Нека започнем от това че съм с приятелят ми от две години. Той ми е първият,аз на него не ,по-малка съм от него с 5години. Той е много красив мъж и е доста желан от жените. Той го
знае ,зодията му е овен и първата година докато бяхме заедно първите два месеца аз бях допуснала грешки ,пишех с други дори не от интерес толкова ами ,просто отговарях.. той това го взе като подтекст на неговите грешки ,които направи началото на лятото ( а през това време аз му бях вярна ,до лудост влюбена ,но никой не знаеше ,че сме заедно поне другите аз мислех,че знаят тъй като имахме снимки в профилите ,но той избягваше да качва с мен и така детски историѝ) общо взето причината за неговите грешки ,(които са: лъжи, пишете с други момичета,криеше се и т.н. ) защото аз съм направила и си е казал
- Тази малката няма да стане да ме разиграва и няма да се съобразявам. Тъй като той ми е първият и може би това още повече ме доближава до него много ме болеше след като се разделихме но ние се разделихме ,защото аз го оставих и не простих грешките му. След няколко седмици той както всички мъже осъзна всичко ,колко го обичам и т.н или поне се направи нямам представа .
През връзката ни която продължи месец ,аз бях тази която се държеше адски обсебващо и токсично,защото изпитвах страх ,за да не ме остави ,лъже,разиграва .. и да не отиде при бившата си с която ми беше пратил клип как лежи на корема му,разбира се и аз го дразнех в периода който бяхме разделени. Стигна се до там,че аз настъпвах стапалото на газста на макс и бях ужасна.. а той явно се беше опитал да се промени писна му и ме остави . На следваща вечер го видях с онази бившата му и тръгнаха . Бяха заедно около един месец тогава бях започнала училище и беше доста голяма травма да ходя и да я виждам нея и него ,защото той нарочно идваше да ме дразни пред училище тя караше колата му заставаха пред магазинчето пред училище той , тя,приятелите му и всички отстрани ги гледаха и аз ,когато излизах все поглеждаше към мен и нарочно я целуваше . Беше ужасно .. но през цялата им ,,връзка ,, той не спираше да се закача с мен не спираше и за момент да ме потърси дори краят на тяхната връзка (той е остави) излезе с мен и аз исках и изпитвах нужда да го видя макар ,че му бях адски ядосана. Разказа ми ,че не е могъл да ме забрави да спре да мисли за мен,че иска да сме заедно и такива неща,но етого ми беше много голямо и пак почнах с обсебващото и просто му виках и бях груба за да то заболи ,след това той тръгна с друга . Мина време не спря да ме тръси казвах му Ей ,имаш приятелка спри да ми пишеш да ме търсиш той казваше ,не ме интересува аз дори не се виждам с нея действително така беше и не ме беше излъгал .. Дойде моментът в който бях много омекнала и ми липсваше адски много и реших да простя излезнахме ,след няколко дни се бяхме скарали за нещо и аз тогава бях срещнала друго момче което беше негово друго копие горе долу и момчето беше много мило с мен бях предразположена да избирам между бивш и нов , и просто така се случи ,че казах на новото момче да не ми пише и ,че ще му пиша по-късно ,но по-късно аз се видях в бившият ми и си изкарахме много късно и решихме да се съберем Та за капак по законът на Мърфи,момчето другото взе,че ми писа от профил на негов приятел (цитирам)
-Нали щеше да ми пишеш по-късно? И от там скандали той се вбеси беше ужасно.
Мама ни чу ,от терасата и каза да се качим да не ни слушат хората,и той доста омекна ,когато майка ми говори с него аз тогава с нещата,които чувах почувствах сигураност и си върнах доверието на Нова г бяхме заедно само двамата беше ни идеално това нещо се случва в София ,а аз и той сме от друг близък град ,но той там учи ,а майка ми там живее ,защото родителите ми са разделени . И аз се връщах в градът ми ,за да уча ,но той ми нямаше доверие и се карахме много жестоко и адски много те отблъснахме.. от там започна всичко ,а той не е този който беше и просто усещам и виждам,че ме обича истински много показва дори връзката ни ,това не е толкова важно мисълта ми е ,че няма нищо общо с преди. Той намери неща които съм коментирала и писала на други докато не сме били заедно ,но много се натовари мисли,че съм спала с друг,а аз не съм .. не знам какво да правя той ми казва искам да се държиш добре с мен да не си нагла , да си ми вярна да ме накараш да ти имам доверие нищо повече под наглост той има впредвид да не говоря на висок тон да не му се правя на интересна и да не говоря грубо и нахално … ще ви бъда благодарна ,ако ми дадете съвет как да му пиша ,когато не сме заедно,какво да правя,защото не знам,а аз не крия и не правя грешки не го и лъжа. Искам да бъда с този човек,но караниците ни изтощават ! Моля ви за съвет ,помощ ,много благодаря предварително за отделеното време и внимание !