Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 450
  • 806
  •   1
Отговори
# 705
M-angel, стискам палци силно! Дръж ни в течение.

Да ви попитам смятате ли за нормално бебето да се движи постоянно? От няколко дни не се спира. Преди се раздвижваше най-често сутрин и вечер когато съм в покой, но сега и през деня когато се движа, ходя, возя, седя, пак го усещам. Не бих казала, че нон стоп рита, “силно”, но усещам някакво движение. Знам, че е смешно да се притеснявам, че бебето е активно, но се чудя дали е нормално да няма и един спокоен час за него, да мърда постоянно, все нещо прави, вече започнах да се притеснявам, това нормално ли е?
Мисля си дали не го мъчи нещо, дали не изпитва някакво вътреутробно страдание, или вече съвсем се побърках?

# 706
M-angel, стискам палци силно! Дръж ни в течение.

Да ви попитам смятате ли за нормално бебето да се движи постоянно? От няколко дни не се спира. Преди се раздвижваше най-често сутрин и вечер когато съм в покой, но сега и през деня когато се движа, ходя, возя, седя, пак го усещам. Не бих казала, че нон стоп рита, “силно”, но усещам някакво движение. Знам, че е смешно да се притеснявам, че бебето е активно, но се чудя дали е нормално да няма и един спокоен час за него, да мърда постоянно, все нещо прави, вече започнах да се притеснявам, това нормално ли е?
Мисля си дали не го мъчи нещо, дали не изпитва някакво вътреутробно страдание, или вече съвсем се побърках?

Какво по-нормално. Теснее му. Моят младеж не се спира. Нищо притеснително.

# 707
Под “не се спира”, наистина ли не се спира? Защото аз цял ден горе долу следя и до сега да е имало 5-10 спокойни минути, после пак започва.

# 708
Ейнджъл, то ако бебочи си се развива какво ги притеснява, че не пишка достатъчно ли?
Доктор Михова е супер, пиши какво е казала, ако не ти се пише тука, на лично пиши Flowers Hibiscus

Ако мърда по цял ден и нощ и аз бих се притеснила, те все пак доста спят.

# 709
Ейнджъл стискам палци! Ако успеете да устискате още малко, няколко седмици и има добро тегло, може да пробвате да го извадят и да му дадете шанс. В 24гс има не малък шанс за оцеляване.
Дано, дано! С теб сме!

# 710
Ще пиша утре след прегледа.
Във Варна ги притеснява да не би да има някакъв генетичен проблем.
Въпреки, че правих генетичен тест в 13 седмица, но тези тестове обхващат по-честите малоформации. Притеснява ги и това, че вече няма място. Все още главичката му е с правилна форма, но не се знае до кога, а и крачетата са принудително свити.
Част от нещата, които ми обясниха сигурно и не ги помня. Знаех, че резултатът може да е такъв, но въпреки всичко се оказах неподготвена.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 08:39 от m-angel

# 711
Желая ти много късмет на прегледа m-angel! Стискам палци всичко да е наред.

# 712
Въпреки, че правих генетичен тест в 13 седмица, но тези тестове обхващат по-честите малоформации. Притеснява ги и това, че вече няма място. Все още главичката му е с правилна форма, но не се знае до кога, а и крачетата са принудително свити.
Част от нещата, които ми обясниха сигурно и не ги помня. Знаех, че резултатът може да е такъв, но въпреки всичко се оказах неподготвена.
и аз ти желая много късмет и успех аз съм в седма седмица чакам другата седмица на 15 да взема направление да се запиша за жк и да ме видят как сме с бебчо

# 713
m-angel, с теб сме в мислите си. Бъди силна.

# 714
успех и от мен и дано с бебчо всичко е на ред аз съм в седма седмица другата седмица ще взимам направление за женска консултация и после ще ме гледат да видим как се развива бебчо прегръщам те мила ❤️

# 715
Ейнджълче, стискам ти палци 🤞🤞🤞 Според мен отиди и в Марковс за мнение и в Токуда - там от двадесет и някоя седмица могат да се грижат за бебче. Както казва Джеси дори и да го извадят да го спасят, но трябва още малко да стои вътре. Пожелавам ти да грешат във Варна и всичко да се подреди ♥️Hug

# 716
Ангелче , всички те чакаме с по-добри новини 🤞
Дано намерят решение … и аз щях да кажа , че има много бебета родени в 25-26 седмица . Ще е чудесно , ако може да се изчака до тогава .
С теб сме всички !

# 717
Ейнджъл, моля се за теб и бебчето. Силно се надявам да може да издържи още някоя седмица, за да се грижат за него и всичко да бъде наред занапред 🙏🍀
Както са писали всички - с теб сме! 🍀

# 718
Минавам само да кажа, че нещата са необратими и за съжаление не търпят отлагане.
Благодаря за подкрепата. Когато имам сили ще пиша допълнително.
Успех на всички, защото никой не заслужава подобно нещо. Обичам ви.

# 719
  • София/Севлиево
Ангелче с теб съм.Чела съм,че дори бебе родено в 21-22 г.с. има шанс да оцелее ако му се осигурят необходимите условия.Силно вярвам,че ще издържиш повече.

Общи условия

Активация на акаунт