Октомврийски бебета 2022

• 45 367
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Привет бъдещи мами! Преди малко разбрах, че д-р Цветков от Надежда не следи бременност, а той беше моя лекар досега и съм му много благодарна, че успяхме толкова бързо да видим двете черти! Сега спешно ми трябва лекар от Надежда, който проследява бременност! Погледнах ги в сайта, но не познавам никого. Моля ви, ако имате отзив за някого, да ми помогнете. Благодаря ви много

# 136
Здравейте трябва ми гинеколог който да следи бременност тъй като от последната която ходих съм много разочарована ..в софия съм

# 137
Здравейте, искам да ви попитам дали ви се е случвало: три дни имам едно  розово зацапване което е само сутрин. Пък днес си беше кафяво. За жалост не съм в България и не мога да отида на преглед . Според гинеколожката всичко е наред само ми увеличи дозата от дуфастон вече трябва да пия 3ти .
В 6г.с +3 дни .

# 138
Здравейте! Вчера видях двете чертички Simple Smile Още не съм ходила на преглед, но по калкулатор се ориентирах за термин 15.10.Така, че съм с вас Simple Smile

# 139
Здравейте, искам да ви попитам дали ви се е случвало: три дни имам едно  розово зацапване което е само сутрин. Пък днес си беше кафяво. За жалост не съм в България и не мога да отида на преглед . Според гинеколожката всичко е наред само ми увеличи дозата от дуфастон вече трябва да пия 3ти .
В 6г.с +3 дни .

Здравей! При мен - беше си по-скоро светло кафеникаво в началото. Продължи 7 дни, още на моменти го има (по тоалетната хартия). Пия утрогестан и аспирин протект. Чух пулс в събота, така че всичко е наред за момента.

# 140
Здравейте момичета,влязох в 6та седмица и за сега се чувствам сравнително добре!Единственното ,което искам да обсъдя с вас прилошава ли ви и в кой момент от деня?Навсякъде чета за сутрешно гадене и прилошаване а на мен вече втори път ми става лошо все следобед или привечер.Дори не мога да го определя точно гади ли ми се или ми премалява,кръвното ли ми играе,но определено е доста неприятно чувство.Разтрепервам се,киселини,оригване газове и всички такива"прекрасни" усещания на едно и все вечер.Ако някой изпитва това и е намерил начин да облекчи положението ще съм благодарна за съвет.Може би е нормално предвид хормоналните промени,но ми е първа бременност и съм малко боса във всичките тези нови промени.

# 141
Н амен ми е втора бременност, но това с гаденето си остава мистерия за мен - какво го предизвиква и какво може да го спре..  В момента леко ми се гади, не е само сутрешно гадене варира - може да го няма, може да е сутрин а може и да е нон стоп или вечер. Предния път много ми се гадеше до към 5тия месец, но почти не съм повръщала. Сега леко сутрин и вечер, мн е слабо за момента.

# 142
Здравейте и от мен. Днес бях на преглед, всичко е наред, видяхме сърдечна дейност. 6+1 г.с.
Термин 09.10. Една идея се поуспокоих след прегледа.
Относно гаденето. За разлика от първата бременност при която нямах,сега се случва на моменти . Не е сутрин, по-скоро по обяд, следобяд и вечер. Много е странно- примерно гладна съм, започвам да се храня и ми се гади. Не съм повръщала до сега(надявам се да не се случва).
Чувствам се подута(все едно задържам вода) . Днес питах АГ за болките ниско долу и ми каза, че е нормално да има спазми.

# 143
Записвам се и аз в Октомврийската тема Hug Положителен тест видях на 10 февруари, на 21ви съм на първи преглед и се надявам да се види сакчето Blush Освен болезнените гърди, имам само постоянна сънливост. Имам чувство, че мога да заспя права Grinning

# 144
Лимонка, добрв дошла! Ако не се лъжа вписваше в темите от Искам бебе, струва ми се че от там ти помня ника. Чудесна новина, здраво бебче на финал! Simple Smile

# 145
Лимонка, добрв дошла! Ако не се лъжа вписваше в темите от Искам бебе, струва ми се че от там ти помня ника. Чудесна новина, здраво бебче на финал! Simple Smile
Да, след година безуспешни опити нещата се получиха, надявам се  и финала да е такъв. Благодаря Yellow Heart

# 146
Здравейте! Надявам се да се задържа във вашия клуб😊 Това е моята първа бременност и съм много развълнувана и всичко ми е толкова ново и странно. В момента съм в 4г.с+5 и според калкулатор с термин на 22.10. Доста съм нетърпелива за първия преглед, който е чак в края на другата седмица. Надявам се, че ще чуя, че всичко е наред и ще се успокоя. Имам главно следобедно гадене 😂 и леки спазми в корема, което като гледам е нормално за почти всички.

# 147
Мами как се справяте с гаденето, с всеки ден става все по зле? Вече направо не издържам. Не е само сутрин, през целия ден е, непрекъснато, пробвах чай с джинджифил и вода с лимон нищо..

# 148
Здравейте 😊
Аз съм вече в 6+2 г.с., все още не съм била на преглед, в събота е великия ден.
За сега нямам никакви оплаквания, надявам се и така да си остане. Не мога да препоръчам и нещо за справяне с гаденето, и с първата бременност нямах прилошавания, въобще беше страхотна, лека бременност.

Мами как се справяте с гаденето, с всеки ден става все по зле? Вече направо не издържам. Не е само сутрин, през целия ден е, непрекъснато, пробвах чай с джинджифил и вода с лимон нищо..

# 149
Аз също засега нямам гадене, но това което мога да ти кажа е да пиеш много вода, да не ядеш тежки храни, които допълнително биха влошили състоянието ти. Като цяло май си е период, който трябва да си мине Grinning

Общи условия

Активация на акаунт