Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 67 872
  • 770
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Момичета търся това яке в размер 98. Вече не храня надежди да се появи в сайта. Ако някоя го види в магазин ще съм безкрайно благодарна да ми го купи и изпрати. Ще го платя предварително.

# 316
На някой върнали ли са му парите за липсващи артикули? Четох и за други случаи като моя. Върнати няколко пратки с куриер, взети от адрес, не е ясно колко тежат и са приети само част от артикулите. Останалите къде са... да чакам. Какво да чакам? Не съм го очаквала от Зара и служителите им. Кой знае какви прошляци работят там и се чудят как да откраднат. Във Фейсбук е пълно с хора, продаващи по много дрехи на цени по-високи от редовната. Нищо чудно да са нашите, откраднатите. Повлияна от един виц обаче мисля да им "върна" целите поръчки като в кутиите сложа някоя стара дреха. Ако могат да докажат, че не съм им изпратила действителните артикули, ще трябва да могат да кажат и къде са върнатите от мен по-рано. Като прочетох, че не съм само аз, много им се ядосах и тези наглеци трябва да си получат заслуженото по някакъв начин.

# 317
  • Стара Загора
И аз чакам да ми върнат парите. Минаха повече от обявените 14 работни дни, а от чата само ми написаха, че ще направят запитване и толкова. Не съм изпадала в такава ситуация никога с тях и не съм го очаквала честно казано. Имах намерението да поръчам още някои неща, но се отказах тотално. Чакам ги до утре и обмислям да подам сигнал до КЗП.

# 318
И аз върнах една чанта още в деня, в който я получих ( 01.02.), не получих имейл за получена пратка или потвърждение. Писах им в чата на 14-я ден, казаха че пратката е получена и ще уведомят административния отдел. След час получих потвърдителен email , щяла съм да получа парите в 14- дневен срок отново. Все още нямам пари по сметката 😤 50 лв за мен не са малко. Въпроса е , че досега много пъти съм връщала артикули, но не съм проверявала дали са постъпили парите по сметката . Имах им доверие след получения email, за потвърждаване. С тази карта нямам онлайн банкиране и не следях. Трябва да ходя до банката за извлечения да видя.
Много е дразнещо !

# 319
  • София
Аз имах едни не получени фиби, писах в чата и  след 2 дена парите ми бяха в сметката. Никакви проблеми нямах. Сега получих от Резърв 1 сутиен по-малко ще видим развоя, но са любезни.

# 320
Тази седмица в деня, в който трябваше да получа съобщение да си взема поръчката от магазина (вторник) ми пристигна изведнъж съобщение, че ще ми възстановят парите. При изпратен артикул, това ми дойде, меко казано, неочаквано. Чатът, разбира се, е трагичен. Обяснението беше толкова плоско (системна грешка), че си мисля само, че са ми я загубили.
Миналата година бяха затворени магазините им и връщах чрез куриер. Мъка.

# 321
Случвало ли ви се е да искате да замените артикул, да има наличен желания размер, но тази опция да е неактивна в приложението, защото както гласи съобщението "имате друга замяна в процес". А такава нямам и всичко, което съм решила да заменя вече съм го получила. От известно време ми излиза такова съобщение и се налага да връщам и да поръчвам наново правилният размер. Обърнах се към чата за съдействие. Отговорът, който получих е, че артикулът вече не е наличен, което не беше така. Обясних подробно ситуацията и че не ми се случва за първи път и последва "мога ли да ви бъда полезна с друго" цели два пъти. Явно, че не ми бяха полезни и че ще връщам и ще поръчвам отново. И затова ми е интересно на някоя от вас случвало ли се е да не може да направи замяна при наличен размер.

# 322
Аз никога не правя замени, винаги поръчвам и връщам това, което не ми трябва.

# 323
Явно, че това е начинът. Ако не друго, поне си спестяваш главоболия.
Аз никога не правя замени, винаги поръчвам и връщам това, което не ми трябва.

# 324
  • София
Замяна никога не съм правила, но имах едни обувки, получени в магазин, които като статус останаха "Готови за взимане от магазин", а не "Получени". Ако не бях улучила размера, нямах опция да ги върна. Да не би последната замяна да не е отразена в профила като завършена?

Току-що проверих. Поръчката е от миналия февруари и продължава да стои като "Готова за взимане от магазин". Simple Smile

# 325
  • София
Замяна никога не съм правила, но имах едни обувки, получени в магазин, които като статус останаха "Готови за взимане от магазин", а не "Получени". Ако не бях улучила размера, нямах опция да ги върна. Да не би последната замяна да не е отразена в профила като завършена?

Току-що проверих. Поръчката е от миналия февруари и продължава да стои като "Готова за взимане от магазин". Simple Smile
Това не е вярно. Аз имам от сегашното намаление една разделена на 2 части поръчка със статус "изпратена" все още и успешно върнати и двете неща в магазина около 10 мин след получаването им.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 15:56 от brayan__

# 326
  • София
brayan__, при мен нямаше такава възможност. Както казах, това беше преди 1 година. Но в случая имах предвид, че щом според тях моята поръчка не е получена, може и замяната на Blake да не е завършена. Все пак при нея изписва това:
... но тази опция да е неактивна в приложението, защото както гласи съобщението "имате друга замяна в процес".

# 327
Относно замяната е отразено, че е доставена и затова ми се видя странно и реших да се свържа с тях в чата. Но може и да е проблем на самото приложение по някакъв начин, знам ли и аз.
И да се допълня, забелязах, че когато направя замяна, след това няма опция за връщане на вече заменения артикул. Предимството е, че когато направите замяна имате опция да ви я донесат на адрес или до офис без да плащате допълнителна сума за доставка, независимо от стойността на артикула.
brayan__, при мен нямаше такава възможност. Както казах, това беше преди 1 година. Но в случая имах предвид, че щом според тях моята поръчка не е получена, може и замяната на Blake да не е завършена. Все пак при нея изписва това:
... но тази опция да е неактивна в приложението, защото както гласи съобщението "имате друга замяна в процес".

# 328
  • София
Здравейте, малко коментар от последните поръчки:

Изпробвах всичките показани в темата рокли-сако и само тази ми хареса как стои.

Чудесни вълнени пуловерчета

Сакото е изк.кожа,но много меко и добре ушито.

Полата е чудесна. Има подплата. Туниката е много хубава. Панталонът също, но няма да ги нося заедно.

Тази рокля ми е излишна в размер S. За мен си оставих M, но изпуснах срока за връщане на малката:

P.S. Кучешките дрехи за по 5 лв са страхотни. Аз ги купих за подарък и се надявам да станат на мъника.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 15:43 от brayan__

# 329
  • Варна
Последната рокля е едно от попаденията ми от тази разпродажба. Много е мека и приятна за носене.

Общи условия

Активация на акаунт