Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 329
  • 806
  •   1
Отговори
# 750
Ейнджъл, толкова съжалявам да прочета това, което си написала! Прегръщам те силно и ти пожелавам бързо да се отърсиш от преживяното и да успееш да продължиш напред и в най-скоро време да се похвалиш с живо и здраво бебе, по-хубаво от това няма! Heart

Daisy, добре дошла! Пожелавам ти лека и успешна бременност! При мен около 8-ма седмица само се визуализира на ехографа сърдечната дейност. Аз помолих да чуем сърчицата, но моята АГ каза, че в книгите пишело, че след 10-та седмица се пускало да се чуе, макар че много лекари доста рано го правят това, та аз реших, че не ми е толкова спешно да го чуя и изчаках да мина 10-та седмица, а преди това само виждах трептенето на монитора.

viara1912, пожелавам ти да чуеш само хубави новини на прегледа!

little.madness, хайде последен напън! Леко раждане ти желая и скоро да се гушкате вкъщи! Heart

При нас не е кой знае колко розово положението, но аз не си изоставям оптимистичната настройка. Инжекцията и двата лазера не помогнаха на Никито и ни извикаха да подадем документи в здравната каса за операция в Белгия. Към момента ретината не е напълно отлепена и ще видим как ще се отрази тази операция, шанс има да има добро зрение, но всеки организъм реагира различно, та гаранция никой не може да ни даде. Писахме, че е спешно и вече от касата са поискали оферта на клиниката в Белгия, чакаме да уредят нещата и заминаваме. Децата иначе са добре, от два дни са извън кувьозите и са на термолегла, но Кикито е покрита, защото все още ѝ вкарват някакви минимални количества кислород, които опитват да ѝ спрат, но все още не позволявала. Мен това не ме притеснява, защото не ни е толкова спешно нейното изписване. Радвам се, че Никито е самостоятелна и ще позволи изписване в момента, в който имаме яснота за операцията, тъй като трябва да я вземем, да ѝ вадим паспорт и ние да си я заведем там. Днес ми казаха, че Кикито е 2140гр, а Никито 2340гр. Доволна съм от децата. Simple Smile

# 751
Ейнджъл, толкова съжалявам да прочета това, което си написала! Прегръщам те силно и ти пожелавам бързо да се отърсиш от преживяното и да успееш да продължиш напред и в най-скоро време да се похвалиш с живо и здраво бебе, по-хубаво от това няма! Heart

Daisy, добре дошла! Пожелавам ти лека и успешна бременност! При мен около 8-ма седмица само се визуализира на ехографа сърдечната дейност. Аз помолих да чуем сърчицата, но моята АГ каза, че в книгите пишело, че след 10-та седмица се пускало да се чуе, макар че много лекари доста рано го правят това, та аз реших, че не ми е толкова спешно да го чуя и изчаках да мина 10-та седмица, а преди това само виждах трептенето на монитора.

viara1912, пожелавам ти да чуеш само хубави новини на прегледа!

little.madness, хайде последен напън! Леко раждане ти желая и скоро да се гушкате вкъщи! Heart

При нас не е кой знае колко розово положението, но аз не си изоставям оптимистичната настройка. Инжекцията и двата лазера не помогнаха на Никито и ни извикаха да подадем документи в здравната каса за операция в Белгия. Към момента ретината не е напълно отлепена и ще видим как ще се отрази тази операция, шанс има да има добро зрение, но всеки организъм реагира различно, та гаранция никой не може да ни даде. Писахме, че е спешно и вече от касата са поискали оферта на клиниката в Белгия, чакаме да уредят нещата и заминаваме. Децата иначе са добре, от два дни са извън кувьозите и са на термолегла, но Кикито е покрита, защото все още ѝ вкарват някакви минимални количества кислород, които опитват да ѝ спрат, но все още не позволявала. Мен това не ме притеснява, защото не ни е толкова спешно нейното изписване. Радвам се, че Никито е самостоятелна и ще позволи изписване в момента, в който имаме яснота за операцията, тъй като трябва да я вземем, да ѝ вадим паспорт и ние да си я заведем там. Днес ми казаха, че Кикито е 2140гр, а Никито 2340гр. Доволна съм от децата. Simple Smile

Сън 🌼 стискам палци за добро развитие след операцията. Възхищавам ти се на оптимизма, ти си изключително смел човек.
Стискам палци на двете принцеси да наддават бързо, да са здрави и скоро в къщи при мама и тати.
Дръж ни в течение. Пращам много положителна енергия 🤍🤍

На мамите,които им предстои раждане, нека мине леко 🙏🙏🙏

Ейнджъл, мислим те 🤍

# 752
Сънче, айде да се оправят нещата с Николчето, вече се ядосвам аз, ще се карам, с каквото е там горе ей, не може така да ви се струпва, ама ха.
Всичко ли ви покриват, ММ му прочетох и той пита имате ли нужда от помощ за операцията, пътуване или каквото и да е?

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 20:59 от Одри ♡

# 753
Сън, дано е успешна операцията и скоро да се приберете всички заедно вкъщи! Hug

Литъл, леко раждане! Hug

# 754
Благодаря ви, момичета! Heart
Одри, всичко се организира и покрива от здравната каса - за бебето и за единия родител, ние ще си доплатим за втория родител, защото искаме да отидем и двамата, та няма да имаме нужда от помощ, надявам се, но много ви благодаря, че ни мислите. Heart

# 755
Сън, стиснати палци и от мен! Heart

# 756
Сън, стиснати палци и от мен! Heart
успех съм с теб сме

# 757
Сън, имаш и моята подкрепа. Стискам палци за вас.

Момичета, когато съм готова ще се включа и с информация за мен. Пазете се и се наслаждавайте на всеки един момент.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 16:10 от m-angel

# 758
Благодаря ви, момичета! Heart
Днес, след няколко разговора с лекарите в София, се оказа, че ни поканиха утре да отидем да си вземем Никито. Simple Smile Казаха, че тя всъщност отдавна е готова за изписване, но са я държали заради очните прегледи, а сега пък бяха с нагласата, че тя ще си стои при тях, докато заминем за Белгия, но им обясних, че трябва да я вземем по някое време, за да ѝ извадим паспорт, та като разбраха това и казаха, че няма проблем още утре да си я вземем. Дойде ни малко като гръм от ясно небе, но се организирахме набързо и сега съм ураган от емоции и едва успявам да си събера главата, за да успея да наглася всичко необходимо. Развеселих лекарката, че звънях повторно да питам тя какво мляко яде, защото трябва да купя, тъй като ще ни се наложи да я храним по пътя, а тя след като ми отговори и ми каза "Спокойно, всичко ще бъде наред, сега ще си я вземете и ще си я гледате като едно съвсем нормално бебе", ами много хубаво ми стана.

m-angel Heart

# 759
Аз отново идвам да се оплача и официално да заявя, че колкото и да се опитвам да не е така, определено преживявам много тежко емоционална бременност… вчера в 26+3 бях на преглед и АГ каза, че водите ми са към долна граница и ще е хубаво да пия повече течности и да хапвам сладко понякога (аз хапвам в рамките на нормалното), а сигурно няма човек, който да пие повече вода от мен (по принцип си пия, не заради бременността). Наистина много започвам да се депресирам… сега пък това от къде дойде и естествено в интернет нищо хубаво не пише, а вчера на прегледа понеже отидох за друго и в момента не обърнах много внимание, не попитах колко са водите, от какво може да са намаляли (освен изтичане, защото не мисля, че има такова), как се повишават (някое народно средство) и дали с намалели води в 26 седмица мога да изкарам поне до 9-ти месец и да родя живо и здраво бебе…
Вие знаете ли? Някоя да е била в подобна ситуация?

# 760
  • Замък сред облаците
Можеш да изчетеш последните няколко страници и да си направиш извода моментално да посетиш специалист по патологична бременност за второ мнение в някоя от болниците с най-високо ниво неонатологии - Майчин дом, Токуда, Шейново, Тина Киркова.

# 761
Буквално преди няколко поста се писа за намалели води…. Разбирам, че  преживяваш “тежко емоционално” нещата, но да знаеш, че след раждането също е трудно. Има още повече притеснения и тревоги. За съжаление ние не можем да кажем дали ще докараш до 9 месец, не знаем колко са ти точно водите. Виж се пак с АГ или търси второ мнение, но от това, което пишеш, не изглежда лекаря ти да е бил много притеснен

# 762
Аз имам две приятелки, които са били с малко води през цялата бременност, но не знам до колко е нормално. Едната ми приятелка лежеше за задържане в края на бременността. Но най-добре се консултирай с още някой.
Сън, Ейнджъл Flowers Four Leaf Clover

# 763
Darling, моят съвет е изобщо да не си губиш и секунда от времето да четеш по темата в Интернет, както и да бягаш с двеста от лекар, който ти е казал, че са намалени, а не е взел никакви мерки.
Има три основни причини, поради които може да са намалени и да намаляват водите. Няма да обяснявам повече и да споделям моят опит.
Не сравнявай случай със случай.
Както АА те е посъветвала, веднага потърси мнение и на друг лекар, ама веднага. Препоръчвам д-р Михова в Надежда.
На който и специалист да се обадиш и обясниш какво са ти казали, то ако наистина разговаряш с ЧОВЕК в бяла престилка, ще намери време да те вмъкне в графика си.
За да подкрепя казаното против АГто ти само ще спомена, че има тестове за изтичане на околоплодни води, които обаче няма как да се направят вкъщи, а трябва лекар да ти го направи.
Не се съгласявай просто да седиш и да следите какво става.
Действай и търси лекар, който да даде адекватно мнение и да търси причината.
Стискам ти палци.

# 764
Благодаря и най вече на Ейнджъл за съвета за Михова 💛 За съжаление не успях да запазя час при нея, но запазих при друг лекар, въпреки че се следя в Токуда и имам голямо доверие на АГ. Тя мисли, че е нещо моментно и всъщност като и писах каза, че не са под норма, а максималният джоб бил 4,7 🤷🏻♀
Alison Parker, точно това си мисля от известно време. Преди да забременея си казвах “само да забременея и край с притесненията”, но всъщност те тогава започанаха. Сега не смея и да си помисля “само да родя и край с притесненията”, а обратното “дръж се, едва тогава се започва” 😀

Общи условия

Активация на акаунт