Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 818
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Честит Михаил, Лили! Да ви е здравичък, а на теб бързо възстановяване. 💙 Бързо ще се изнижат дните, а после много ще се гушкате

# 331
Лили, честита радост! Blush Много здрав, усмихнат и благополучен да расте Михаил! Blue Heart Flowers Four Leaf Clover
Леко и бързо възстановяване! Blush

# 332
Въпрос към опитните мами- бибероните на шишетата всеки месец ли се сменят? И по колко пъти на ден се стерилизират шишетата, в смисъл след всяко хранене ли? Съжалявам, ако са глупави въпросите, просто време не остана и искам всичко да си знам...

Шишетата се сменят горе долу на 3 / 4 месеца зависи колко и как се ползват 😁

Бибите на шишетата може всеки месец или като се захабят (зависи колко се ползват) може да се наложи смяна през две седмици или през два месеца , индивидуално за всяко дете .

Стерилизация след всяко ползване.

# 333
Лили, честита радост! Да ви е здрав и щастлив, а на теб бързо възстановяване и скоро да си се гушкате! Blue Heart

# 334
Въпрос към опитните мами- бибероните на шишетата всеки месец ли се сменят? И по колко пъти на ден се стерилизират шишетата, в смисъл след всяко хранене ли? Съжалявам, ако са глупави въпросите, просто време не остана и искам всичко да си знам...

Шишетата се сменят горе долу на 3 / 4 месеца зависи колко и как се ползват 😁

Бибите на шишетата може всеки месец или като се захабят (зависи колко се ползват) може да се наложи смяна през две седмици или през два месеца , индивидуално за всяко дете .

Стерилизация след всяко ползване.
Благодаря за съвета, Блонди! Как си ти?

# 335
Честито Лили, да е жив и здрав и много да радва мама и тати, а на теб бързо оздравяване.
А аз да питам секциото заради ковида ли беше? Извини ме за въпроса ако те притеснява не ми отговаряй.

И аз вчера легнах наляво и взех че родих

Тази сутрин в 5 сутринта ми направиха спешно секцио. През нощта изтекоха водите и се започна процеса… Понеже съм в ковид сектора на болницата и съм на медикаменти, се наложи да ме приспят. Малкия Михаил съм го виждала само на снимка за съжаление. Таткото го видя през стъкло.

Сега съм в ада на болките на контрахиращата матка! Брутално е! Ставах иначе вече, раздвижиха ме още следобед. Няма мн за разказване, всичко се случи много бързо…

# 336
Лили честито бебче  🎉❤️
Да ви е здраво и пухкаво бебенцето и да напълни домът ви със щастие и любов ❤️
Надявам се бързо да се възстановиш, и скоро да гушкаш щастието си ❤️🤗

Ариел : Уж съм добре,утре съм на преглед дано има развитие😁 чакам си и моя голям ден да дойде, че бая ме мъчат тия контракции...вече не мога  да спя 😂
Будя се от болки и ми писна...нямам търпение да родя и да се свършва с мъките 😂
Завиждам благородно на всички вече родили , нямам търпение скоро и всички останали да гушкаме бебенца🤗❤️
Ти как си 😘

# 337
Блонди и при мен е същата история с контракциите и само заради тях вече ми се ражда. В момента много ми се спи, а започнаха едни болезнени, но не много, обаче се чудя да ги засичам ли. Така съм през ден и вече малко се изнервям. Сега имам и едно постоянно чувство, че ми се ходи до тоалетната по малка нужда. Бебето си е сменило позицията, но не мога да разбера как точно е застанало, че сега ме е страх да натисна, но главата му вече не е до крака ми. Днес докторът хубаво пита дали искам да ме види за разкритие, но защо му отказах, малко съжалявам. Отивам да пробвам да облекча контракциите, че наистина много ми се спи.

# 338
Честито Лили, да е жив и здрав и много да радва мама и тати, а на теб бързо оздравяване.
А аз да питам секциото заради ковида ли беше? Извини ме за въпроса ако те притеснява не ми отговаряй.

Аз си имах дата за планово секцио в средата на месеца. Предполагам можеше да опитаме естествено, но поне докъдето я докарах, нямах разкритие. Питаха ме само как съм щяла да раждам и дали има причина. И съответно събраха екип.
Казаха ми, че пълната упойка е наложителна заради фраксипарина, който ми бият за ковида.
Предполагам, че естественото в моя случай щеше да е трудно или поне мъчително, и евентуално със същия развой в последствие

# 339
Честито бебе Лили - да ти е живо и здраво Simple Smile Аз доста се посмях на "легнах на ляво и родих" - пожелавам ти скоро да ти дадат малкия мъж да си го гушиш!

# 340
Честито бебче, Лили. Да е многи здрав и благословен и скоро да си се гушкате заедно вкъщи! Бързо възстановяване ти желая и много спокойствие!
И аз малко, като Owly се посмях на "легнах на ляво и родих". 😅

# 341
Честито бебе Лили - да ти е живо и здраво Simple Smile Аз доста се посмях на "легнах на ляво и родих" - пожелавам ти скоро да ти дадат малкия мъж да си го гушиш!

Ами така си беше, старах се точно тая вечер да съм наляво, че вече всякак ми се замайваше 🤣

Благодаря момичета! Успех и смелост желая на всички, на които предстои раждане, независимо от начина!

# 342
Честито бебе Михаил Hearts да е жив и здрав и бързо възстановяване Simple Smile

Иначе на мен днес ми падна тапата, но до там приключваме със индккацийте за предстоящо раждане. Ще видим какво ще реши човека, но за сега не бърза за никаде Stuck Out Tongue Winking Eye

# 343

Иначе на мен днес ми падна тапата, но до там приключваме със индккацийте за предстоящо раждане. Ще видим какво ще реши човека, но за сега не бърза за никаде Stuck Out Tongue Winking Eye

Като подне тапата не трябва ли да те приемат в болница или може да си чакаш и вкъщи? Питам защото някъде по спомен бях чула че след това  до ден два трябва да се ражда, може и да греша 🤔

# 344

Като подне тапата не трябва ли да те приемат в болница или може да си чакаш и вкъщи? Питам защото някъде по спомен бях чула че след това  до ден два трябва да се ражда, може и да греша 🤔
За съжаление това е само индикация на започващо раждане, но е напълно възможно да минат до 10 дни и повече и нищо да не се случи.  При изтичане на води веднага те приемат в болница, защото рисковете за бебето са много. И моя лекар каза че продължаваме да чакаме. Ходя си на тонове през ден и вече в понеделник ще коментираме какво правим ако разбира се малкия човек не се реши до тогава ( термина ми е в неделя ).

Общи условия

Активация на акаунт