Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 489
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Честита радост, Мимченце! Heartpulse Нека Ивон да е много здрава, лъчезарна и щастлива, а ти за имаш бързо и леко възстановяване! Flowers Four Leaf Clover Blush

# 616
Честити бебчета и бързо възстановяване на мамите! ❤

# 617
Честита радост, Мимченце! Бъдете много здрави! ❤
Бързо възстановявяне!

# 618
  • Пловдив
Ситуацията вкъщи Joy

# 619
Честит Владимир! Blue Heart
Много бързо възстановяване. Нека е здрав палав и щастлив!

Честита Ивон! На теб многоо бързо възстановяване! Нека е уснихната, здрава и поспалива! Heart

Мече у нас ситуацията е същата Joy. Таткото само казва защо не ме предупреди че си в 37гс... и няма време Joy .
Беба е слезнала малко на долу... но мисля, че има още време, в четвъртък съм на тонове да видим дали пак има контракции.

# 620
Честити бебчета, Владимир и Ивон! Нека бъдат много здрави, щастливи и игриви! На мамите бързо възстановяване!

# 621
Честит Владимир, Честита Ивон! Много радост, щастие и гордост да донесат на семействата си! А на мамите върви възстановяване и адаптиране!

# 622
Момичетата с контракции, пиете ли магнезий?

# 623
Момичетата с контракции, пиете ли магнезий?

На мен ми казаха да го спра в 37гс, аз го спрях в 36+4

# 624
  • Пловдив
Магнезият го спрях още 34 г.с.

# 625
Аз не съм пила, не са ми го предписвали изобщо.

# 626
Честито на всички мами!!! Колко се вълнувам,  моето секцио ще бъде на 21ви и вече броя дните!

# 627
Аз още пия магнезий. Лекарката само ме подсеща, аз само забравям. Не знам какво я притеснява, че не го спира. Може би иска бебето да натрупа още няколко грама.

# 628
Благодаря ви много момичета, и честити бебечета на родилите Heart
При мен не всичко мина по план, но беше най-добрия вариант. Контракциите започнаха към 8 вечерта но си бяха нормални, към 12 вече станаха силнички и на 5-6 мин и набързо един душ и айде към болницата. Приеха ме само с 2 см разкрити, но чести контракции, и към 3 почнаха да ми текът водите. Тогава почнаха и мъките, контракциите станаха през 1-2 мин и почнах да се гърча от болка а разкритието си седеше все още на 2 см. Към 5 вече ме съжалиха и ми сложиха епидурална и нещата почнаха да стават по-добре. Към 7 и 30 вече бях с пълно разкритие, но на бебка главичката още не беше слязла надолу. Към 8 почнахме с напъните, но за съжаление още на втория напън почнаха да падат тоновете на бебка и аз почнах да губя съзнание, настана лека суматоха и само си спомням лекарите как казаха спешно секцио и за секунди ме подготвиха за операцията, малко след това се роди и Ивон. Явно от многото упойки, успях да се раздвижа чак към 5, но важното е че и двете сме добре и тепърва предстоят на всички ни най-хубавите дни Heart

# 629
Честито бебче! Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да си е при теб!

Общи условия

Активация на акаунт