Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 325
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Честно казано аз бих се водила по детето. Дъщеря ми винаги ядеше по- малко от препоръките, когато съм я хранила от шише. Как ще пробуташ повече като детето отказва. Ако пък видимо е гладно детето бих дала още. Не бих си държала детето гладно само, защото някой бил казал, че трябва да яде точно определени мл. В повечето случаи не се взима предвид размера на бебето и този на родителите, което е много важно.

# 91
Честити бебчета на мамите, които са родили и успех на предстоящите ❤️ Аз минавам да се отчета и тук, малката ни Мая се роди днес със секцио 2.550кг. 47см.❤️❤️❤️

# 92
  • Пловдив
Честита да е Мая, да расте здрава и щастлива! Heart

# 93
Честито на всички майки с нови бебчета!!! Така се зарадвах като видях новата тема, вече обратното броене се започна! Аз за сега нямам никакви симптоми, моят термин е чак за 28ми, въпреки,че обсъдихме с доктора секцио, каза да избера дата покрай 20ти. Ще се оплача само от отекли глезени и много умора след като се разхождам... Понякога ме боли и срамната кост. Искам да питам тези мами,които са имали секцио как се чувствахте като вече бяхте у дома и колко време ви беше нужно да обслужвате бебето сами? Майка ми ще си вземе отпуск и ще ми помага,но някак си бих искала по-бързо аз сама да обгрижвам бебка.

# 94
Честити нови бебчета, да да живи и здрави, да радват мама и тати, а на мамите бързо възстановяване!!
На останалите които ни предстои търпение и леки раждания!! 😊😊

# 95
Jinx, честита радост! Нека да е здрава, спокойна и щастлива малката Мая и много да ви радва! Flowers Four Leaf CloverHeartpulse
Леко и бързо възстановяване!

# 96
Честити бебчета!
Аз на около 9-10 ден от секциото можех да правя всичко сама, като се има предвид че първите 4-5 дни са в болницата. Единствено не съм вдигала тежко, гледах да е до 3-4-5кг. Ама някъде към 40 ден на бебето носих количката с бебето през 3-4 стъпала и нищо не ми стана. Но можех да готвя, пускам пералня, гладя дрешките на бебето, можех да изкъпя бебето, спокойно излизах на кратки разходки. Най- трудни ми бяха първите 3-4 дни, ставах бавно и клякането ми беше трудно.

# 97
Честита да е Мая! Да расте здрава и щастлива! Heart

# 98
  • sofia
Бубенце, честито момченце!
Jinx, добре дошла на Мая!

Желая им здраве и усмивки!

Бързо възстановяване!

# 99
Пожелавам на Мая да е много весела и безгрижна! На мама бързо възстановяване!

# 100
  • София
На 30.01 в 01:30ч се роди Адела 💓💓💓
3470гр,51см
Забележете късметлийската дата и час, дано наистина са ѝ на късмет. 😍
Ужасно ви благодаря на всички за положителната енергия и стиснатите палци!

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 12:56 от Nia_192

# 101
Честита дъщеричка Ния!
Да ,няма как да не забележим цифрите.
Да са и на късмет.
Здрава и щастлива да расте !
Бързо възстановяване та теб!

# 102
Честита да е Адела! Здраве, късмет и много успехи да има! Heart EyesHeart
А ти много бързо да се възстановиш. И скоро всички заедно в къщи! Отличен синхрон за числа Simple Smile

Честита да е и Мая! Жива и здрава! Heart

# 103
  • sofia
На 30.01 в 01:30ч се роди Адела 💓💓💓
3470гр,51см
Забележете късметлийската дата и час, дано наистина са ѝ на късмет. 😍
Ужасно ви благодаря на всички за положителната енергия и стиснатите палци!
Бъдете здрави! Възстановявайте се бързо и се прибирайте вкъщи. Дано е минало леко раждането.

# 104
Честити бебчета Мая и Адела! Да са много здрави, послушни и щастливи! Бързо възстановяване на мамите и скорошно прибиране вкъщи! 😊

Общи условия

Активация на акаунт