Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 901
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
Абе глупости, баламосали са те.
Това в кой магазин се случва? Да ходя да го дезинфекцирам аз този мениджър!

# 106

Абсолютно! Това значи, че трябва някой в съблекалнята да прибира всичко, което е оставено и да се дезинфекцира. То в магазина артикули няма да останат за излагане…егати глупостите, супер несериозно оправдание

# 107
Кой ги знае, може да минават из целият магазин с пръскалката...

# 108
  • София
В Дъ мол.
Пълни глупости, от онлайн дезифенкцират, а иначе като пробваме една след друга, не?

# 109
  • Варна
В Неделя в Гранд Мол във Варна едната продавачка така влачеше по земята дрехите от пробната, че направо се зачудих къде перат  такива светли дрехи. В пробните пък да не говорим как се хвърлят дрехите на купища, някои дънки даже наопаки се оставят и се излиза. Иначе след голямото дебнене тук във Фейсбук вече почна търговията с дрехи от намалението Simple Smile

# 110
Здравейте, някой виждал ли е някога някъде наживо или със зареден размер следните боти: https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%BA … 16&v2=1972011 ? Дебна ги от месец непрекъснато и никога не съм ги засичала, вече взех да се отчайвам :/

# 111
  • София
Здравейте, някой виждал ли е някога някъде наживо или със зареден размер следните боти: https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%BA … 16&v2=1972011 ? Дебна ги от месец непрекъснато и никога не съм ги засичала, вече взех да се отчайвам :/
Стоки над 200лв. в БГ магазини не доставят. Има само палта от 250 до 280лв.Най-скъпите дрехи ги доставят само в Мол Парадайс.

# 112
https://www.zara.com/bg/en/share/-p08073220.html?utm_campaign=pr … &v1=164583842
Някой да има впечатления от панталона, учудващо има всички размери налични?

# 113
В Неделя в Гранд Мол във Варна едната продавачка така влачеше по земята дрехите от пробната, че направо се зачудих къде перат  такива светли дрехи. В пробните пък да не говорим как се хвърлят дрехите на купища, някои дънки даже наопаки се оставят и се излиза. Иначе след голямото дебнене тук във Фейсбук вече почна търговията с дрехи от намалението Simple Smile

Някаква група за продажби ли има?

# 114
Аз гледах в olx, палтата от 50, пуснати за 180 😂

# 115
И с Манго е така. Дънки, които на намаление бяха 6 лева, във Фейсбук вървят по 30-40..

Иначе от Зара купих всичко, което исках за бебето. Чакам последните две поръчки тази седмица Simple Smile

# 116
  • София
Аз се радвам, че има и търговки на дрехи от Зара, защото 2 пъти купувам от тях мечтани артикули, които дебнех по 2м. и не успях да купя. Ако те устройва цената купуваш, ако ме подминаваш. Като се почнат едни дебати, че колко били сега намалени...., и колко печелели, ами да си ги купят, ако могат. Тоя стрес с дебненето не е от най-приятният. И не винаги успявам. Миналата година и по нощите ставах, сега не си го причиних.
Да доразкажа за продължението на разказа от вчера за дезинфекцираните дрехи. 🤣Днес отидох първа в магазина, нямаше ги изложени дрехите,стояха си в  в склада на детско  метнати на тезгях. Купих една рокля от тях, другите не ми бяха ок.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 20:37 от stefina

# 117
  • sofia
stefina, кои са тези ФБ групи - може ли линк? Simple Smile

# 118
  • Бургас
https://www.zara.com/bg/en/share/-p08073220.html?utm_campaign=pr … &v1=164583842
Някой да има впечатления от панталона, учудващо има всички размери налични?
Вчера си го взех заедно със сакото. За цената си е перфектен.

# 119
Малко отзиви от нещата, които днес взех:

1. Оказа се, че е малка за мен. Не се побира портфейла ми, но ще я мисля. Арт код 6612/810.
2. Плътна плат, но според мен не е за лятото. Не е лоша. Поръчала съм обаче L и ми идва леко голяма.
3. Толкова е малък М размера, че дори и не си помислих да я пробвам. Нямаше да оцелее. Тънък плат, нищо особено.
4. Дългата рокля ми е голяма, размер М. Аз съм нисичка и презрамките са ми дълги. Половината бюст ми е навън. Материята е приятна, но прозира. Няма подплата.
5. Пончото също не е лошо. Но ако се носи с черно нещо отдолу се забелязва.

Общи условия

Активация на акаунт