Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 611
  • 806
  •   1
Отговори
# 600
Стискам ви много палци Sunflower!!!! Знам много добре какво ти е, чувала съм точно тези думи, но не спирай да вярваш в детето си. Те са много борбени и жилави! Малки герои. Всичко ще е наред 🍀🙏🏻

# 601
Стискам палци, Сън, да се закрепи малката Божидара!!! HeartHeartHeart

# 602
Ех, Сън... Дай боже да се пребори малкото човече Божидара. Дай боже и Никол да се размине без последствия от интервенциите и да овладеят положението. Дай боже и с Калинчето всичко да е наред.

# 603
Сънче, имаш и моите стиснати палци. Чакаме те с добри новини.
Не искам и да си представя как ти е свито сърцето.
Успех, мила.

# 604
Сънче, стискам палци и изпращам много положителна енергия на малката Божидара и прегръдки за теб Hug Да е силна и да се пребори Hands Pray Господ да ги пази и трите и да са много здрави ти пожелавам Flowers Four Leaf Clover

# 605
Сънче, всичко положително пращаме за Божито!! Личи си, че иска да се справи детето, я колко време вече се справя! Пиши ъпдейти.  

Ейнджъл, всичко ще е наред ще видиш!!

# 606
  • Замък сред облаците
Сънче, стиснати палчета!

Ейнджъл, мина ли на лекар днес?

# 607
Минах. Според доктора всичко е наред. Зацапването ми сутринта беше почти спряло. Не се вижда отлепване, плацентата не е ниско.
Остава да се надяваме това да е стара кръв от отлепването, което имах.
В сряда ще пусна и микробиология, за всеки случай.

# 608
Благодаря ви, момичета! Heart

Ейнджъл, много положителна енергия и за теб! Надявам се да нямаш повече такива екшъни и да си изкараш спокойна бременност! Heart

# 609
Сън, изпращам ти много положителна енергия! Ще се справят и трите, силни са! Бъди силна и ти и дано скоро да чуеш най-хубавите новини, че всичко е наред!

Ейнджъл, дано нямаш повече притеснения!

# 610
Сънче , много съжалявам да го “чуя” … стискам палци и силно вярвам , че малката Божидара ще се справи . Не напразно носи това име 🙏❤
Прегръщам те !
Дръж ни в течение 🫶

# 611
И аз ипращам положителна енергия и сила на малките борбени принцеси и майка им! Бог да е с вас и всичко да приключи със щастлив край! ❤🤞🏼

# 612
Сън, имаш положителна енергия и от мен. Вярвам, че ще се оправи. Бог да я закриля.

# 613
Някой има ли представа дали мога да пусна микробиология, след като вече 4 дена слагам Кринон гел вагинално?
Да слагам ли утре сутринта или да мина първо през АГ и тогава?

# 614
  • Замък сред облаците
Първо през АГ, после гела, ако ще взимат МБ.

Общи условия

Активация на акаунт