Фенове на тениса - тема 7

• 32 514
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Финалът беше очаквано мъчен за гледане. Радвам се, че приключи в два сета, че трети едва ли бих изтърпяла. Съжалявам, но това е положението - и двамата имаха сериозни физически проблеми, и двамата правеха абсурдни грешки, които в нормално състояние нямаше да ги има. Тук-там някое по-красиво и ефектно разиграване, но нищо уникално или запомнящо се. Испанският полуфинал беше къде по-достоен за финал, въпреки пародията през почти целия втори сет. Честито на победителя, а този турнир определено ще се запомни - къде с добро, къде с не чак толкова. Мисля от утре да наваксам с някои повторения, че определено изпуснах някои важни моменти.

# 166
Наистина слабичък финал. Единият куца, на другия не му работи ръката от рамото надолу. Общо взето - параолимпийски завършек.

Дано си върнат формата бързо и да нямат някакви трайни травми.

Приятно гледане на Откритото в Маями. Simple Smile

# 167
Лоши новини за Надал - очаква се да бъде извън игра между 4 и 6 седмици.

# 168
  • София
Направо ми се секна всякакво желание за гледане на тенис. :/
Дано го видим още в Мадрид и да е напълно възстановен. МК и Барселона ги пиша бегали.
Не трябваше да се насилва толкова много. Зор с тези безсмислени турнири.
Голяма загуба за тенис ще е да гледаме два топ турнира на клей без Краля в тях.

# 169
  • София
Харесвах Ашли и съжалявам за решението й, но пък браво. Уважавам и считам за сила да постъпиш и така.

# 170
  • София
Голям ШОК за мен.
Да се откаже с 3 титли от шлема зад гърба и безапелационно номер 1 в света и то от близо година. На 25 г. в разцвета на силите си?! Недоумявам. И аз я харесвах и ще ми липсва.
НО уважавам решението и. Не всичко е тенис в живота и не всички мислят като Федаловичи и сестрите или пък Швьонтек и не са така отдадени на каузата.
Тя и преди се беше отказала заради крикет ако не се лъжа? Редовно скипва голяма процент от турнирите, така че не е чак толкова голяма изненада и все пак... Уф.

# 171

Тя и преди се беше отказала заради крикет ако не се лъжа? Редовно скипва голяма процент от турнирите, така че не е чак толкова голяма изненада и все пак... Уф.

Да, правила е голяма пауза от тениса, за да играе професионално крикет 2г. Възможно е да е като Агаси - голям талант и шампион, но да не обича самата игра. Възможно е и да набляга на други приоритети. Била сгодена, стягала сватба, чета в пресата.
Жалко за женския тенис, аз я харесвах Барти.

ПС: Федаловичи не бях го срещала като название Sweat Smile Sweat Smile

# 172
Темата е супер. Винаги съм харесвала тениса. Винаги когато имам възможност гледам по телевизията тенис мачове.

# 173
  • Далечният изток
Двама любимци се завръщат на корта, на турнира от сериите "Чалънджър" в Марбея (28 март - 3 април) - Доминик и Вавринка.

# 174
  • София
Най-силния чаланджър в историята! Simple Smile

А в Маями истинска сеч при жените. Тотален хаос. Изобщо остана ли някоя от топ 10?

И това на фона на шокиращия отказ от тениса на Ашли Барти, която на 25 г. в най-силните си тенис години слага край на криерата си, като безапелационна номер 1 и победителка в последния ГШ турнир?!

# 175
Какво ми показа Youtube тази сутрин... Изобщо не е лоша яхтичката на Рафа Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=RsurbNcFjuc

# 176
  • София
Уил Смит се готви за US Open 🤣

Снощи Яник Синер и Буста играха стабилно отвъд трите часа, като Синер спаси 5 мачбола и се върна от 2-5 в третия сет!

А, Ник Кирьос отново е станал сериозен, а и знаем, че любовта дава криле... 🙂

Днес има няколко интересни мача:

Бруксби - Агут
Карацев - Хуркач
Чилич - Алкарас
Фриц - Пол - това ще е топа
Корда - Кецманович
Циципас - Де Минор

а Мечо да внимава с Педро...

При жените шоуто ще е Бадоса - Фрухвиртова
още интересни:
Коко, но не Шанел - новата номер 1, Ига
Квити - Кудерметова

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 16:39 от Diavolo

# 177
Дженсън Бруксби направо ми скри шапката, за вас не знам... Човек с неговия опит и издръжливост успя да навакса от 0:4 до 6:4. Hope4C, дано си гледал.

# 178
  • София
Кралиците Уилямс! Simple Smile

# 179
  • София
Тук Серина е много красива!

Общи условия

Активация на акаунт