Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 868
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Аз искам 35ти номер, обаче съм многооо далеко от Дъ Мол, на другия край на България, където няма магазин  Sad Някоя добра душа дали няма да иска да ми съдейства с покупка Innocent

# 691
Щом ги има налични в някои от магазините, мисля да проверя по телефона дали е останал номер в пловдивската Зара, обаче как да обясня модела...няма ги и налични на сайта, за да видя кода...
Някой, който ги е купил онлайн, може ли да даде кода на продукта?

# 692
Заповядай!

# 693
  • софия
Щом ги има налични в някои от магазините, мисля да проверя по телефона дали е останал номер в пловдивската Зара, обаче как да обясня модела...няма ги и налични на сайта, за да видя кода...
Някой, който ги е купил онлайн, може ли да даде кода на продукта?

Късмет 🙂

# 694
Много благодаря, дами!

Ще питам, пък ако има- добре, ако не- здраве да е😊.

# 695
  • София
Milivanili7- пишете ми на ЛС за маратонките.

Последни придобивки.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 16:45 от stefina

# 696
Здравейте! Simple Smile Имам следния въпрос - харесала съм една рокля на Зара, онлайн е изчерпана, но има размери в мол Сердика и The mall.. мисля, че назад в темата съм чела, но може и да бъркам - възможно ли е куриер да я вземе от магазина и да я достави, тъй като не съм от София? И ако да, как става заявяването?

# 697
Здравейте, някой дали знае отворили ли са вече магазинът ня Зара в мол Парадайс? Знам, че беше в ремонт през юни, но след това не съм минавала през мола.

# 698
Здравейте, някой дали знае отворили ли са вече магазинът ня Зара в мол Парадайс? Знам, че беше в ремонт през юни, но след това не съм минавала през мола.

Не. Говори се чак за октомври.
То в този коридор много затворени магазини.
Масимо също го ремонтират.

# 699
Здравейте! Simple Smile Имам следния въпрос - харесала съм една рокля на Зара, онлайн е изчерпана, но има размери в мол Сердика и The mall.. мисля, че назад в темата съм чела, но може и да бъркам - възможно ли е куриер да я вземе от магазина и да я достави, тъй като не съм от София? И ако да, как става заявяването?
https://www.econt.com/services/buy-by-courier

# 700
За съжаление, няма да мога да поръчам роклята с Еконт.. току що питах в чата на Зара.. Казаха ми, че само на място в магазините може да се закупи  Confused

# 701
За съжаление, няма да мога да поръчам роклята с Еконт.. току що питах в чата на Зара.. Казаха ми, че само на място в магазините може да се закупи  Confused

Е да де, точно. Куриера отива и я купува от магазина.

# 702

Е да де, точно. Куриера отива и я купува от магазина.

Затова ги питах изрично за възможност покупка с куриер на Еконт. И отговора беше, че не е възможно..

# 703
..........
Затова ги питах изрично за възможност покупка с куриер на Еконт. И отговора беше, че не е възможно..
Ама че странно...
Значи отива куриер на Еконт в магазина, иска да купи даден артикул( те няма как да знаят за себе си ли го купува или за друг), но , разпознавайки по униформата, че е куриер, му казват" Съжалявам, не може да Ви продадем стоката, защото сте куриер"....🤔

По- добре пак звъннете и питайте защо точно е невъзможно, искайте поне обяснение👍.

# 704
Странно. Аз последно през м.април съм заявявала куриер до магазин. Никакъв проблем не е имало. Бяха купени нещата, които бях заявила и ми ги донесе на адрес.
 Вероятно сте попаднала на некомпетентен служител в чата.

Общи условия

Активация на акаунт