Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 67 848
  • 770
  •   1
Отговори
# 285
Аз днес върнах последната поръчка към Зара и слагам край на тази разпродажба.
Стига толкоз тичане и следене.
Задържам малко неща, но все желани.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 18:31 от Lale_Lili

# 286
Здравейте! Разменям това палто хс за с размер, ако някой се интересува.

От няколко дни наблюдавам, че вече почти всички неща в любими нямат наличност и не излизат номера, а намалението е до 1ви март...

# 287
Днес взех последната си поръчка, нищо не си харесах от нещата за мен. Половинката намаза обаче. Връщам следните неща, ако някой се интересува да пише:
Скрит текст:

# 288
А продавате ли го?
Здравейте! Разменям това палто хс за с размер, ако някой се интересува.

От няколко дни наблюдавам, че вече почти всички неща в любими нямат наличност и не излизат номера, а намалението е до 1ви март...

# 289
Здравейте, във физическите магазини на  Pull and Bear има ли колаборацията им с STARTER?
Скрит текст:

В приложението има функция да откриеш къде се продава. Специално за тази тениска нещо е бъгнало и не зарежда, но пробвай и ти и за якето. Според мен вече не е останало, защото намаленията са към края си.
Скрит текст:

# 290
  • София
Днес в сайта пускаха доста не появяващи се неща отдавна? Но нищо не взех.
Взех от магазин тези в неделя.
Панталона стои хубаво. 6 цвята блузи купих за него докато ми допадне-екрю, бежава, кафява, слонова кост, оранж, небесно синя, защото по него има такива сини нишки и накрая купих тази тъмнокафява рокля, която дадох да ми я направят на блуза за него. 🤣Шивачите да не седят без работа, създавам им.

Взех и тази рокля, но щерката ми вика лелкинска е, а ми стои чудно. Мисля е...

Взех и този панталон черно с зелени дупки, стои чудно, но с толкова зелени дрехи вече ще заприличам на жаба. 🤣
Всичко по 10лв.

Тази риза, която на майтап взех ХХЛ, че ми беше мечтана шивачката ми я направи чудесно на S размер, доволна съм.

Сега и оставих от 2 бюстиета да ми направи 1 от тях, че много разголено беше иначе🤣.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 21:47 от stefina

# 291
Stefina, роклята на вълните е великолепна, няма нищо лелчинско! Задръж си я, много е ефектна Simple Smile

# 292
  • София
Stefina, роклята на вълните е великолепна, няма нищо лелчинско! Задръж си я, много е ефектна Simple Smile
Има малко вълна в състава и прибоцква малко, но не е проблем. Аз я пробвах с черен чорапогсщник, но с кафяв ще е по-добре, утре ще пробвам. Благодаря ти. 🤗

# 293
Панталона стои хубаво. 6 цвята блузи купих за него докато ми допадне-екрю, бежава, кафява, слонова кост, оранж, небесно синя, защото по него има такива сини нишки и накрая купих тази тъмнокафява рокля, която дадох да ми я направят на блуза за него. 🤣Шивачите да не седят без работа, създавам им.

Взех и този панталон черно с зелени дупки, стои чудно, но с толкова зелени дрехи вече ще заприличам на жаба. 🤣
Всичко по 10лв.

Тази риза, която на майтап взех ХХЛ, че ми беше мечтана шивачката ми я направи чудесно на S размер, доволна съм.

Сега и оставих от 2 бюстиета да ми направи 1 от тях, че много разголено беше иначе🤣.

Може ли линк на ризата? Страхотна е.

# 294
  • София

Всичко по 10лв.

Може ли линк на ризата? Страхотна е.
Свалена е от сайта.
5598 059

# 295
Аз също виждам, че за 6 поръчки сумите да са и изтеглени и в неосчетоводени. Предполагам са изтеглили парите, но са блокирали и сумите още веднъж. В даден момент вероятно ще ги разблокират. Предполагам с банката трябва да се свържа. Аз също съм на ОББ и имаме 2 таба в приложението единият за осчетоводени суми и за неосчетоводени.
Привет ,
на мен също по две поръчки ми блокираха двойно сумите. Изтеглиха само по веднъж. А дублираните суми още ми стоят в неосчетоводени. Свързах се с банката(ОББ е и моята), казаха че до 30 дена трябва да се отблокират. Почти 25 дена са минали....а все още стоят в неосчетоводени. Angry

# 296
  • София
В понеделник ще връщам тези къси панталонки номер 40, но отговарящи на 38, да не кажа и на 36.

https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D1%8A%D1%81-%D0%BF%D0%B0%D0%BD … html?v1=118609597

Aко някой има интерес.

# 297
  • София
За тази риза поръчах тези клонинги панталонки на Зара от Алито, да видим ще изгоря ли 30лв. 🤪

# 298
Момичета, не знаех, че връщането на Зара е 30 дни от датата на поръчката, а не 30 дни от датата на доставката. И така знаех, че при положение, че ми е доставено на 21 януари, съответно до 20-21 февруари мога да върна нещата, които не искам. Е днес отварям да си направя заявка за връщане и какво да видя, нямам опция за връщане. Знам, че е мой пропуск, но все пак има ли някакъв вариант да ги върна ?

# 299
Момичета, не знаех, че връщането на Зара е 30 дни от датата на поръчката, а не 30 дни от датата на доставката. И така знаех, че при положение, че ми е доставено на 21 януари, съответно до 20-21 февруари мога да върна нещата, които не искам. Е днес отварям да си направя заявка за връщане и какво да видя, нямам опция за връщане. Знам, че е мой пропуск, но все пак има ли някакъв вариант да ги върна ?
Остава ти да пишеш в чата и да ги помолиш. Друго няма какво да направиш.

Общи условия

Активация на акаунт