Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 941
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
https://www.zara.com/bg/en/share/-p08073220.html?utm_campaign=pr … &v1=164583842
Някой да има впечатления от панталона, учудващо има всички размери налични?
Вчера си го взех заедно със сакото. За цената си е перфектен.
А отговаря ли на номера,  който по принцип носите, първоначално сложих два съседни номера, после махнах по- големия и поръчах друг модел панталон.
Дано съм улучила.

# 121
И аз бих искала да знам групата и дали е отворена, че нямам фейсбук, ползвам само инстаграм. Търся отчаяно едно сако да си направя костюм.

# 122
  • Благоевград
Не знам дали ще успея да я споделя:

https://www.facebook.com/groups/323819942811463/?ref=share

# 123
# 124
  • Пазарджик
Момичета, влизам да ви предупредя да внимавате при плащането в онлайн магазина. Вече втори път ми се случва да ми задържат една и съща сума два пъти и ако не беше по-голяма, нямаше да забележа. Веднъж се вижда при движението по сметката и втори път при неосчетоводените суми,  но крайната сума се намалява два пъти. Днес, като говорих със служител на банката, каза, че има доста такива случаи при пазаруване в Зара. Иначе съдействат и бързо отблокират. Може би зависи и от банката, аз съм към ОББ.

# 125
Ването това означава ли, че я теглят 2 пъти сумата. И аз имам такива суми.

# 126
  • Варна
В Неделя в Гранд Мол във Варна едната продавачка така влачеше по земята дрехите от пробната, че направо се зачудих къде перат  такива светли дрехи. В пробните пък да не говорим как се хвърлят дрехите на купища, някои дънки даже наопаки се оставят и се излиза. Иначе след голямото дебнене тук във Фейсбук вече почна търговията с дрехи от намалението Simple Smile

Някаква група за продажби ли има?
Като напишете Находки от и се изреждат всички марки. Продават нови, стари дрехи

Това сако съм го дублирала -
в размер 38.

Това яке е маааалко широкичко за моя вкус, но смятам да го оставя. Исках да си купя грейка, но накрая го поръчах, че има и ръкави

Какво друго да ви се хваля, то всичко изчезна, но този пуловер ми е едно от най-добрите попадения

С много ярки цветове, много мекичък

# 127
Сумите ги виждам по веднъж в движението на сметката, но в деня на вземане на пратката тази сума отива най- отгоре с дата от въпросния ден. Изчезва отдолу .
Не съм засичала дали всичко е точно, но ще проверя по- късно.

# 128
Аз също виждам, че за 6 поръчки сумите да са и изтеглени и в неосчетоводени. Предполагам са изтеглили парите, но са блокирали и сумите още веднъж. В даден момент вероятно ще ги разблокират. Предполагам с банката трябва да се свържа. Аз също съм на ОББ и имаме 2 таба в приложението единият за осчетоводени суми и за неосчетоводени.

# 129
  • Пазарджик
Ами крайната сума се намалява все едно са изтеглени два пъти.

Не знам дали и кога ги разблокират, но предишния път си седеше така и след получаване на пратката. Тогава за първи път обърнах внимание и се свързах с банката.

# 130
  • София
Скоро една дама купи тази рокля. Искам да попитам дали роклята е вталена или е широка, свободна?

# 131
Скоро една дама купи тази рокля. Искам да попитам дали роклята е вталена или е широка, свободна?

От самата снимка се вижда, че не е вталена. Свободен модел

# 132
Някоя от вас ако засече камуфлажното яке ХС/С размер моля да ми пише! Влюбена съм в него! 😍
Скрит текст:

# 133
  • Бургас

А отговаря ли на номера,  който по принцип носите, първоначално сложих два съседни номера, после махнах по- големия и поръчах друг модел панталон.
Дано съм улучила.
[/quote]
За мен си отговаря.

# 134
Здравейте, момичета
искам да ви попитам някоя от вас може ли да ми даде телефонен номер за да се свържа с отдел връщания към Зара, тъй като вчера написах имейл и днес нямам никакъв отговор, а бих искала да върна част от една поръчка?
Някоя дали го има, за да мога да се свържа и да се изясним как да върна покупките?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт