Как да спася връзката с приятлеят ми!!!???

• 4 115
  • 29
  •   1
Отговори
Здравейте ,Дами…нова съм тук,дори не знам как да започна ,но се обръщам към вас и вашето мнение тъй като се чудя какво да правя ,за да спася връзката си …
Нека започнем от това че съм с приятелят ми от две години. Той ми е първият,аз на него не ,по-малка съм от него с 5години. Той е много красив мъж и е доста желан от жените. Той го
знае ,зодията му е овен и първата година докато бяхме заедно първите два месеца аз бях допуснала грешки ,пишех с други дори не от интерес толкова ами ,просто отговарях.. той това го взе като подтекст на неговите грешки ,които направи началото на лятото ( а през това време аз му бях вярна ,до лудост влюбена ,но никой не знаеше ,че сме заедно поне другите аз мислех,че знаят тъй като имахме снимки в профилите ,но той избягваше да качва с мен и така детски историѝ) общо взето причината за неговите грешки ,(които са: лъжи, пишете с други момичета,криеше се и т.н. ) защото аз съм направила и си е казал
- Тази малката няма да стане да ме разиграва и няма да се съобразявам. Тъй като той ми е първият и може би това още повече ме доближава до него много ме болеше след като се разделихме но ние се разделихме ,защото аз го оставих и не простих грешките му. След няколко седмици той както всички мъже осъзна всичко ,колко го обичам и т.н или поне се направи нямам представа .
През връзката ни която продължи месец ,аз бях тази която се държеше адски обсебващо и токсично,защото изпитвах страх ,за да не ме остави ,лъже,разиграва .. и да не отиде при бившата си с която ми беше пратил клип как лежи на корема му,разбира се и аз го дразнех в периода който бяхме разделени. Стигна се до там,че аз настъпвах стапалото на газста на макс и бях ужасна.. а той явно се беше опитал да се промени писна му и ме остави . На следваща вечер го видях с онази бившата му и тръгнаха . Бяха заедно около един  месец тогава бях започнала училище и беше доста голяма травма да ходя и да я виждам нея и него ,защото той нарочно идваше да ме дразни пред училище тя караше колата му заставаха пред магазинчето пред училище той , тя,приятелите му и всички отстрани ги гледаха и аз ,когато излизах все поглеждаше към мен и нарочно я целуваше . Беше ужасно .. но през цялата им ,,връзка ,, той не спираше да се закача с мен не спираше и за момент да ме потърси дори краят на тяхната връзка (той е остави) излезе с мен и аз исках и изпитвах нужда да го видя макар ,че му бях адски ядосана. Разказа ми ,че не е могъл да ме забрави да спре да мисли за мен,че иска да сме заедно и такива неща,но етого ми беше много голямо и пак почнах с обсебващото и просто му виках и бях груба за да то заболи ,след това той тръгна с друга . Мина време не спря да ме тръси казвах му Ей ,имаш приятелка спри да ми пишеш да ме търсиш той казваше ,не ме интересува аз дори не се виждам с нея действително така беше и не ме беше излъгал .. Дойде моментът в който бях много омекнала и ми липсваше адски много и реших да простя излезнахме ,след няколко дни се бяхме скарали за нещо и аз тогава бях срещнала друго момче което беше негово друго копие горе долу и момчето беше много мило с мен бях предразположена да избирам между бивш и нов , и просто така се случи ,че казах на новото момче да не ми пише и ,че ще му пиша по-късно ,но по-късно аз се видях в бившият ми и си изкарахме много късно и решихме да се съберем Та за капак по законът на Мърфи,момчето другото взе,че ми писа от профил на негов приятел (цитирам)
-Нали щеше да ми пишеш по-късно? И от там скандали той се вбеси беше ужасно.
Мама ни чу ,от терасата и каза да се качим да не ни слушат хората,и той доста омекна ,когато майка ми говори с него аз тогава с нещата,които чувах почувствах сигураност и си върнах доверието на Нова г бяхме заедно само двамата беше ни идеално това нещо се случва в София ,а аз и той сме от друг близък град ,но той там учи ,а майка ми там живее ,защото родителите ми са разделени . И аз се връщах в градът ми ,за да уча ,но той ми нямаше доверие и се карахме много жестоко и адски много те отблъснахме.. от там започна всичко ,а той не е този който беше и просто усещам и виждам,че ме обича истински много показва дори връзката ни ,това не е толкова важно мисълта ми е ,че няма нищо общо с преди. Той намери неща които съм коментирала и писала на други докато не сме били заедно ,но много се натовари мисли,че съм спала с друг,а аз не съм .. не знам какво да правя той ми казва искам да се държиш добре с мен да не си нагла , да си ми вярна да ме накараш да ти имам доверие нищо повече под наглост той има впредвид да не говоря на висок тон да не му се правя на интересна и да не говоря грубо и нахално … ще ви бъда благодарна ,ако ми дадете съвет как да му пиша ,когато не сме заедно,какво да правя,защото не знам,а аз не крия и не правя грешки не го и лъжа. Искам да бъда с този човек,но караниците ни изтощават ! Моля ви за съвет ,помощ ,много благодаря предварително за отделеното време и внимание !

# 1
  • Пловдив
Тийнпроблем тук ли се пресели?

# 2
  • Варна
Съжалявам, че ще е нравоучително, но не виждам да имате връзка. Може би, защото разказваш хаотично. Помня, че беше писала, щото приятелят е почти на 20, а ти на 17. В този пост обаче си по-малка с 5 г. т.е. на 15? А сте заедно от 2 години?  За приятеля с тежкото семейно наследство ли иде реч?
Ами, нямаш връзка с този, няма и да имаш, не ти и трябва. Ако пък си съчиняваш - няма проблем - ама изпипвай нещата.

# 3
  • Terra incognita
Малей. Щом е зодия овен, кофти.
Аз май само това разбрах от тоя чаршаф.

# 4
  • Пловдив
1. Не се занимавай с него, в нормалните отношения няма място за толкова драма.
2. Оправи си правописа, че е голяма трагедия.
Може и в обратен ред.

# 5
  • София
В полето тикви много, thank you next.

# 6
  • USA
Девойката на 15 г...чудя се защо в бг мама в раздел "нашите деца" няма и подраздел "аз тинейджърЪ"...може би трябва нов раздел в БГМАМА?!

# 7
Цигани сте, май?
Аз запомних шофирането на непълнолетен, не че прочетох фермана.

# 8
  • Terra incognita
БиФшата и овньо може да имат 18. Ако не се лъжа, това е 11 клас?

# 9
И аз като бях в пети клас много ме вълнуваше, че ми беше изникнал един косъм на четири пръста под пъпа !!!???
Мислех  си - "Малей, ако сега имаше интернет - щях да го снимам и да го покажа на всички момичета  от втори до четвърти клас".  Интернета дойде 20 години по-късно, а аз бях забравил за косъма. Сега се сетих, обаче не знам кой точно косъм беше - за да го снимам.
Една голяма мечта отиде на кино...

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 02:03 от Abuto

# 10
Пренебрегвам хаотичното писане,пренебрегвам 'влюбването', щото си едно непълнолетно гонещо го пубертета момиче, но така наречения ти възлюбен е под всякаква критика.
Той не те обича,даже не му е пукало че си била девствена.
Връща се при теб не защото те обича, връща се при бивши не защото иска да ти отмъсти, а защото е неориентиран лигльо, който има мания да бъде харесван и преследван от момичетата.
От такива комплексарчета бягай, след някоя година ще го забравиш.

# 11
Детски истории. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 12
  • Бургас
Ако останеш с тоя, скоро ще пишеш в темите за домашно насилие.
Изчетох цялата драма, колкото и сложно да беше. От това, което разбрах, той ангажименти няма, ти трябва да му се доказваш. И защо? Ако е влюбен в теб ще ти харесва и високия глас, и всичко. Ако не е влюбен- за какво ти е?
Тегли му майните, преболедувай го и продължавай.

# 13
Знам, че ще ми пренебрегнеш съвета, но въпреки това ще ти го дам, пък а дано някое друго момиче го прочете и го последва.
Зарежи гаджетата, изкарай си карта от библиотеката и започни да четеш. Каквито и да е книги, просто чети. Колкото се може повече.
Това е единственият шанс да започнеш да мислиш и пишеш свързано, защото свързаната ти реч никаква я няма. Което донякъде е критерий, че и в главата ти е голяма каша, а с такова мислене освен проблеми, друго нищо няма да получиш.
Затова се спри, вземи се в ръце и използвай останалите ти години в училище за развитие. И четене на книги за саморазвитие. Това е нещото, което ще ти остане за цял живот и ще ти помогне да се измъкнеш от блатото.
Ако продължаваш със сегашния си акъл, освен някоя венерическа болест и непланирана бременност едва ли нещо друго може да спечелиш.
Животът ти е в твоите ръце и когато сама си го прецакаш, няма да ти е виновно гаджето, майка ти или филанкишията – ти самата ще си си виновна.

# 14
Горката. Провинциален акъл, провинциален живот, провинциални родители, провинциални трепети, провинциални кретени. Ще свършиш като касиерка. Ако имаш късмет - в Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт