Октомврийски бебета 2022

• 45 345
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, на 02.02, направих тест-положителен, и за да съм сигурна след два дни пак, отново положителен, днес имах и преглед при гинеколог, 4 г.с. съм. По мой сметки терминът ми трябва да е около 10.10,доста съм стресирана, защото ще бъда мама за първи път, всички съвети са добре дошли 🤔☺️

# 106
Стискам палци всичко да е наред и денят да донесе само положителни новини и радост.
 И мен ме болят ужасно гърдите и се чувствам супер подута и изнервена. Усещам на моменти и някакъв дискомфорт и лека болка(все едно ще ми идва). Надявам се всичко да е наред. Прегледа ми е на 15ти.
Нашият батко е на 2г и 4м.

Аз също се чувстам добре. Единствения симптом е болезнени и подути гърди. С предишната ми бременност беше по абсолютно същия начин. Вече нямам търпение за прегледа в четвъртък и да се успокоя, че всичко е наред. Между другото прегледа ми се пада на рожденния ден на сина ми, който ще стане на 2 години. Надявам се това да ми донесе късмет и хубави новини.

# 107
Скъпи момичета,здравейте и от мен.Нова съм в този форум като участник.До сега само тихичко съм чела темите тук-особенно през месеците в които се опитвахме да създадем своето бебче.Ето,че чудото се случи!3 положителни теста,днес и потвърждение от доктор-точно преди записан час при доктор за репродуктивни проблеми след месец.Много съм щастлива и малко ме е страх.На 38г. Първа бременност.по мои изчисления ако Господ е решил ще си имам бебче около 15.10.Радвам се,че има такава група в която може да споделим въпросите,емоциите и притесненията си!

# 108
Тихичко ви казвам Честитоо!
Надявам се всички тук да имаме спокойна и безпроблемна бременност. С първото ми дете, тази група ми помогна страшно много, понеже знаех че за всеки въпрос който е в главата ми  и всяко нещо, което искам да споделя ще има някоя друга мама която се чувства по същият начин и заедно ще минаваме през предстоящите емоций.

Скъпи момичета,здравейте и от мен.Нова съм в този форум като участник.До сега само тихичко съм чела темите тук-особенно през месеците в които се опитвахме да създадем своето бебче.Ето,че чудото се случи!3 положителни теста,днес и потвърждение от доктор-точно преди записан час при доктор за репродуктивни проблеми след месец.Много съм щастлива и малко ме е страх.На 38г. Първа бременност.по мои изчисления ако Господ е решил ще си имам бебче около 15.10.Радвам се,че има такава група в която може да споделим въпросите,емоциите и притесненията си!

# 109
Успех на всички и лека бременност нз дали още да се запиша но дано да е...Нека всички се радват на живи и здрави бебета ( ако този месец се случило се падам на 22.10) ще изчакам до петък за тест 🤗❣️

# 110
Момичета,днес ми е много нервно цял ден!за първи ден се чувствам така и не мога да спя вечер.Знам че е от хормоните най-вероятно,но ако някой може да ми даде съвет какво мога да направя ще съм благодарна!Аз съм много спокойна по принцип и това състояние ми е доста чуждо и направо всичко ме дразни🙈Дайте съвет моля!

# 111
И аз се записвам с предполагаем термин 12.10.ходих на преглед днес, потвърдиха бременност и измериха сакчето около 5 мм. Нормално ли е според вас за 5 седмици + 0 дни.

# 112
Момичета,днес ми е много нервно цял ден!за първи ден се чувствам така и не мога да спя вечер.Знам че е от хормоните най-вероятно,но ако някой може да ми даде съвет какво мога да направя ще съм благодарна!Аз съм много спокойна по принцип и това състояние ми е доста чуждо и направо всичко ме дразни🙈Дайте съвет моля!
И на мен ми е доста нервно и също се събудих в 4 и не можех да заспя и направо станах.

# 113
И на мен ми е доста нервно и също се събудих в 4 и не можех да заспя и направо станах.

Чувствам се по същия начин, много е неприятно. Събудих се към 5 до тоалетната, сега всяка нощ ставам и това ме изморява, но после ме заболя ниско долу, и трудно заспах. Накрая сънувах и кошмари, и на сутринта имах херпес. Аз по принцип си страдам от тревожност и сега непрекъснато се притеснявам, не мога да го контролирам. Опитвам се да мисля положително, но ми е много трудно. Дано с напредването да стане по леко.

# 114
Мами, всяка вечер усещам болка ниско долу(като силни менструални болки). При вас така ли е?

# 115
Мами, всяка вечер усещам болка ниско долу(като силни менструални болки). При вас така ли е?

При мен също е така.Докторът каза ,че се дължи на промяната в хормоните.Препоръча ми но шпа.

# 116
И мен ме боли, вчера даже се притесних малко, а още не съм била на преглед. Взех и аз но шпа. Не са силни болки де но са доста чести.

# 117
И при мен е така имам болки и се притеснявам, аз също все още не съм ходила на преглед. Личната ми лекарка каза само но шпа без притеснение да пия!

# 118
Аз вчера бях на преглед в 4 г.с и 2 дни.Споделих на доктора за болките ,които са същите като при цикъл.Той каза ,че при повечето жени е така ,като при някои продължават до 3 месец.Но шпа може да се взима 3х2т.

# 119
Благодаря, че споделяте. Една идея се поуспокоих. С първата бременност не помя да съм имала такива болки. Нямам търпение да дойде 15-ти и да мине прегледа. Ще пиша след това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт