Октомврийски бебета 2022

• 45 306
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Здравей, колко струва раждането във Вита?
Цитат на: AloveUnreal ink=topic=1406995.msg44255049#msg44255049 date=1644087463
Аз се следя в частния кабинет на лекаря, при когото ходя от години. Живот и здраве ще роди във Вита. Simple Smile
Не знам в момента как вървят цените със сигурност, но мисля,че е около 2500лв. с избор на екип.

# 91
Пакет нормално раждане 3,300.00
Пакет раждане на близнаци 3,600.00
Пакет цезарово раждане 3,500.00
Тези цени гледам на сайта на Вита.

# 92
Момичета, да попитам вие къде се следите? Аз досега бях в Надежда и съм много доволна от там, исках там да се следя и съответно там да раждам. Но сега като видях цените лошо ми стана. Може и в Майчин дом да родя, почти всичките ми приятелки раждаха там, просто най-добрите специалисти били там. Иначе цените, които видях в Надежда са 3300 за раждане и около 900 за следене мисля. Ако греша някой да ме поправи.

Първото си дете родих в Майчин дом, без избор на екип, заплатих си само упойката 250 лева.
Отново ще раждам там. Тези цени по частните болници за мен са безумни. Да, базата, храната и за какво още да дам 3000 лева, при положение, че при нужда (недай боже), отново ще ме изпратят в Майчин дом. Осигурено лице съм, плащала съм достатъчно данъци, за да си позволя държавата да се погрижи за мен в този момент. Относно лекарите в Майчин дом-Богове. Върнаха тоновете на бебето ми докато беше все още в мен, натискайки фонтанелата, за да не се стига до секцио, 6 човека екип бяха в залата, за да излезе. Анестезиолог-Богиня. Нищо не разбрах. Следродилна грижа-перфектна. Дори по Коледните празници. База, като за държавна болница-абсолютно достатъчна за краткия престой (макар аз да откарах седмица). Само храната е ужас. За бебетата се грижат перфектно, чисти изследвани, дори ги прегръщаха,ако се забавиш да си го вземеш за хранене.
Споделям мнение и опит просто и бих вложила тези парички в нещо друго за детето. 😊

# 93
Аз също съм ЗА  Майчин дом. От тях съм виждала само хубаво. Определено базата е смотана и храната също. Преглъщам го и  ивот и здраве там

# 94
Пакет нормално раждане 3,300.00
Пакет раждане на близнаци 3,600.00
Пакет цезарово раждане 3,500.00
Тези цени гледам на сайта на Вита.
Това мисля са цени за неосигурени пациентки.  Сега погледнах темата на Вита и жени, раждали последните месеци, пишат 2,900 за секцио и самостоятелна стая с избор на екип.

# 95
Аз също съм ЗА  Майчин дом. От тях съм виждала само хубаво. Определено базата е смотана и храната също. Преглъщам го и  ивот и здраве там

Всъщност, след ремонта ( а сега ии на 12 етаж), базата е супер. Родилни зали също са супер Само храната е ужас Grinning

# 96
Здравейте, момичета! Включвам се и аз с два положителни теста от 04.02. Днес е рожденият ден на половинката, та имаше най-прекрасния подарък за 30-тия юбилей.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 08:40 от bubanka

# 97
На мен лееко започва да ми се гади. Нз защо имах надежди, че този път ще ми се размине. В края на седмицата ще съм на преглед, на 12 дни закъснение.

# 98
Момичета, от днес трябва да съм в 7 г.с, но не ми се гади и не ми е лошо. Единственият симптом е болките в гърдите, които са много твърди и наистина болят. Странно ми е, че не ми е лошо. Имам и диария, която явно е от някоя храна, май ще спра пак прясното мляко. На вас гади ли ви се, повръщате ли? Бях на преглед за първи път в петък, видя се плодния сак и жълтъчното мехурче, този петък пак съм на преглед. Та въпросът ми е да се радвам ли, че не е ми е лошо или има проблем?

# 99
Гаденето не е задължително. Радвайте се

# 100
Гаденето не е задължително. Радвайте се

Благодаря!

# 101
Изобщо не е задължително, а и предния път ми започна чак след 2рия преглед.

# 102
Момичета, от днес трябва да съм в 7 г.с, но не ми се гади и не ми е лошо. Единственият симптом е болките в гърдите, които са много твърди и наистина болят. Странно ми е, че не ми е лошо. Имам и диария, която явно е от някоя храна, май ще спра пак прясното мляко. На вас гади ли ви се, повръщате ли? Бях на преглед за първи път в петък, видя се плодния сак и жълтъчното мехурче, този петък пак съм на преглед. Та въпросът ми е да се радвам ли, че не е ми е лошо или има проблем?

С никоя бременност не ми се е гадило, нито съм повръщала. Само ми се спи.
Радвай се, има жени, които не могат да излязат от тоалетната

# 103
С предишната, неуспешна бременност се чувствах като парцал, нон стоп ми се спеше и ми се гадеше от някои по-миризливи храни, цигари и кафе. Този път само пишкам често, супер подута съм и се будя посред нощ и не мога да заспя 😂  Ще видим по-нататък, дано всичко да е наред, пък другото се преживява!

# 104
Аз също се чувстам добре. Единствения симптом е болезнени и подути гърди. С предишната ми бременност беше по абсолютно същия начин. Вече нямам търпение за прегледа в четвъртък и да се успокоя, че всичко е наред. Между другото прегледа ми се пада на рожденния ден на сина ми, който ще стане на 2 години. Надявам се това да ми донесе късмет и хубави новини.

Общи условия

Активация на акаунт