.

# 607
Виж се с огледалце дали имаш ранички от бръсненето.
Ако е тапата - браво. Откога чакаш какъвто и да е признак за раждане. Вярно, тапата не значи на сто процента скорошно раждане, но е доста близко.
Аз родих три дена след тапата.

# 608
Ето че дойде и моя ред да се похваля, сутринта 8 и 31 проплака и моята принцеса Ивон 2,770 и 48см. За съжаление не беше никак лесно при мен с много болки и накрая се наложи от нормално раждане да се премине на спешно секцио. Ще разкажа тези дни малко по-подробно какво точно се случи при мен, но важното е че сега сме си двечките и се гушкаме Heart

# 609
Честито да е и твоето бебче! Чакахме да се похвалиш, дано всичко е наред от тук нататък при вас. Heart

# 610
  • София
Eeee, колко бебенца! Започна бебевалежа!
Честит Владимир, Честита Ивон! Да са здрави и усмихнати деца! 💕

# 611
4 бебенца  за вчера и днес, честити да са!
Много здрави и щастливи да бъдат !

# 612
  • Пловдив
Честита Ивон, Мимченце! Да е здрава и прекрасна. Ти бързо да се възстановиш и скоро да разкажеш! Heart

# 613
Ох, Мимче! Честито и на теб! Много бързо възстановяване! ❤

# 614
Честита да е Ивон! На теб бързо възстановяване, важното е, че вече се гушкате! Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт