Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 626
  • 806
  •   1
Отговори
# 510
Кураж Ейнджъл! Дано скоро всичко е наред и да си спокойна. С теб сме и пращаме позитивни вълни на теб и бебчето! Heart

# 511
  • Замък сред облаците
Важното е че си под наблюдение и бебето е добре. Не губи вяра, ще се наредят нещата!

# 512
m-angel, с теб сме. Важното е че, бебето и плацентата са добре и си под наблюдение. Макар болничната среда да не помага особено за отпускането можеш да използваш времето да си почиваш с книга в ръце.

# 513
  • София/Севлиево
Ангелче, аз и моето октомврийче пращасме много прегръдки и положителна енергия на теб и твоето октомврийче.Всаичко ще е наред.
Христос воскресе момичета,бъдете здрави и благословени.

# 514
m-angel, изпращам ти много положителна енергия и силно се надявам всичко да е наред до финала и да си гушкаш здраво бебче! Heart Имай вяра в лекарите, в себе си и в бебето! Heart

# 515
Благодаря на всички за пожеланията Hug
Воистина Воскресе, Ели Simple Smile Здраве и щастие за всички и за семействата ви Hug
Ейнджълче, стискам ти палци всичко да е наред 🤞Flowers Four Leaf Clover Не се отчайвай, моли се и си повтаряй че ще премине Flowers Four Leaf Clover Изпращам ти много положителна енергия и те прегръщам Hug
Отговарям на АА относно инжекциите - при естественото раждане е малко и въпрос на късмет и чиста случайност, но моите води изтекоха сутринта преди да бия инжекцията. И така не я бих и имах повече от 24 часа до самото раждане от последната инжекция. Иначе докторката ме беше инструктирала, ако цяла нощ съм с контракции сутринта да не бия инжекция за да видим дали няма да тръгне раждане през деня например. Отделно ми беше обяснила, че повечето раждания са вечер, а аз бия инжекцията сутрин и няма от какво да се притеснявам. Всички АГ в Токуда са наясно с тромбофилия и не ги е страх и са категорични че тромбофилията НЕ е предпоставка за секцио. Аз съм страшно доволна от моята - д-р Апостолова, че не ме излъга че съм за секцио и като цяло съм много щастлива че избрах Токуда (благодаря на всички, които бяха за Токуда, когато се чудех). Пак казвам и Божа работа си е, че всичко е наред с мен и бебка, но наистина съм много доволна от Токуда и от д-р Апостолова Heart

# 516
Здравейте момичета! Много мислих и май това е най-подходящата тема да си задам въпроса. Моля да ми препоръчате добър еднокринолог, който разбира и от репродуктивни проблеми и полови хормони. По темите чета не много добри отзиви за Калчев, а за една жена четох няколко положителни отзиви, нещо с Ч беше..
Проблема е там, че след раждането ТСХ ми скочи до небесата, цикъла ми е все така нередовен и качвам килограми от нищото.. та искам да съчетая преглед при АГ с такъв при ендокринолог и да видим как ще оправим проблема и живот и здраве да подготвим терена за бебе номер 2.
Благодаря предварително за отговорите!
Желая леко бременеене на очакващите мами! 🌷

# 517
Здравейте!
Разписвам се след третата фетална морфология от вчера. Малчо е добре. Вече е над килограм и половина, главично разположен. Много ми прилича на бъдещия батко по нослето и устните. Heart Назначиха ми доста изследвания и утре ще ходя да ги пускам.
Днес минах и на ЖК. Да ви се похваля как точно преди това се подхлъзнах в банята и паднах. Имах чувството, че летя 10 минути в стремежа си да падна възможно по омекотено. Изкълчих си леко глезена на единия крак и рамото. Добре, че бях на преглед за да се успокоя, че всичко с бебето е наред.

# 518
Мис , браво за добрите новини … все така да вървят нещата до термин … и без повече падания 🙂

Ейнджъл , как сте с малчо ?

Сънче , как са малките дами ? ❤❤❤

# 519
Мис, много хубави новини Grinning
Към вече родилите: дайте някакъв съвет за коликите? Много е гадно да я гледам как се напъва и реве Cry

# 520
Мис, много хубави новини Grinning
Към вече родилите: дайте някакъв съвет за коликите? Много е гадно да я гледам как се напъва и реве Cry

Търпение.... И аз не мога, иде ми да ревна и аз. При моя господин са почти по цял ден и ми е ужасна мъка.
Ако кърмиш, внимавай какво хапваш ти. Иначе давам колактаза и до някъде помага. Стана малко по-спокоен. Пробвах биоамика и еспумизан преди това и не помогнаха. Слагам и възглавничка с гроздови семки и пускам класическа музика.

Мис, супер новини. Още малко остава до срещата. Simple Smile

# 521
Аз съм още в болницата. Вчера ми продължиха терапията за още 3 дена, до събота включително. В момента нямам зацапване.
Емоционално се чувствам меко казано премирена.
Winter, не съм сигурна, че ще помогне за колики, но пробвала ли си да я повиваш?
Към кърмещите: педиатърката на Марти твърдо ми беше забранила да пия боза и да ям портокал, докато правех опити да кърмя. Други изненади за мен нямаше от дългия списък със забранени храни в периода на кърмене.
Дори и да не вярвате, пробвайте с повикване. Марти спеше много спокоен. Споделих и с приятелка, която по-късно роди близнаци. Отначало не ми повярва, но след като пробва и при тях нещата се подобриха.

# 522
Мис, много неприятно това падане. Бързо да се оправяш.

Ейнджъл, надявам се това да са ти последните притиснения през тази бременност.

Winter11, сложи я да легне на предмишницата ти по коремче. Както се излежава котка на клон. И я разхождай така. Другото което можеш да пробваш е със сешоар на по-слабата степен насочен към коремчето. Само гледай да не загрее много. Аз давах омниобиотик панда и инфакол.

Вчера бях на ЖК. Бебка се е обърнала главично и е към 1.400 кг. Изненадах се. Очаквах да е по-дребна. Боднаха ме за кръв за изследвания. За първи път успяха да ме разплачат в лабораторията. Не знам защо ме заболя толкова.  Другата седмица съм на фетална. Ще помоля да пуснат и ММ. Имам чувството, че всичко ще е наред.

# 523
Winter при нас помагаше бял шум, много гушкане и давах Лефакс. Също спеше много спокойно в гнездото, където явно му беше сгушено, така че и според мен повиването ще помогне, но аз късно се усетих.
На бременните - много търпение и кураж и само добри новини да имате 🍀

# 524
Прекраснички, желая ви всичко да е нсред с бебетата и очаквам с нетърпение бебевалежа. Пък ако имате време и желание, драскайте за това как са били ражданията, много се кефя винаги да ви чета разказите ❤ Всички ще се справите брилянтно!
Уинтърче, аз също с всички крайници заставам зад предложението на ейнджълчето - метода на Карп (бяха пет неща, не ги помня всичките, мисля, че повиване, шъткане, люлеене, сучене и не помня последното, да е жива и здрава Дели, че сподели в оня момент) помагаше при нас, но да се има предвид, че Фипсъна нямаше някакви диви колики, даже да не кажа бяха две седмици и толкоз. Давах му само Биоамика, но пак казвам - при него драмата беше около две седмици, след това всичко беше точно.

Общи условия

Активация на акаунт