пожелавам ви успех и както е писано -да дойде бебчо, да сте добре и вие и бебнцето
И двата пъти ударих в 10. В Тина Киркова ми се падна д-р Иван Иванов. Направи първото ми раждане уникално и да не изпитвам страх при следващото. Акушерката не я запомних, защото бързаше да си свърши работата и се отнесе изцяло професионално, но без отношение. Второто раждане обаче беше просто топ за мен заради екипа. Ако имам трето дете- тогава ще си ги избера със сигурност. Постъпих в Шейново на 30.01. в 17.00ч с 6 см разкритие. Минах процедурата на прием и т.н. В 17.40 ме сложиха на тонове, след което се предвижих по коридора към родината зала и бебо се роди в 18.30 ч. Екип бяха д-р Елена Йордонова, д-р Оля Такева и най- важният за мен човек акушерка Ренета Гюрова. Уникална е! Аз дори не разбрах кога се роди бебчо, до като не чух че изплака и го видях в ръцете й. Ами това е- ако трябва да изберете акушерка- тя е човекът, сигурна съм, че няма да сбъркате. Желая успех и лесно раждане. Надявам се и вие да съхраните положителни емоции, а болката да- има я, разбира се, но е за кратко и бързо се забравя.
Препоръчани теми