Октомврийски бебета 2022

• 47 797
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте да ви се похваля в 7седмица и 3 ден съм днес чухме и сърцето.[/img]

# 436
И ние чухме сърчицето днес, 6г.с.и 5дни, беше първи преглед и беше много вълнуващо ... сълзи, смях, пак сълзи ❤ добре че и ММ беше с мен, че не помня половината разговор с АГ ☺️

# 437
Момичета малко глупав въпрос, но когато чухте сърчицето с коремен ехограф ли ви гледаха. Grinning Понеже когато ходих на първия преглед АГ не видя нищо с коремния и се наложи с вагинален. Тогава се видя сакчето с ембрионче(5+4г.с)...но сега като се замисля може и апаратурата да играе роля.. Joy

# 438
Момичета малко глупав въпрос, но когато чухте сърчицето с коремен ехограф ли ви гледаха. Grinning Понеже когато ходих на първия преглед АГ не видя нищо с коремния и се наложи с вагинален. Тогава се видя сакчето с ембрионче(5+4г.с)...но сега като се замисля може и апаратурата да играе роля.. Joy
Сърце видяхме с коремен ехограф в 8гс и 4 дни.

# 439
И аз да се включа в отбора на чулите сърчице мамчета 🥰🥰🥰 Видяхме малката запетайка, макар че като дойде време за снимка се скри срамежливо, но успяхме да я засечем пак 😁 Видях и сърчицето. Паднаха ми всички притеснения от розовото зацапване и леките спазми,  които имах преди няколко дни. Гинекологът предположи, че е било след полов акт,  тъй като се появи на следващия ден и ме посъветва за свое успокоение да огранича секса до следващия прегред. 😇 Обясни ми и как става записването за проследяване. А вие, мами, кога планирате следващите си прегледи? На мен ми се вижда доста време това до 12-13 седм. Аз съм в 7г.с., а ембриончето отговаря на 6та, заради по-късна овулация. 🌸

# 440
Limonka31
С коремен ехограф беше прегледа, ще кача снимка Simple Smile не се видя да пулсира точицата, но все пак ембриончето е 3мм. С доплер се чу сърчицето ❤

# 441
  • София
Слънчица ако желаете може да ми пращате снимчиците си от ехографа и ще ги направя на колаж и следователно във втора тема ще ги кача на главната страница.

# 442

Аз почвам да си мисля, че не е до това дали е коремен или вагинален, а до качеството на апаратурата. При репродуктивния ми доктор чухме сърцето още в 5-а седмица, а при моето си АГ не успяхме в 6-та, тя само го видя като индикация. И самите изображения също бяха на светлинни години като качество и какво се вижда на тях. И двата ехографа бяха вагинални.

# 443
И в един такъв момент се чувствам пред дилема дали да се следя при съответното АГ. Май наистина й е старичък ехографа, но дали е причина да я сменям. Като отношение съм много доволна. Мила, внимателна, отзивчива..

# 444
С предходната си бременност аз се следих по ЗК при АГ с по-стара апаратура, а веднъж в месеца ходих при репродуктивния си доктор, който е с хубав ехограф.
Така или иначе по ЗК се полагат 2 или 3 ехографа. Ако след това ще си до плащам, предпочитам да е на доктор с хубава апаратура. Друг въпрос е ако АГто, което води женската консултация, на своя воля гледа на ехограф при всеки преглед.
Лично за мен е много малко 2, 3 пъти за цяла бременност.

# 445
И в един такъв момент се чувствам пред дилема дали да се следя при съответното АГ. Май наистина й е старичък ехографа, но дали е причина да я сменям. Като отношение съм много доволна. Мила, внимателна, отзивчива..

Цялата ми предишна бременност ме следи страхотен лекар на стар ехограф. Е, да. Нямах снимките, които другите имаха, но той единствен позна колко ще се роди бебето, здравословно, че всичко му е наред и въобще... Всичко си беше екстра. Зависи от АГ, не от апаратурата. Око, опит, знания. 🙂

# 446
Вчера мина и моят пръв преглед. Не съм чула тоновете, но лекарката каза, че вижда стабилна сърдечна дейност и, че размерът отговаря на гестационната седмица. И аз съм на мнение, че апаратурата помага много, но ми е по-важно лекарят да ми вдъхва доверие.

# 447
С коремен ехограф ме гледа 7седмица и 3 дена чу се сърцето.
И аз да се включа в отбора на чулите сърчице мамчета 🥰🥰🥰 Видяхме малката запетайка, макар че като дойде време за снимка се скри срамежливо, но успяхме да я засечем пак 😁 Видях и сърчицето. Паднаха ми всички притеснения от розовото зацапване и леките спазми,  които имах преди няколко дни. Гинекологът предположи, че е било след полов акт,  тъй като се появи на следващия ден и ме посъветва за свое успокоение да огранича секса до следващия прегред. 😇 Обясни ми и как става записването за проследяване. А вие, мами, кога планирате следващите си прегледи? На мен ми се вижда доста време това до 12-13 седм. Аз съм в 7г.с., а ембриончето отговаря на 6та, заради по-късна овулация. 🌸

# 448
Инфо и от мен Simple Smile вчера бях при Зебрите на конултация да ми ибяснят малко повече как се процедира, защото все още не знам къде да се следя. Разликата при тях е, че те не те гледат на ехограф и съответно за кръвни и всякакви изследвания те изпращат в лаборатория или при лекар ( за феталните) ехографите които има през тези 9 месеца са на 3 те фетални и един месец ( горе долу) преди раждането в болницата при тях. Та май е това. Иначе са доста отзивчиви, дадоха ми доста инфо и ми вдъхнаха доверие. Един вид ако майката държи да вижда бебечето си всеки месец- там няма да е така. Обмислям следене при тях аз, пък ще "водя" мъжът ми по натам някъде да види бебчето и той Heart Eyes

# 449
Аз също ходих в 7г.с и сега вече като вляза в 12г.с ми е следващия преглед 😊

Общи условия

Активация на акаунт