Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Честити бебенца ❤ да са ви здрави! ❤

# 556
Гебура, Моничка честити бебчета!
Да растат много здравички и много да ви радват! 💙💖

Мимченце, чакаме хубави новини и от теб. Дано всичко е минало леко!

# 557
Честити бебчета! Heart Blue Heart Да се възстановявате бързо и да се радвате на бебчетата. Чакаме и Мимченцето да се похвали, а защо не и още някоя мама. Благодаря за информацията за секциото в Шейново!

Днес се събудих още в 4 от ужасни болки. Имам едни болезнени стрии от вчера и просто не ми дават почивка. В същото време пак контракции ме мъчат, всеки път са по-гадни. Корема ми стои един твърд и деформиран, направо ми е гадно да стоя. Бебето го усещам и май се е завъртяло още по-зле, вместо да се намества правилно. И така оплаках се за днес.

# 558
Гебура и Моничка, честити бебчета! Да са ви много здрави, щастливи и засмени!
Бързо възстановяване и на двете!

Мимченце чакаме и ти да се похвалиш.

# 559
Ехаа момичета, честити бебчета 🥰
Бързо да се възстановяте 🤗

# 560
Момичета, честито!!! Да са живи и здрави бебенцата, много бързо възстановяване и скоро у дома! ❤❤❤

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 10:02 от Adriana11

# 561
  • sofia
Честити нови бебчета! Нека са здрави, обичливи и спокойни.

Радвам се, че до сега в темичката всичко върви чудесно и има само прекрасни преживявания.

# 562
Честито за новите бебчета, да са живи и здрави! Heart

Имам един въпрос за изплащането на 45 дневния болничен. Моя включва няколко дни от януари, целия февруари и ден-два от март. Работодател го е подал навреме, превода за януари го получих.
В сайта на НОИ си пише, че за всеки следващ месец се изплаща до 5 дни след края на месеца, тоест февруарската част трябва да я получа в началото на февруари.
От НОИ спазват ли го това, случвало ли ви се е да има забавяне или пък случвало ли ви се е да бъде преведен дори по-рано?
С ПИК кода си гледах стария 45 дневен от предното раждане, но датите са съвсем различни и не мога да направя съпоставка.

# 563
Честити бебоци на Моничка и Гебура! HeartpulseHeartpulseHeartpulse Много да са здрави, благополучни и усмихнати! Flowers Four Leaf CloverNature SunnyFlowers Four Leaf Clover Много бързо възстановаване на новите майчета пожелавам! Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 564
И аз се интересувам за болничния. Моят включва 6 дни от януари и ссе още не са ми изплатени. Чудех се дали ще ми ги изплатят този месец или чак март.

# 565
  • sofia
Моят болничен е от 19.01 и беше подаден от работодател на 24.01, изплатен на 31.01 и получих сумата на 01.02.

Частта за февруари се изплаща в края на месеца или началото на март. Нои са доста точни и не забавят плащанията. Извадете си Пик (докато имате време) и много ясно и лесно се следят нещата в сайта им.

# 566
Момичетата честити бебоци! Бързо възстановяване и на двете ви Heart много лакоми и спящи бебчета да имате и много здрави! HeartBlue Heart

Моя болничен е от 23.01 обаче работодателя още не го е занесъл в НОИ, иначе Люба е права за февруари плащането края на февруари или началото на март.

# 567
Много нерегулярни контракции имам на 8 мин, после 5,после 11. Да се чудя какво да правя.Не искам и да бързам и да ходя напразно в болницата.

# 568
Здравейте. Може ли да споделите, тези от   вас, които ще са планирано секцио, колко дни  преди термин можеше да изберете?
На мен ми казаха 10 дни за планово секцио което ми предстои на 10 (четвъртък)а ако тръгне нормално раждане секцио по спешност когато и да е като ден и час

# 569
Моя болничен е от 14.01 току що получих смс, че е преведена част от него.

Общи условия

Активация на акаунт