Как да спася връзката с приятлеят ми!!!???

• 4 116
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
  • Най-красивата страна
Неграмотност,беден речник.
Пълна липса на себеуважение.
Кака Сийка е дала много добри съвети.

www.teenproblem.com

# 16
  • София
На 15 е грехота да си толкова неграмотна. Зарежи любовите и наблегни на учебниците. Без образование и някакви умения, освен да метеш улиците, друго няма да можеш. А с такива перспективи остава да избираш само сред мъже, кухи като този от словесното излияние.

# 17
  • София
Тц, тц простотий...

# 18
  • Пловдив
Само че "простотии" се пише без Й накрая.

# 19
  • София
Янтра, не знам как да бъда по-ясна за авторката, ако ме разбираш... Innocent

# 20
  • Пловдив
Тя офейка отдавна.

# 21
Вече са се сдобрили. До утре.

# 22
Янтра, не знам как да бъда по-ясна за авторката, ако ме разбираш... Innocent
Амммм, мисля, че с простотиù ще си по-ясна.

# 23
Аз тук връзка не виждам..

# 24
Пенчо бре чети....Пенчо не чете..Пенчо бре учи! Пенчо пак не ще ..

# 25
Прочетох и аз предишните ти разкази за някакъв 20-годишен, който се самонаранява, и това е от декември. Там ти си на 17, с лоша семейна среда.
Тук майка ти изглежда свестна, а разликата ви с мъжа е нарастнала на пет години.
Та се зачудих и аз за какво трябва да разсъждавам по очевидно измислен сюжет.

Бих се присъединила към как' Сийка. Това е най-разумното, което можеш да направиш - да работиш по развитието си и да се научиш поне две думи на кръст да връзваш, за да можеш да разкажеш някой нормален сюжет разбираемо, няма значение дали е истински или измислен.
И гледай да завършиш и да вземеш хубава диплома, защото извън училище животът не е толкова лесен и не всичко, което хвърчи, се яде.

# 26
  • Варна
Пълен потрес...От всичко написано цари хаос и неграмотност...имаш по - наложащ проблем от мъжете - ако говориш така, както и пишеш всеки ще избяга с 200...Момиче още не е късно - чети, учи..Стойностните мъже обичат интелигентни жени, а ти определено не си тръгнала по този път...Ако и когато говориш цари такъв хаос на всеки би му било трудно да води разговор с теб...

# 27
Ползвайте презерватив!!!

# 28
Позамряла тема, ама в отговор на горното- ‘що ти трябва да защитаваш липсата на перспективи?

# 29
  • Terra incognita
Да си касиер не е лошо, стига не си в България.
Човек трябва да знае колко може и на какво е способен. За хубава, перспективна работа се иска потенциал. За тези с по- оскъден потенциал или кофти стекъл се живот остават ниските позиции. Така е устроен светът, не може всички да са в челните редици. А и доколкото си спомням авторката, не изглежда да има влечение към науката.
То не може всеки да е висшист, и без това повечето са потенциално безработни и некадърни.
Срамна работа няма, е казал някой. Всеки има право на честен труд, независимо какъв е.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 21:55 от VickyTaylor

Общи условия

Активация на акаунт