Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 929
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте. Може ли снимка на този потник в страницата на Зара? Много искам да си го поръчам, но не го намирам.

# 526

Заповядай,това е кода  3519/030
За други въпроси към марката съм насреща 😂

# 527
Кога ще паднат пак цените, другия четвъртък или?
Допълвам се, бодита им по принцип умалени ли са? На миналата разпродажба едно боди S, беше като за малко дете, а по принцип нося S, други бодита не съм купувала, за да сравня.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 15:55 от Velinova85

# 528
И аз това се питам понеже си харесах няколко неща, които не са намалени.

# 529
  • Бургас
Умалени са.

Нося С обичайно. С-ката от това едва я облякох и нямаше шанс да се закопчее. М-ка пак трудно я облякох, но този път ми бяха големи чашките и на дупето ми беше голямо.

# 530
Преди намалението поръчах 2 пъти от тези бодита - първия път С ми беше добре в чашките, втория път малко /като още не съм го върнала, а трябва за да не изтърва срока/, но и двете не можах да ги закопчея отдолу. Мислех да го нося, като потник, но първото което дойде имаше дефект, та за това и поръчах пак ..

# 531
И аз това се питам понеже си харесах няколко неща, които не са намалени.
Не работя за марката,просто следя артикулите и марката детайлно.Мисля,че новите ги намаляват не по-рано от края на юли ,август.

# 532
Благодаря все пак! Hug

# 533
Понякога наистина ти трябва вълшебна топка за номерацията. Поръчах с първото намаление един и същ номер от два различни модела дънки. Единият ми е малък, а другият голям.
Върнах ги заедно с едни маратонки, които също ми бяха големи.

Поне уцелих с ризите ката заложих на един намер по-малки Simple Smile

# 534
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за сьвета да си запаметиш нещата в желани артикули 💐
 Следя едни рокли и вчера излезе и моят номер и успях. Дано само да ми стане, но пак не ми даде да порьчам до магазин. Днес ми дойде  пьрвата порьчка, но вьрнах и двете рокли. За бюст са с чашка А според мен.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 18:08 от Syn

# 535
  • Стара Загора
Много жалко, че са направили платена доставката на намалените артикули дори и да си минал 100лв. За нас, които нямаме магазин на Зара в града е неприятно. Харесвам им саката, но в този случай ще пропусна.

# 536
  • I want it all and I want it now.
Успях да премеря тази рокля в магазина  , но да знаете, че прозира.

# 537
Взех си поръчката и от 5 неща само едно ще оставя. Тази раница е чудесна за парите си.

И връщам

Тези не стават, ако имаш бюст. Ако си с малък може да седи добре. Въпреки, че взех L от едното, ами в нещото като чашки не мога да събера и половината материал. Второ дойде леко скъсани.

Тези две рокли са голямо разочарование

Последната дойде и скъсана.

# 538
Здравейте, търся тази рокля в размер М, имам я в размер С

# 539
Колко време продължава разпродажбата? Месец или по- малко?

Общи условия

Активация на акаунт