Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 836
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
  • sofia
Как мога да видя наличност на даден продукт във физически магазин - за Massimo Dutti става въпрос? Преди имаше in stre availability, но не го виждам от известно време. За нова колекция става дума

# 736
  • София
Как мога да видя наличност на даден продукт във физически магазин - за Massimo Dutti става въпрос? Преди имаше in stre availability, но не го виждам от известно време. За нова колекция става дума
През приложението не го намирам и аз, но през компютър непосредствено под размерите има такава опция.

# 737
  • sofia
Стана, да! Благодаря Simple Smile
През приложението не го намирам и аз, но през компютър непосредствено под размерите има такава опция.

# 738
Новия магазин в Парадайс е уникалеееен.
Има каси на самообслужване като в Кауфланд и Била. Сам си маркираш дрехите.
Има и едни като таблети. Май на тях се пише номера на онлайн поръчката за получаване вместо да се чака служител.

# 739
  • Sofia
Супер, много обичам касите на самообслужване! Сега остава само Зара да пуснат нещо, което ИСКАМ да си купя. Напоследък намирам колекциите им за много странни.

# 740
Здравейте,
Имам проблем с връщане на сума от поръчка.
Върнах дрехата на 24.08.2022г. До момента не ми е възстановена сумата.
Телефонът им не работи, а като пратя мейл ми се връща автоматично съобщение, че мейлът ми /моят!/ не съществувал.
Моля ви за съвет как да процедирам?
Поръчката е онлайн, връщането направих физически - в магазина на "Зара" в мол Сердика. Пазя си бележката.
Там също не вдигат телефона.

# 741
  • I want it all and I want it now.
Чрез приложението на Зара, отговарят почти веднага пишете номера на бележката и така.

# 742
Писах им, изпратиха ми сторно бележка, но при проверка с банката ми се оказва, че сумата не е възстановена.
Сега ме карат физически да ходя в банката си , за да си търся парите, които е ясно, че не са ми върнати.
Изключително съм възмутена! С H&M никога не съм имала никакъв проблем!

# 743
Виж пак банката, имала съм такъв случай, изпратиха ми преводното нареждане и се оказа, че банката не ми е осчетоводила превода.
Сега наскоро пак имах такъв случай с Масимо дути, парите седяха като сума в сметката, но не ги осчетоводяха, да ги имам като наличност.
Все се каня да я сменя тази банка, но едва ли по другите  е по различно.
Не съм ходила до банката разправях се по телефона.

# 744
Знаете ли дали мога да върна обувки, на които съм срязала етикета? Не съм ги носила разбира се, но сглупих набързо да го срежа и мисля че са ми малки. Става въпрос за физически магазин.

# 745
  • София
Знаете ли дали мога да върна обувки, на които съм срязала етикета? Не съм ги носила разбира се, но сглупих набързо да го срежа и мисля че са ми малки. Става въпрос за физически магазин.
Ами, ако не пазите етикета няма как да стане. При връщането те маркират баркода на етикета.

# 746
Пазя го просто го отрязах.

# 747
Имам излишно това поло. Размер с, за дама с тънко вратле, стои прилепнало по врата.

# 748
  • София
Здравейте! Този карго панталон дъщеря ми не одобри. За съжаление изхвърлих касовия бон и не мога да го върна. Предлагам го за 40 лв. Размерът е 36, нов с етикети.
https://www.bershka.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2-%D0%BA%D0%B0 … .html?colorId=800

# 749
  • sofia
Търся си панталон от естествена кожа, хс. Пишете ми, ако имате излишен.

Общи условия

Активация на акаунт