Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 67 842
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
Търся този елек в ХС размер.

# 256
Пристигна това сако, точно такъв цвят исках, харесва ми много, НО! на моето му липсват подплънките, много тъпо :/

Не знам дали ми се занимава с пришиване на подплънки...

# 257
Момичета, мисля утре да върна тези неща в The Mall, ако някой проявява силен интерес към някое :
Скрит текст:

# 258
Забелязали ли сте след колко време, след като върнете артикули на Zara, по куриер, получавате известие, че са приели връщането ви. Мина цяла седмица откакто засилих към Zara кашон с дрехи и все още нямам никаква информация дали са получени, както и нямам известие на имейла си.

# 259
При мен обикновено до 2-3 дни е получено връщането в Зара. Но не знам от какво зависи. Днес например, още сутринта дойде куриерът да вземе един кашон за връщане. След половин час видях, че статусът на връщането е променен на "взето от куриер". Преди една седмица връщах едно яке и в рамките на 5 дни си получих и сумата в картата. Странно, защо при вас е така, най-добре се свържете с тях в чата, за да изясните защо още не са приели връщането.
Забелязали ли сте след колко време, след като върнете артикули на Zara, по куриер, получавате известие, че са приели връщането ви. Мина цяла седмица откакто засилих към Zara кашон с дрехи и все още нямам никаква информация дали са получени, както и нямам известие на имейла си.

# 260
Аз чинно си изчаках 14те дена и им писах в чата. Изпратено с куриер, доставено и прието след 2 дни от магазина в Сердика. Оттогава ни вест, ни кост. Никаква нотификация. Изпращах 2 поръчки със същия куриер - по едната ми пратиха нотификация след 10 дена, че е приета и одобрена и след още 2 дни парите ми бяха по сметката.
Момичето от чата днес ми каза - днес са ви преведени парите, ще ги видите до няколко дни. След няколко часа си получих всичките нотификации + сторно фактурата в онлайн профила.
Подчертавам, че никога до сега не ми се беше случвало да се бавят. Но съм пращала по куриер точно 3 пъти общо. Не бих повторила.

# 261
  • София
Да с похваля, че вече имам и панталона от естествена кожа купен от мила съфорумка. Заспа ми. Стои уникално. Тази година късмета беше на моя страна. 🙏Мечтаната риза в ХХЛ размер дето купих скоро, днес я дадох да ми я преправят, то направо си е ушуване на ново, ама... 🤣.
Изпълних си всички желания за дрехи и обувки на 100% от Зара. Само една Цикламена чанта не улучих, но не е драма, беше 40лв.,падна на 20лв. и не се появи повече, но чанти бол.

# 262
  • Русе
Надявам се да можете да го отворите.
Мнение за дънки Зара от инстаграм
https://www.instagram.com/reel/CZ0wrQ5A0iP/?utm_medium=share_sheet

# 263
  • Пловдив
Надявам се да можете да го отворите.
Мнение за дънки Зара от инстаграм
https://www.instagram.com/reel/CZ0wrQ5A0iP/?utm_medium=share_sheet

Има нещо вярно, да...

Но за слаби и високи много хубаво стоят - щерките като са 32-34 размер от широките модели и едната е над 177 см. стоят уникално (поне трите модела, които взехме).

Има много дефектни вече - вчера получих едно кожено сако - с дълбока драскотина на рамото.
Панталон, който беше толкова странно ушит - единият крачол по-тесен от другия Satisfied

# 264
Тази мацка не разбрах какво иска да каже с това клипче...Disappointed
Изваждам си зеленото палто за носене, обличам го и усещам вътре хастара, че нещо не е както трябва. Обръщам ръкава и се опулвам- около педя дължина хастара не е зашит между лакътя и китката. Не личи да има напън и да е разшито...Като му видя цената на етикета 229лв. без намалението и се ядосвам. Взех го за 89лв, но и те са му много. Просто се влюбих във цвета и ще си го зашия, това е най- малкия проблем. Това по повод дефектните дрехи...

# 265
  • sofia
Търся този панталон в ХС - ако някоя от вас мисли да го връща ❤️

# 266
  • София
Взех си тази рокля по препоръка от дама от темата. Страхотна е за 10лв.Чудесна кройка. Стои луксозно. И доставка да платите няма да съжалявате.

https://www.zara.com/BG/bg/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%B0% … =red_social_movil

# 267
Дами, мнения за тази рокля? Деколтето толкова ли много е отворено, че това ме притеснява, поръчах я в S размер.

# 268
stefina Аз я имам роклята, мен ме дразнеха подплънките, но половинката толкова я хареса и я оставих. Аз за около 15лв я взех.

И уж нямаше да пускам повече поръчки и чакам 3...

# 269
И аз взех една подобна рокля блейзър, но и тази много ми хареса 😍, обаче едва ли има шанс да се появи вече.

Общи условия

Активация на акаунт