Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 67 861
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
Ясно, но чата им в момента не е активен. Общо взето се съмнявам да се съгласят… жалко, изгорях.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 20:12 от Bondy07

# 301
  • Варна
Ясно, но чата им в момента не е активен. Общо взето се съмнявам да се съгласят… жалко, изгорях.
И аз така изгорях по отпуските миналата година. Предложете ги в групите - там в момента се вихри истинска търговия, има цени, които не съм виждала от началото на намалението

# 302
Можеш да ги пуснеш и в темата за размените, може някой да търси нещо от твоите неща.

# 303
Изнервящо е това да следиш срокове за сръщане, но на мен ми бяха пътва грижа и гледах доста бързо да си мисла и връщам поръчките, че и да си взема обратно парите. Сега чакам посшедните 120 лева, но нещо не получавам мейли и най-късно във вторник започвам да ги търся.

# 304
Поръчах на дъщеря ми тези три артикула. Някой с мнение? Роклята стои ли добре?

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 22:35 от nikol ivanova

# 305
Не ми върви с последните поръчки, днес взех тази рокля и ми е тясна на гърдите

# 306
  • София
Не ми върви с последните поръчки, днес взех тази рокля и ми е тясна на гърдите

Аз я взех XS и ми е голяма даже. Взех я за плаж.

# 307
Размер S e. В ляво над снимката пише със сиви букви кой е размера.

Stefina да не би да е поредната шантава номерация. Аз съм с гръдна около 93 см и ми е много опъната.

# 308
  • София
Размер S e. В ляво над снимката пише със сиви букви кой е размера.

Stefina да не би да е поредната шантава номерация. Аз съм с гръдна около 93 см и ми е много опъната.
Според мен отговоря на М.

# 309
  • Бургас
Момичета, които от вас имат тази рокля,
Скрит текст:
бихте ли споделили как я перете? Обичайно проверявам какви са инструкциите за пране преди да купя дреха, но този път се сетих чак след като поръчах. Гледам, че е позволено само химическо чистене. Най-вероятно при нормално пране черната основа ще пусне боя и ще изцапа зелените и розови нишки. Все пак дали някоя от вас я е пускала в пералня?

# 310
Да се похваля, успях да се окомплектовам с тези 3-те:
Скрит текст:

+2 панталона. Доволна. Бежовият кариран панталон стои много добре с бежовото сако.

# 311
Днес съм с последния  показан панталон, страхотен е.
Поръчах и розовия в два номера, дано остана също толкова доволна.

# 312
  • София
Mi ra 62...-това а се казва находка 3 стилни костюма и 2 панталона за 140 лв.
Честити, със здраве да се носят.
Май много дългопродължава това намаление и все пускат неща, чакам рокля, поло, панталони. Да спира вече, че поръчах заради него нов гардероб😱. Аз си имах нужда де, майтапя се.
Иска ли я някой тази рокля размер М, от домашните никой не ме харесва с нея, на мен не ми допадат подплънките на рамената. Мислех на шивач да я давам да местим ръкавите.

# 313
Здравейте, има ли отделна тема за предлагане на неуспешни покупки на Зара? Предлагам едно сако S размер, от тези с двуредното закопчаване, черно букле. В сайта са 100 лв. Чисто ново с етикет, но и аз изпуснах срока за връщане или замяна. Ще го предложа на малко по-ниска цена, само да се отърва от него.

# 314
Здравейте, има ли отделна тема за предлагане на неуспешни покупки на Зара?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1089711

Общи условия

Активация на акаунт