Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 931
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
Ами просто поръчваш и нещо от новата колекция ,което ще върнеш и това е.Страшна глупост е наистина.В единият мол магазина им не работи,в другия пробните ,в третия е адската бомба,че и опция до магазин да поръчаш с безплатна доставка нямат тк били претоварени.
One way до края на септември има разпродажби,добавят се и нови артикули.Аз лично най-хубавите неща винаги ги купувам края на август и началото на септември

# 541
Аз за момента няма да поръчвам. Просто тези 10 лв доставка обезмислят намалението.
Във физически магазин пък не всичко е налично, а и пробните не работят.
Безплатна доставка до магазин много трудно се уцелва в приложението.
Мен лично ме загубват като клиент. Не знам каква е тази нова политика, която водят, но не виждам как ще я карат така.
Няма кодове за отстъпка, качеството на дрехите е влошено последните години, скъпа доставка дори над 100 лв... Аз да помрънкам малко. Cold Sweat

# 542
Когато си вземеш поръчката от място в магазин и върнеш нещото, което не ти е станало на момента в магазина- това означава ли че вече нищо друго не можеш да върнеш по тази пратка? Награбих доста артикули и са супер, но единият ми големее като се гледам на домашното огледало.

# 543
Ако успееш да хванеш опцията до магазин супер:)Може да си връщаш когато си решиш,без да се съобразяваш с бройката.

# 544
Тоест мога да върна в магазина артикула, който не искам, въпреки, че вече съм върнала кутията с нестаналите работи? Не е приключена за връщане - така ли?

# 545
Здравей, Пълнолуние

Видях, че ще връщате бялата рокличка от ZARA, как стои тя като се облече и много ли е къса, понеже преди време и бях хвърлила око.

# 546
Zhaklina Аз съм нисичка, под 160 и не ми е къса. Добре ми е на дължина. Проблема е в самите воали, ако така се казват на бюста. Аз съм с голям бюст и седи много безформено именно там. Поне според мен. Има по-голямо разстояние м/у първият ред воали и вторият, докато между 2 и 3 е много по-малко. Моята е L размер, мога да се опитам да дам някакви размери, ако ви вършат работа.

# 547
Zhaklina Аз съм нисичка, под 160 и не ми е къса. Добре ми е на дължина. Проблема е в самите воали, ако така се казват на бюста. Аз съм с голям бюст и седи много безформено именно там. Поне според мен. Има по-голямо разстояние м/у първият ред воали и вторият, докато между 2 и 3 е много по-малко. Моята е L размер, мога да се опитам да дам някакви размери, ако ви вършат работа.

Много благодаря!
Не посмях да я поръчам понеже ме притесняваше точно дължината й, преди ми се е случвало да поръчам подобна рокля след някое друго изпиране тя още повече се скъсяваше.
Между другото височината ми е 166, нямам кой знае какъв бюст и нося между XS/S. Най-вероятно с тези воали нямаше да имам проблем, но дължината .. Sweat Smile

# 548
Според мен има голям шанс да ви е малко под Д. При мен е дълга педя над коляното.

# 549
Тоест мога да върна в магазина артикула, който не искам, въпреки, че вече съм върнала кутията с нестаналите работи? Не е приключена за връщане - така ли?
Да,всеки артикул може да си избирате дали да задържите през целия период на който това е възможно и да връщате само по 1.
Разбира се,не е нужно да връщате всичко ненужно заедно:)

# 550
  • София
Тази рокличка я имам в запазени, но не ми беше уау. Видях я в Мол Сердика и направо ми заспа, много е красива и не е къса. Взех я на 50лв. Доста неща поръчах на тези скъпи цени, страх ме е, че после ще изчезнат. В Мол Сердика имаше около 20 дрехи от фаворитите ми, ами само 3 останаха за дебнене, другите не ми стояха добре. Но за сега са на цена от 80-100лв.

# 551
Ох, и аз само едно (и то - ненамалено) нещо одобрих от общо 6 артикула. Всичко друго заминава обратно. Номерацията е яко зле. Едно ми е малко, друго - голямо, а са все един размер…

# 552
  • Бургас
Аз вчера получих първата си поръчка за това намаление. Почти всичко беше греда и веднага се върна. Grinning
Скрит текст:

Красиви са, но са доста уголемени. И макар и трите да са един и същ размер, не бяха еднакво уголемени. Rolling Eyes Според мен С би станала на М.

Това беше скандално. Само кукла може да го облече.Grinning Трудно ми е да си представя как би изглеждал ХС размер. Не се стигна до проба, то беше невъзможно. 

Умален. 36 отговаря на 34.

Единственото, което задържах. Отговаря си на размера, много хубав и стегнат рипс. Имам същата в черно от предната разпродажба, не знам дали пак я има в момента.

# 553
  • София
Аз пък съм доволна от първата поръчка. Един кашмирен и един вълнен пуловер. Добре започвам летните намаления 😉

stefina, покажи какво си взела да "изплакнем очи" и ние 😘

Успешни покупки на всички 🤗

# 554
Да попитам това със затворените пробни във всички магазини ли го има, в цялата държава ли?
За Варна отзиви някой?!

Общи условия

Активация на акаунт