Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 607
  • 806
  •   1
Отговори
# 645
Влизам в 0:21 точно с мисълта за Сън и въпроса как върви при тях. Мери ме е изпреварила.
Между другото, Сън, ако още не си го направила можеш да подадеш документи за еднократната помощ. Все пак разходите си вървят.

Аз напоследък съм с много контракции и малко взе да ме дострашава, че ще подрани. И това ме накара да започна със стягането на багажа за болницата. Към края на месеца ще изляза в 45 дневния. За щастие поне вече не ме болят кокалите и мога да се движа като нормален човек.

# 646
Аз хем чакам вече да излиза, хем ѝ казвам да поседи още малко, че имам още работа за вършене хаха
Смениха ми термина за 1 Юни, таа просто чакам. Вчера цял ден имах болки, контракцийки, беба беше адски неспокойна и не можех да мръдна. Днес вече няма и помен, а на тоновете ни една контракция.

# 647
  • Замък сред облаците
И аз като Филме оня ден имах доста контракции, но ми беше разбутан стомаха (и на ММ) и го отдавам на това, защото вчера беше мирно и спокойно. Започнах 45-дневния в началото на седмицата и багажът за родилното е почти стегнат - останаха 2-3 дреболии. Този уикенд ще довършваме един ремонт на коридора, т.е ММ, а аз трябва да доподредя в спалнята и да освободя малко рафтчета за бебешките неща.

Сънчето и аз я мисля Sad

# 648
Сън Heart

Следващата седмица излизам в 45-дневния преди раждането. Тогава започвам да ходя и на тонове.
Малчо е добре, преди два дни бях на преглед. Докторът каза, че се развива прекрасно. Пораснал е и вече е 2.200кг.
Излишно е да казвам колко се вълнувам. Доста ми е тежко на моменти, сънят е мираж отдавна. С подготовката сме до никъде... имаме още ремонт да довършваме, дрехи не сме купували още, само каквото имаме от баткото. Багажа за болницата също не е подготвен, но мисля до края на месеца да свърша това. Аа и име не сме измислили. Надявам се да си поседи поне до края на юни в коремчето. Heart

# 649
На мен миналата седмица в 25г.с. ми казаха че имам повечко води и сега ограничавам сладко и въглехидрати. Отдавам го на това, че сключихме брак и хапнах повечко бонбони и торти. Кръвното ми го изкараха високо, а на мен по цял ден ми се спи и мисля, че по-скоро е ниско. Купих си апарат, за да го следя.
Сънче, целувки Heart

# 650
И аз излязох вече в 45 дневния болничен, всичко е наред, също постягам багаж. Имам си редовни Бракстън Хикс, предимно вечер, но на тоновете нямаше ни една. Имам още довършителни неща по стаята, още не съм прала дрешки и не съм изчистила количката, но другата седмица, може би....чакам мебели и пералня за доставка....Laughing
Литъл, още малко! Гледам в Юнските термини започна да има раздвижване и родени бебенца! Колко хубаво!

# 651
Ооо в Юнската ни група във Фейсбук вече поне десетина има, че и повече.

# 652
Привет и от мен. Не съм се включвала скоро.
По календар съм в 9гс. Миналата седмица на прегледа (8с+4дни) ембриона отговаряше на 7с+4-5дни, но АГ каза да не се притеснявам. Пулса идеален - 176.
От екстрите имам ужасна сънливост. Мога 24/7 да спя и все ми е изморено. Гърдите също са ми болезнени и все по-подути ги усещам. Като цяло добре се чувствам.
Днес бях на кръщене и отчето ми чете молитва за лека бременност. Не знаех, че съществува такава.
Следващият ми преглед е на 31.05 и мисля да продължа така през две седмици да ходя. Само не знам дали да си взимам за предстоящия преглед направление за ЖК, защото ще съм към средата на 10гс.
Вие кога се записахте?

# 653
  • Замък сред облаците
Мери, по принцип зависи от лекаря, по ЗК обикновено записват за ЖК към 11-12гс. Не забравяй да си запазиш час за фетална морфология (при специалист по ФМ, не обикновен АГ!) между 11 и 13гс и да идеш на БХС в рамките на 48 часа от ултразвука на феталната.

# 654
Добре дошла в тази тема, Мери! Ако са те гледали с коремен ехограф още по-очаквана е  разликата в седмиците, но и с вагинален в началото има разлики, пък и по-късна овулация. Пожелавам ти лека бременност с пухкав финал!
П.С. Аз се записах за ЖК в 12 г.с. Можеш и по-рано, така или иначе не са много нещата, които се полагат по каса...

# 655
Аз тръгнах на ЖК в Надежда след 13 седмица. После към 6ти месец започнах и в моя град да си ходя на ЖК и в последствие се отказах от Надежда и си останах само тук.

# 656
Моята АГ ме записа в 8 г.с. на жк. Вече ми свършиха платените прегледи и си плащам. При мен също изоставаш с една седмица в началото заради дългия цикъл, но сега е както трябва. Лека бременност, Мери.

# 657
Здравейте, мили момичета, благодаря ви, че ме мислите! Heart

Аз съм що годе добре. Много тежко изживях случващото се, плаках много. В болницата ни питаха дали искаме да си я вземем, или се отказваме от нея. Ние преценихме, че ще ни е ужасно трудно да я вземем, но ще ни е много по-тежко да се откажем от нея, все пак си е наша и решихме да си я изпратим, а и аз се чувствам по-добре така като си има местенце, където знам, че ако ми е много тежко, мога да отида. Тя винаги ще си остане част от нас, но всячески се опитваме да гледаме по-философски на ситуацията, за да успеем и ние да се съхраним. Безкрайно съм благодарна на едно момиче, с което се запознах тук във форума и се сприятелихме, бременеехме си заедно, случи се да лежим заедно в болницата, родихме с 6 дни разлика, но нейните бебета са си доносени, и сега ми е страхотна опора, че постоянно иска да излиза с мен и ми дава много да ѝ гушкам бебенцата, а мен това страхотно ме зарежда! Simple Smile Също така се хванахме и с лек довършителен ремонт вкъщи, преди да си вземем бебетата, а и да ни се ангажират с нещо друго мислите.
Калина и Никол са добре (чак ме е страх да го кажа). Миналата седмица им правиха въпросната лазерна процедура на очите и тази седмица уж имаха преглед и ми казаха, че всичко е наред и не се налага нищо друго да се прави, и след два дни ме изненадаха, че отново им правят лазер, защото на професора не му харесал резултата и поискал да го повтори. Сега чакам новата седмица пак да имат преглед и да разбера как са. Никол от 2 дни я оставят без никакво допълнително подпомагане на дишането, а в близките дни мислят да опитат и Калина да оставят така. Днес ми казаха, че Никол вече се опитват да я хранят с шише и ми казаха, че и двете изяждат по 30мл на хранене, а от всичките ми приятелки разбирам, че новородените в началото изяждат по толкова, та и това много ме радва. Simple Smile
За помощите подадохме отдавна и даже тази от социалните ни я изплатиха, а скоро очакваме и помощта от общината.

Много ми е вълнуващо като видя колко много бебенца очакваме тук скоро време! Чакам с нетърпение всяка от вас да се похвали и ви пожелавам да гушкате най-здравите и пухкави бебчета! Heart

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 23:18 от Sunflower92

# 658
АА, имам час за ранната ФМ на 20.06 (13с+3дни) при д-р Даскалов. Това включва:
Скрит текст:
ултразвуков преглед, доплерова ехография, комбиниран (ултразвуков и биохимичен) скрининг за хромозомни аномалии първи триместър, попълване на поръчка, вземане на кръв, консултация с генетик, такса куриер, запис на CD
Когато съм следила О е била и на 13ти, и на 24ти ден, затова съм склонна да мисля и аз за късна такава.
Така или иначе мисля да ходя през 2 седмици, ако се добера до личната, ще си взема направление.
Благодаря за пожеланията на всички! Heart

Sun, съжалявам за случилото се.. Силни прегръдки и кураж! Green Heart

# 659
Сън, любов, сили и кураж за теб и малките принцеси Purple Heart

Момичета и аз да се отчета - преди една година гледах с надежда всеки тест, търсех втори черти, а сега втората черта спи в другата стая... преди 20 дни с планово секцио се роди нашата Рая, все още не мога да повярвам и на моменти ми е като във филм всичко. Въпреки че първата АГ, при която се следях така ме беше наплашила, че няма да стигна до термин, най-вероятно щях да я пренося, защото в 39 г.с. и 1 ден все още нямах и помен от контракции. Желая на всички ви прекрасни бременности, леко раждане и възстановяване! И най-важното: по-малко излишен стрес и тревоги!

Общи условия

Активация на акаунт