Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 857
  • 770
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Снимки от обновената Зара в Парадайс.

До пробните можеш сам да си махнеш алармата и да платиш

Ред за пробните с автомат

Автомат за получаване на онлайн пратки, на самообслужване

Козметика

# 751
Супер е направено! Много удобно!

# 752
Момичета, а Zara Home има ли реален магазин из моловете?

# 753
Парадайс

# 754
Здравейте момичета, имам питане. Поръчка онлайн може лида се върне във физически магазин?

# 755
# 756
Здравейте,случвало ли ви се е артикул ,който сте видели в магазина да не е наличен онлайн.
Пробвах яке,което го нямаше 2 седмици в сайта и чак сега е качено.
А днес в Испанската видях тази риза с дънки,но я няма никъде .Някой да я е виждал? 

# 757
Направих с голям зор вчура една поръчка от зара. Сигурно ме е стотната поред, но за първи път не ми прие картата за плащане, която ми е в акаунта и която ползвам досега. Та ми се наложи да платя с револют и сега въпросът ми е как се възстановяват суми при плащане с револют? Почти съм сигурна, че ще връщам ако не цялата поръчка, то половината, та затова се замислих.

# 758
Директно там ти я връщат

# 759
Поръчах го току-що.Очаквам на живо да е още по-прекрасен

# 760
  • Бургас/Пз
Здравейте, какво ви е мнението за кожените якета от естествена кожа на Зара? Имам от изкуствена и съм много доволна, направо го смлях от носене няколко години, но сега се чудя дали да не взема естествена. Идват намаленията през ноември и мисля, че цената ще е съвсем прилична

# 761
  • София
Здравейте, какво ви е мнението за кожените якета от естествена кожа на Зара? Имам от изкуствена и съм много доволна, направо го смлях от носене няколко години, но сега се чудя дали да не взема естествена. Идват намаленията през ноември и мисля, че цената ще е съвсем прилична
Аз имам кожено яке на Зара и за мен е незаменимо! Кожа, кройка, модел- всичко е изпипано! Най-любимото ми е то! А аз имам 6 бр. Естествена кожа. Изкуствена не си причинявам.
Относно намаленията, следя едно черно яке от миналата година. Цената му от 229 не се промени нито на ЧП, нито по време на намаленията.

# 762
Аз обожавам кожени якета и имам една малка колекция. От Zara в момента имам 3 и са без никакви забележки. Кожата е мека, удобни са и моделите са хубави. Изкуствена кожа не купувам и не мога да сравня.

# 763
  • Бургас/Пз
Копче, Деви, много ви  благодаря Simple Smile
Копче, вероятно следим едно е също яке. Много се надявах да го намалят на ЧП, но щом го следиш от толкова време, явно няма да имам този късмет Simple Smile

# 764
Моля някой да пусне нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт