Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 568
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Дано, момичета, наистина и аз много се надявам! 🙏
Всичко ме боли вече и се чувствам трудно подвижна. Знам, че е нормално, но вече ми тежи много.
Пожелавам си всички да родим леко, безпроблемно и за тези, които искаме скоро, да се случи! 🙏🙏🙏

# 526
  • Стара Загора
Здравейте, момичета, и аз да се оплача. Никакви признаци да излиза туй дете, термин 12.02 (малко го промениха).  Вечер се чувствам като костенурка по гръб, голям зор ми е да стана от леглото и винаги в последната секунда стигам до ВЦ.

Като ми звъни някой по телефона мога ли да сложа вместо мелодия звукозапис, който да казва "Не съм родила още!" ?

# 527
Здравейте. Може ли да споделите, тези от   вас, които ще са планирано секцио, колко дни  преди термин можеше да изберете?

# 528
  • sofia
Здравейте. Може ли да споделите, тези от   вас, които ще са планирано секцио, колко дни  преди термин можеше да изберете?
При мен първо беше 14-10 дни преди термин, но нещата се промениха на повече дни и избор нямам. Зависи много

# 529

Аз ще раждам точно 1 седмица преди термин, но като цяло проследяващия АГ според мен би трябвало да прецени според вашата бременност, все пак всичко е индивидуално, някои имат контракции, други не и т.н. Доста фактори са Simple Smile

# 530
На мен ми каза да си избера ден от 38г.с но според мен можеше и да се изчака още малко. Аз родих 9 дена преди термин и абсолютно нямах нито една индикация за скорошно раждане.

# 531
Гебура, с теб сме ! Надявам се всичко е наред и вече си видяла малкото вързобче Heart

Момичета дано не ви мъчат много,  аз още нз имам ли контракции или много болезнено мърда беболина... стяга ме кръста и корема... но аз имам и много висок праг на болка, на последните тонове не усетих контракции от 80 като болезнени... просто ми спираше въздуха. Но определено много си тежи на края... и както казаха хич не е най - прелрасния момент за една жена Joy... Вече започнаха и да ме проверяват родила ли съм... и то майки... нали знаят колко е досадно.

# 532
Привет от родилното на Майчин дом! Приеха ме малко по-рано, че след тоновете минах на проверка за разкритие и се оказа, че съм 5,5-6см. разкритие. И аз не знам как и кога е станало толкова, но сега съм в родилна зала. Направиха ми клизма преди това и сега са ме оставили само да гледат тоновете и да видим как, ще се развият контракциите. Имам на моменти остри контракции, но стискам зъби за сега. Дано всичко мине спокойно и добре, момичета. За сега съм спокойна и мисля позитивно. Успех и на другите майчета! Пращам ви много позитивна енергия! ❤😊💙

# 533
Привет от родилното на Майчин дом! Приеха ме малко по-рано, че след тоновете минах на проверка за разкритие и се оказа, че съм 5,5-6см. разкритие. И аз не знам как и кога е станало толкова, но сега съм в родилна зала. Направиха ми клизма преди това и сега са ме оставили само да гледат тоновете и да видим как, ще се развият контракциите. Имам на моменти остри контракции, но стискам зъби за сега. Дано всичко мине спокойно и добре, момичета. За сега съм спокойна и мисля позитивно. Успех и на другите майчета! Пращам ви много позитивна енергия! ❤😊💙

Успех Мони 🍀

# 534
Успех, Моничка! Всичко да мине бързо и възможно най-безболезнено и скоро да си гушкаш бебенцето! Flowers Four Leaf Clover

# 535
Еха, 5-6 см разкритие!
Имала ли си контракции до тук? Пиеше ли магнерот?

# 536
Магнерота го спрях още 36г.с. Имах предните дни контракции. Не са били много силни и понякога нерегулярни. Сутринта имах регулярни. Почти цял ден бяха така.

# 537

Успех, Мони!
Стискам палци всичко да мине бързо, леко и безболезнено! ❤

# 538
  • Пловдив
Успех, Мони! Бързо и безболезнено раждане ти желая! Хайде, скоро ще си гушкаш бебчето! Blush

# 539
Моничка, стискам палци! Всичко да мине бързо и наред! 🙏 пиши като можеш

Общи условия

Активация на акаунт