Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на форума?
Кой е авторът на цитата, който започва с „Вън беше хладно, мартенска вечер...“?
Кой е авторът на цитата, който започва с „Огромната цена на стаен гняв“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на форума?
Форумът служи за обмен на цитати от любими или не толкова любими произведения, като участниците трябва да познаят книгата, от която е цитатътът, и да пуснат следващата загадка. Освен това потребителите могат да споделят своите мисли относно книгата, която са познали, или това, което ги е подсказало правилния отговор.
-
Кой е авторът на цитата, който започва с „Вън беше хладно, мартенска вечер...“?
-
Кой е авторът на цитата, който започва с „Огромната цена на стаен гняв“?
-
От коя книга е цитатът „Най-висшият и най-тежкият от всички нравствени уроци е да простим на онези, които сме оскърбили“?
-
От коя книга е цитатът: „Изпуснах чантата си и вече държа пистолета в ръка, протегнала показалец покрай предпазителя, преди дори да осъзная какво става. На ярка светлина на лампата ясно се вижда, че на люлката на верандата отпред стои човек. С насочен към земята пистолет се прокрадвам покрай Шевон, за да видя през пердетата какво точно ме чака. Когато очите ми най-накрая се приспособяват, за малко да изпусна пистолета. - Madre de Dios', на верандата ми седи дете и то е цялото в кръв!"