Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 880
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Зеленият панталон, зелената риза и синия жакет са вече запазени и ще ги изпратя след малко към новите им собственички.

# 91
Аз все пак рискувах с роклята и утре ще е при мен 🥰 Искам да питам, някой ходил ли е във физическите магазинини, как е от към намаление?

# 92
  • София
stefina Заповядай:

https://www.zara.com/BG/bg/0-p0.html?v1=164583811

Не съм го виждала обаче и нямам представа как е на живо.
Не става, отвежда ме към първичната страница.

# 93
В приложението се отваря:

# 94
Не ми върви с тези ликове, дано с този стане :

https://www.zara.com/BG/bg/0-p0.html?v1=164583811&utm_campai … =red_social_movil

# 95
Благодаря! А за адрес какво да задам-моят или офис на Спиди, защото сайтът ми дава само опция връщане в магазин Zara и вземане с куриер от домашния адрес?
Здравейте, при заявено връщане на артикули, мога ли да ги занеса в офис на Спиди? Нямам възможност да чакам цял ден куриера вкъщи.
Да.

# 96
Аз все пак рискувах с роклята и утре ще е при мен 🥰 Искам да питам, някой ходил ли е във физическите магазинини, как е от към намаление?
Намалените са почти разграбени и масово е вече новата колекция. Това за Гранд Мол Варна.

# 97
Здравейте, някой анулирал ли е поръчка? За първи път ми се случва да канселирам и се чудя до колко време да очаквам да ми преведат парите обратно.

# 98
  • София
Намерих го по арт. номер от скрийншота на Дримингфлау. Но то е овърсайз и без хастар и се отказвам.
Аз пък днес от Дъ мол купих 7 дрехи за щерката, страхотни, само 1 връщам, че е малка, голяма радост беше. Направих тоалети блузки и панталонки. Голям късмет, всичко за 72лв.

# 99
Здравейте, вчера писах с молба за съвет как да върна закупени артикули след като съм пазарувала като гост и съм от град, в който няма магазин и нито една от вас не каза нищо по темата.
Благодаря.

# 100
Deni von, като за начало можеш да се обадиш на телефон или мейл да пратиш със запитване. И чат има, но в работно време е. Проблема, или по скоро затрудненията идват от това, че сте пазарували като гост. Предполагам, че имате мейл с потвърждение на поръчката, та там някъде със сигурност ще има информация и възможност за връщане на поръчка.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 20:34 от Pink Dress

# 101
  • Благоевград
Успях да поръчам този панталон в размер С и сега се чудя дали си заслужава доставката от 10 лв. Някой виждал ли го е, бива ли го?

# 102
  • София
Днес връщам дрехи и една дама преди мен връща няколко неща, слагат им аларми и аз поисках 3 от тях да взема да пробвам и не ми ги дадоха. Викнаха мениджъра, един гадняр и той казва-не може, трябва едно денонощие да мине, да ги дезифенкцират и тогава се излагат върнатите от онлайн. Викам му, аз всеки ден връщам тука дрехи и дамите грабят от тезгяха веднага, сега не можело. Помолих го, не и не, викам му, а каква е гаранцията, че няма след 30м. да ги изкарате, вика ми-ами късмет. 😱
Deni von-ние като не пазаруваме като гости, как да Ви отговорим на въпроса?

# 103
Е това ме хвърли в тъча, нямах представа, че дезинфекцират дрехите! Сега ми изниква въпроса с какво го правят? Едва ли е чист спирт...

# 104
Те щото от много дезинфекция са с петна от грим...

Общи условия

Активация на акаунт