Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 67 840
  • 770
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте дами-поръчах си рокля с размер по голям от желания(само него успях да хвана)която утре ще е при мен.Междувременно днес изскочи моя номер и поръчах пак.Въпроса ми е мога ли да откажа да  взема първата поръчка-има ли такъв вариант при Зара,и съответно кога връщат парите?

# 241
  • София
Здравейте, ще връщам този гащеризон, ако някой го търси го предлагам тук. Размер М, купуван е за 29.99 лв.
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%89%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B2% … BD-p08712306.html

# 242
Здравейте дами-поръчах си рокля с размер по голям от желания(само него успях да хвана)която утре ще е при мен.Междувременно днес изскочи моя номер и поръчах пак.Въпроса ми е мога ли да откажа да  взема първата поръчка-има ли такъв вариант при Зара,и съответно кога връщат парите?
В такива случаи аз взимам пратката и после я връщам. Не знам точно колко време би седяла в куриер преди да я върнат обратно. Нямам опит в такива случаи. Ако е от магазин и реша, че не ми е ок, веднага я връщам на касата. Парите до няколко дни са по сметката (напоследък са станали доста експедитивни).
Покажи роклята и размера, може някой да я хареса тук Simple Smile
Ако искам да продам нещо просто си слагам цена+ доставка, каквато преценя. Не чакам някой да се сети, че трябва да си покрие доставката. Хубаво е предварително да е ясно колко ще плати получателя на пратката.

# 243
На мен също са ми връщали парите за доставка като върна пратка. Не знаех, че го правят и приятно ме изненада😃

# 244
Дами, търся да заменя тази рокля, която е М размер с по-малкия S размер.

# 245
Днес говорих с чат съпорта на Зара, парите за поръчката се връщат само ако върнете цялата поръчка обратно. Тоест ако задържите дори един артикул, не ви се връщат парите за доставка. Трябва да върнете цялата поръчка.

# 246
Това беше обяснено преди няколко поста, ама защо да се чете?!

# 247
  • на пистата
Това е обяснено,но аз съм живият пример.Имам поне 5 изцяло върнати поръчки.Никога не са ми връщали доставка.

# 248
Аз чета темата редовно, но точно защото явно няма консистенция от страна на Зара реших днес да питам.
Това ми отговориха. 🤷‍♀️

# 249
Здравейте, дами! Някоя от вас дали е поръчвала това палто? Отдавна го гледам и днес успях да хвана хс, обаче както знаете с размерите на Зара е като тото - имам якета и палта от хс до м.. И сега се чудя дали няма да е много тясно, защото пише, че е вталено..

# 250
Получих ги, откровено, нямах очаквания, но са хубави и не са високи.

# 251
И аз ги чакам тези обувки. По- ми харесаха от сините, а и не можах да се харесам с толкова остри обувки и ги върнах.

Тези ми се струват по-класически модел, малко ретро Simple Smile

# 252
И аз ги чакам тези обувки. По- ми харесаха от сините, а и не можах да се харесам с толкова остри обувки и ги върнах.

Тези ми се струват по-класически модел, малко ретро Simple Smile
И тези са с доста дълъг нос, но учудващо, удобни са. На мен ми харесват.

# 253
  • sofia
Гледах ги и аз тези, но взех от острите в зелено, понеже аз обожавам много остри 😅 Дори и пантофи търся с много остър нос. Мечта ми е да си взема едни истински Баленсиага, но няма да е тази година. 😁

# 254
Аз ще похваля някои неща, не знам дали вече има смисъл, при положение, че почти нищо не излиза, но все пак:
Първите 3 ризи са различен тип, но всички много ми харесват:

Попадението ми е този костюм.

Чудя се за синьото сако, малко дългичко ми идва.

Общи условия

Активация на акаунт