Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 67 828
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
Връщат парите за доставка ако е върната цялата поръчка и ако е в рамките на 14 дена.
Връщала съм цяла поръчка още на следващия ден след получаване.Не са ми връщали пари за доставка.

В магазин ако си връщала, там доставка не ти изплащат, само чрез куриер.

# 226
  • на пистата
Връщат парите за доставка ако е върната цялата поръчка и ако е в рамките на 14 дена.
Връщала съм цяла поръчка още на следващия ден след получаване.Не са ми връщали пари за доставка.

Никога не пазарувам и не връщам в магазин.Ето една от поръчките-палто на цена 39.99.Имам и още с по няколко неща вътре.Никога не са ми връщали доставка.

# 227

Ами не е така. Явно е пълно тото. Миналата година не ми върнаха парите за доставка, въпреки изпълнените условия, тази обаче ми върнаха парите. Връщам само и единствено в магазин.

# 228
Значи е на случаен принцип, ако системата им реши.

# 229
@Dewi D , как е това костюмче на живо. Поръчах с доставка и се чудя дали да откажа поръчката..

# 230
На мен винаги ми връщат парите за доставка (когато връщам всички поръчани артикули), но го правят по-късно, обикновено след една или няколко седмици. Връщам с куриер, ако това е от значение.

# 231
Аз имам панталона и си отговаря на размера.
Аз го връщам, защото ми е къс. Висока съм 1,71см и си взех размер М/40ти номер
Аз съм малко по-ниска, но поначало не коментирам дължините. Според мен и моделите им в голяма част са къси.

# 232
  • София
@Dewi D , как е това костюмче на живо. Поръчах с доставка и се чудя дали да откажа поръчката..
От каква материя е сета и кой размер е?

# 233

Аз този сет не съм го купувала и не нямам отзиви за него. Даже не съм го мяркала в сайта Simple Smile

# 234
  • Благоевград
Привет. Тази риза е налична в размер ХС и от вчера й се чудя. Струва ми се, че имаше отзиви преди време за нея, но не ги откривам.

# 235

Аз този сет не съм го купувала и не нямам отзиви за него. Даже не съм го мяркала в сайта Simple Smile

Извинявай, мислех че ти го беше поръчвала. Simple Smile

# 236
  • София
Момичета, връщат ли ви от Зара пари за доставка??? Поръчали сте, голямо или не се харесвате и връщате.... Връщат ли ви 10-те лева за доставката???
И друго да попитам, когато продавате на някой несполучливи покупки, уведомявате ли го, че трябва да ви плати и доставката от Зара или като ги изпратите му казвате, че и доставката на Зара трябва да платите?
Разбира се, че трябва да го уведомите предварително, това са 10лв.

# 237
Кого да уведомим предварително за да ни върнат парите за доставка?

# 238
Споделям мнение за още няколко неща:

За половинката две неща. Струва ми се умалени и ризата май няма да му стане. Добре, че от другото взех по-голям размер. Нищо особено не са и двете неща.

Пуловера е с вълна и си боцка. За тези пари обаче ми се струва добра нахотка. Якето се оказа голямо за мен и изглеждам доста напомпана. Цвета на живо е по-убит. Ръкавите се свалят и става, като елече.

Една рокля, която обаче леко ми теснее на гърфите. Плата ми допада, има си и подплата.

И съм поръчала две горнища на пижами, а съм мислила едното за долнище. Отвеяла съм се някъде. Има и два лака, които още не съм тествала.

# 239
Момичета, връщат ли ви от Зара пари за доставка??? Поръчали сте, голямо или не се харесвате и връщате.... Връщат ли ви 10-те лева за доставката???
И друго да попитам, когато продавате на някой несполучливи покупки, уведомявате ли го, че трябва да ви плати и доставката от Зара или като ги изпратите му казвате, че и доставката на Зара трябва да платите?
Разбира се, че трябва да го уведомите предварително, това са 10лв.
Искате да ми кажете, че поръчам например от ОЛХ на някого несполучливите покупки от Зара и освен доставката на Еконт, трябва да платя и неговата доставка? Нещо не разбирам…

Общи условия

Активация на акаунт