Фенове на тениса - тема 7

• 32 519
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Може би двата най-ненормални удара на тазгодишния Маями:
1. Левичарският форхенд от десничаря Улф:

2. Покъртителният удар с дръжката на ракетата в стил Бублик:

# 181
За днес Медведев - Хуркач се очертава като интересен мач. Хуркач се представя доста стабилно тази седмица, а и беше победил Даниил на важен мач, сякаш. Кецманович и той играе силно още от ИУ. А алкараз как победи Циципас само! Hands Muscle Крайният резултат не го подсказва, но си беше доста добър мач.

# 182
  • София
За мой срам аз снощи гледах Бруксби за първи път, толкова равностоен първи сет изигра срещу Медведев и така лесно се пречупи и го загуби. Има хляб в него, впечатлена съм, но доста трябва да се работи върху психическата устойчивост. И горкият Танаси Кокинакис срещу Зверев гледах, пак се счупи - нещо с рамото му. Дано не е  сериозно, макар че не изглеждаше безобидно... Много ми се гледаше Синер - Кириос, но по телевизора друго избраха да ни пуснат и нямах нерви да диря стриймове. Като гледам видеата то мачът се е развил според очакванията ми с обичайният цирк и простотии. Браво на Яник, че е издържал.

# 183
Млад е Бруускби. Има още да задобрява.
Поправка: тази вечер играят Синър от 22ч., което по може да се гледа, и след това Зверев посред нощите. Все забравям формата на тези турнири. Медведев и другите са утре вечерта.

# 184
Синер се отказва два пъти в рамките на 2 седмици. Първо не излезе срещу Кирьос в Индиън Уелс поради болест, сега мачът е предварително прекратен при 1:4 за Черудноло, неизвестни засега причини. Ако ми е писано, ще гледам по нощите Зверев - Рууд, но не е сигурно. Така пропуснах шоуто между Циципас и Алкарас, както и "нощния" сблъсък между Кецманович и Фриц.

# 185
Пришки Expressionless
https://twitter.com/atptour/status/1509263504166952961?s=20& … cdfEgO8Y748UmL66Q

Мачът Зверев - Рууд е не преди 3am CET. Отвратително е с тази часова разлика, да. USO, AO особено.
нямам търпение тенисът да се завърне в Европа и да играят в по-нормално за нас време.

# 186
# 187
Уви, не му е писано на Медведев да стане отново номер 1. За съжаление аз очаквах просто да не му е ден и да не му върви играта, но той се оказа болен, като в последните два гейма беше покъртителна гледка. За съжаление болните се увеличават - той, Тийм, вероятно и Синер. Да оздравяват бързо и да влизат в ритъм, че ги искаме в най-добрата им форма за клея. Хуркач имаше страхотен сервис, невероятна игра на мрежата и чудесни къси топки. Още е далеч от това да ме грабне, но му пожелавам успех на турнира.

# 188
  • София
На мен наистина ми липсва Тийм, и той все нови и нови проблеми... Сега пък ковид.

# 189
Снощи шоуто между Алкарас и Кецманович беше епично. Не може да се опише и да се резюмира по никакъв начин, това трябва да се гледа обезателно. Може би един от най-добрите мачове тази година, публиката направо избухна.

# 190
  • София
Снощи шоуто между Алкарас и Кецманович беше епично. Не може да се опише и да се резюмира по никакъв начин, това трябва да се гледа обезателно. Може би един от най-добрите мачове тази година, публиката направо избухна.

Е, не мога да издържа по нощИте, все късни са мачовете на Алкарас...

# 191

Беше страхотно!!! Едни от най-интересните, красивите и умните отигравания за цялата година (и според мен). Целият мач беше наситен с такива. Бях за Алкараз, но Кецманович ми направи много добро впечатление също.

Препоръчвам на хората да го намерят в интернет/да си го върнат по МаксСпорт.

# 192
Да не си будувал и ти като мен по нощите да го гледаш? Аз съм с един час назад, но при вас е било 2 сутринта.

# 193
  • София
Потвърждавам. Който не е гледал мача да го изгледа на запис.
Невероятно шоу спретнаха Алкарас и Кецманович.

За мен полуфинала между Алкарас и Хуркач е като финал преди финала. Който победи ще спечели впоследствие и титлата.

Имаме звезден женски финал
Наоми Осака, която намери отново топ играта си на хард корт срещу Ига Швьонтек, която е в някаква нечовешка серия и е на път да постигне слънчев дубъл!

Аз съм за Ига и Карлос! Simple Smile

# 194
Да не си будувал и ти като мен по нощите да го гледаш? Аз съм с един час назад, но при вас е било 2 сутринта.

О, да. И хич не съжалявам. Рядко гледам тенис мачове посред нощите, но този ме залепи за екрана още с откриващата размяна на 21 удара.

Ига и Карлос са моите фаворити също. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт