Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 67 847
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
Dewi D Сега ми я сега налична М размер. Появява се от време на време. Имаше подобна и с розов нюанс.

Ако някой има тази рокля S размер и иска да се раздели с нея, моля да ми пише. Имам XS и ми теснее на гърди те.

https://www.zara.com/BG/bg/%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%83% … B0-p00881314.html

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 20:53 от Пълнолуние

# 271
  • Русе
Дами, мнения за тази рокля? Деколтето толкова ли много е отворено, че това ме притеснява, поръчах я в S размер.

Отворена е наистина, аз взех размер М и ще мисля с какво да припокривам деколтето.

# 272
  • София
Аз взех рокли подобни на показаната от stefina. Първата много ми харесва, общо взето ми става, но не съм убедена че ще я нося. Втората беще супер умалена и я върнах.

# 273
Здравейте,
Някой с мнение за този гащеризон?

# 274
Здравейте, може ли да ми кажете някакъв телефон на Zara, за да питам защо ми липсва сторно бележка и връщане на парите? Писах на дадения имейл, така и не ми отговориха.

# 275
Днес получих една част от поръчките си.

За съжаление тезибралери май не са подходящи за моят бюст. Твърде малък идва, ще се връща. А чакам още няколко...
Елечето не е лошо, но XS си е малко за мен..  Долнището на пижамата ми е малък и ще го връщам, ако не хвана по-голям размер.

# 276
Тези рокли, които коментирате, как да като дължина?
От представянето им на манекена не мога да преценя, а с моите 176 се притеснявам да не са прекалено къси?
Иначе поръчах розовия костюм, утре го очаквам, дано съм преценила размера🙂

# 277
  • София
Тази с иглите е ужасно къса.
Карираната, която аз показах е 5 пръста над коляното ми,аз съм 167см.

Черният гащеризон с бели кантове не е нищо особено, широчък, провлачен, но за тази цена може и да става.

# 278
  • Русе
Аз съм доволна от черният гащеризон. Днес го получих. М размер ми заспа, обикновено нося С/М. Аз харесвам гащеризони, но рядко се харесвам с такива. Плата не е уау, но ми харесва. Изглежда прохладен за лятото.

# 279
  • София
Stefina, кой размер от карираната блейзър рокля взе? Питам, за да се ориентирам за размера й. От тази с иглите взех S, но е много по мен в долната част.

# 280
  • Варна
[/img]
Получих зелената риза от съфорумка размер S, но ми е голяма, ако някой я иска мога да се разделя  с нея.

# 281
  • София
Stefina, кой размер от карираната блейзър рокля взе? Питам, за да се ориентирам за размера й. От тази с иглите взех S, но е много по мен в долната част.
И на мен S от тази с иглите стоеше така. Взех размер М и ми леко хлабавка, не голяма.

# 282
Здравейте, във физическите магазини на  Pull and Bear има ли колаборацията им с STARTER?

# 283
Ще връщам този панталон. 40 размер е.
Не се възприех с него. Ако някоя дама го иска - 10лв

# 284
Момичета, благодаря за отзивите за розовите сако и панталон. Поръчах моят 38 и от двете, стават ми, точни са, само панталона горе е на косъм закопчаването, но и аз качих последно време 2 кг от въздуха.

Общи условия

Активация на акаунт