Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 447
  • 806
  •   1
Отговори
# 720
Минавам само да кажа, че нещата са необратими и за съжаление не търпят отлагане.
Благодаря за подкрепата. Когато имам сили ще пиша допълнително.
Успех на всички, защото никой не заслужава подобно нещо. Обичам ви.

# 721
#m-angel ,бъди силна !
Нещо добро те очаква някъде там..... 😐💙

# 722
Минавам само да кажа, че нещата са необратими и за съжаление не търпят отлагане.
Благодаря за подкрепата. Когато имам сили ще пиша допълнително.
Успех на всички, защото никой не заслужава подобно нещо. Обичам ви.
знам че всичко ще бъде наред бъди силна разплакаме мила бог да е с теб не си сама имаш нас бог няма да те остави в тоя момент на мен бог ми помогна чу молитвите ми за бебе а и за задържане на бебето и сега си имам ембрион и сърдечна дейност не губи надежда в бог моли му се за чудо

# 723
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Ейнджълче Sad Силни прегръдки!

# 724
Много съжелявам, Ейнджъл... Прегръщам те виртуално!

# 725
Ейнджълче, и в другата тема си пишем.. но много съжалявам, много.. не знам какво да кажа в такива моменти Sad кураж и сила!

Скъпи момичета, включвам се и аз (много плахо) при вас.. Може би някои от вас ме помнят. Във вторник имах положителен тест за бременност, днес ЧХГ е 405.21 mIU/ml. Надявам се всичко да е наред..

# 726
Daisy добре дошла, много късмет да имаш! 🍀
m-angel не знам какво да кажа, съжалявам, пращам ти кураж и сили! Сигурно не ти е до това сега, но като се посъвземеш може да пишеш дали има все пак някакво обяснение за случилото се? Знам, че като цяло ти беше тежка бременността от началото, но все пак си стигнала до 21 седмица, казваш че бебчето си отговаря, защо така с тези води? 😖

# 727
Аз се извинявам, но Ейнджълче аз отидох за трето мнение в Марковс от днес за утре. Ти си знаеш и още веднъж се извинявам че настоявам, но няма ли да отидеш в Марковс и в Токуда. По спешност ли те приемат? Прегръщам те Hug Бъди силна! Flowers Four Leaf Clover

# 728
Ейнджъл, каквото и да кажа, няма да те утеши или да ти помогне. Но бъди силна! Виртуална прегръдка 😞

Кураж, сила и борбата продължава 🍀

# 729
Ейнджъл, каквото и да кажа, няма да те утеши или да ти помогне. Но бъди силна! Виртуална прегръдка 😞

Кураж, сила и борбата продължава 🍀
нищо не може да утеши болката на една майка но няма ли как да се оправят нещата

# 730
Ейнджълче, съжалявам много Sad

п.п. Дейзи помня те аз Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 20:31 от Одри ♡

# 731
Ейнджълче, съжалявам много Sad
болката в тоя момент е огромна аз миналата година е началото на бременността загубих детето си надявам се сега с втората ни бременност всичко да е до края другата седмица ще ви информирам като мина на преглед как е минал прегледа момичета

# 732
Вяра, добре дошла и дано не ме разбереш грешно, НО е абсолютно ненужно да се включваш на всеки нов коментар с едно и също.

Ейнджълче, която от нас, каквото и да каже е абсолютно все едно… Кураж и прегръдки❤

Дейзи, добре дошла! И до финал.

# 733
Вяра, добре дошла и дано не ме разбереш грешно, НО е абсолютно ненужно да се включваш на всеки нов коментар с едно и също.

Ейнджълче, която от нас, каквото и да каже е абсолютно все едно… Кураж и прегръдки❤

Дейзи, добре дошла! И до финал.
не те разбирам погрешно радвам се че сме тук за да си помагаме имаме нужда от това в такива моменти бъдете здрави и много щастливи

# 734
Ехх Ейнджъл, много съжалявам. Дай боже да мине бързо раждането, поне с това да не се мъчиш. Прегръдки

Сън, как са госпожиците? А ти как си?

Общи условия

Активация на акаунт