Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 442
  • 806
  •   1
Отговори
# 735
Много съжалявам , сърцето ми се свива … кураж , Ейнджълче … дано поне баткото ти даде сили и утеха 🫶

# 736
Ейджъл, много, много съжалявам. Прегръщам те.........

# 737
Ейнджъл, сили и кураж..не знам какво да кажа. Много съжалявам 😞

# 738
Ейнджъл, безкрайно съжалявам! В доста близки седмици сме и мога да си представя как се чувстваш… Дано имаш много психическа и физическа сила, за това думи няма Cry

Дейзи, помня те от старата темичка, радвам се за теб. Добре дошла и до финал!

# 739
Ейнджъл, искрено съжалявам! Бъди силна и дано всичко мине леко!
За съжаление знам как се чувстваш..имам прекъсване на бременност по медицински причини в 17г.с. Дай си време, имаш нашата подкрепа!

Дейзи, добре дошла! Честито още веднъж и тук. Лека и спокойна бременност!

# 740
Деизи, добре дошла! Честито и до финал !

Еймджълче наистина и от сърце чного съжалявам. Каквото и да кажа няма да помогне особено! Не си представям болката! Сили и кураж!

# 741
Ейнджълче, наистина още веднъж съжалявам Sad Надвам се скоро да ни пишеш, силно вярвам, че след най-голямата буря идва най-яркото слънце. Heart

Благодаря сърдечно на всички момичета за милото посрещане! Heart

Включвам се с един въпрос, тъй като съм доста развълнувана. Може ли да ми кажете кога успяхте да чуете сърчице вие? Прочетох в доста темички и доколкото разбирам е към 8 седмица.

Аз не знам в коя седмица съм (водя се в 5 седмица и 2 дни), защото последната менструация ми беше 04.05.С вчерашното ЧХГ от 400, се чудех дали има шанс в края на следващата седмица да чуем сърчице.

Благодаря ви предварително!

Едит: Четох на няколко места, че сърчицето се засича над 10,000 ЧХГ, но не намерих надежден източник за това.. Също така осъзнавам, че зависи от апаратурата също. Просто знаете вълнението преди първия преглед. Heart

# 742
  • Замък сред облаците
Около 3000 чхг най-сигурно ще се засече пулс, с добър УЗ и над 2000.

# 743
В 6 седмица и 2 дни на ехографа на Калчев. Предполагам апаратурата също е важна в такива случаи

# 744
(изобщо не помня дали официално ви казах здравейте, когато влязох да ви чета, ако не съм, извинете ме Blush)
Дейзи, ние видяхме сърце в 7+1, 10дни по-рано ме викнаха за да проверят къде е, защото сме инвитро и ги гледат супер изкъсо тия неща. А и там минават някакви задължителни стъпки - 5та седмица за установяване къде е и 6та за сърце, но при мен се падна уикенда и отидох в понеделник Simple Smile
Днес на 8+5 видяхме ясно различните части на ембриончето - глава, ръчички, крачета... Или поне там, където ще се развият де Simple Smile Simple Smile

Angel, както писах и преди - желая ти да успееш да минеш през поредното изпитание по най-щадящия възможен начин и да се възстановиш бързо Yellow Heart

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 19:44 от Inferiya

# 745
m-angel, още веднъж съжалявам за това, през което трябва да минете.

Daisy1, аз чух сърциче в 7 гс. Преди това бях ходила в началото на около 5 дни закъснение, когато доктора с 300 зора намери сакче. Тогава ЧХГ беше 2000, а казват че на 1000 (дори док тогава го каза) се вижда без проблем. Това го казвам във връзка че е относително и при всеки е различно. Границите на чхг са много големи.

# 746
При мен първият преглед беше към края на пета, началото на 6та седмица и не се чу/видя пулс и изпаднах в дива паника… Даже второ мнение търсих това.
Точно в 7ма седмица получих кръвоизлив и тогава  за сефте чух сърцето в спешното.

# 747
Съжалявам Angel Sad
Надявам се раждането да мине леко и да срещнеш човешко отношение.  Можеш да си вземеш бебчето ако искаш. Не знам дали ще ти кажат за това.
Мъчно ми е че още и още момичета минават през това безсмислено изпитание:(
Кураж! С теб сме и те мислим! Heart

# 748
Добре дошла, Daisy1. При мен се видя сърдечен ритъм в 7-ма седмица.

little.madness, започнаха ли да те тормозят роднините с въпроса дали няма да раждаш вече?

# 749
Мен още от седмици вече ме тормозят и вече не вдигам на никой, че само с този въпрос ми се обаждат роднини и приятели хаха
Терминът ми е на 12ти, а госпожицата не иска да излиза… Последно в четвъртък бях на преглед и нямах и милиметър разкритие и главата не слиза в родовия канал. Та ако случайно не реши да излиза тази нощ или утре, то в неделя ще ме приемат и най-вероятно ще я изкарат секцио. Каквото сабя покаже…

Общи условия

Активация на акаунт