Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 54 799
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Има ли създадена фейсбук група "Раждане в Шейново"?
Аз доста търсих, но не намерих.

И аз търсих, но не намерих. Има група за пациентите на доктор Вецев (ако сте при него).

Как се казва точно групата, че не я намирам?

https://www.facebook.com/groups/2874048452834118

Казва се Пациентки на доктор Иван Вецев. По-горе оставям линк към групата.
А знаете ли дали има паркинг за пациенти в болница Шейново?

Даже не знам дали не е синя зона вече, до канала мисля че я направиха.

Няма паркинг , но наблизо мисля че имаше платен. Проверете, паркирането около Шейново си е чист късмет 😂 Казвам го защото живея в района

# 331
Има ли създадена фейсбук група "Раждане в Шейново"?
Аз доста търсих, но не намерих.

И аз търсих, но не намерих. Има група за пациентите на доктор Вецев (ако сте при него).

Как се казва точно групата, че не я намирам?

https://www.facebook.com/groups/2874048452834118

Казва се Пациентки на доктор Иван Вецев. По-горе оставям линк към групата.
А знаете ли дали има паркинг за пациенти в болница Шейново?

Даже не знам дали не е синя зона вече, до канала мисля че я направиха.

Няма паркинг , но наблизо мисля че имаше платен. Проверете, паркирането около Шейново си е чист късмет 😂 Казвам го защото живея в района

Синя зона е да, т.е се паркира до 2 часа. Доста трудно се намира място.

# 332
  • София
Hint: в Сан Стефано Плаза (на 100м от болницата) има подземен паркинг. Първи час безплатно. Всеки следващ по 2лв Wink

# 333
Здравейте, изчетох цялата тема, но почти не видях мнение за лекар, освен за д-р Вецев. Smirk Ако някоя мама тук е раждала при д-р Спасов, моля да сподели опита си. Много благодаря! Relaxed

# 334
Момичета,
Кога отидохте на преглед след раждането- преди или след 40-т ден и по-скоро пациентките  на д-р Вецев?

# 335
  • София
Аз съм раждала при Спасов 2017г, но без избор на екип. Той беше на смяна. Нямам забележки, държа се адекватно и действаше бързо, предвид напрегнатата ситуация - имах усложнения. Имам външни и вътрешни шевове, нямам забележки към тях.

# 336
  • София
Аз също попаднах на д-р Спасов през 2017. И също като Неизвестна16 имах усложнения - наложи се кюретаж, тъй като плацентата не излезе цяла. Докторът беше много внимателен, много бързо направи манипулацията. Най-приятно впечатление ми направи, че ми остави номера си, за да се свържа с него 30 дни след раждането, за да направи той лично прегледа и да се увери, че всичко е наред.

# 337
Аз съм го виждала веднъж на визитация, а момичето, с което бях в предродилна си го беше ангажирала за раждането и той идваше често да я вижда и да си говорят. Останах с много добри впечатления.

# 338
Здравейте, аз се следя в МЦ при АГ, което не изражда в Шейново. Има ли и други момичета като мен? В коя седмица се свързахте с лекаря, който сте избрали за раждането? И какъв е процес като цяло в такава ситуация? Всякаква информация ще ми е полезна. Благодаря!

# 339
  • София
Здравейте, аз се следя в МЦ при АГ, което не изражда в Шейново. Има ли и други момичета като мен? В коя седмица се свързахте с лекаря, който сте избрали за раждането? И какъв е процес като цяло в такава ситуация? Всякаква информация ще ми е полезна. Благодаря!

Здравей , аз се следях при АГ до издаването на 45 дневният болничен преди термин. Тя ми го издаде, даде ми направление за раждане , някои АГ дават обменна карта, аз си събирах всички документи от прегледите в папка, и си разпечатах всички изследвания. Важно е да имаш документ за кръвна група.
Бях си записала час при доктор Вецев два месеца по-рано, през супердок и отидох при него с цялата папка документи. Той ги разгледа, казах му че искам той да ме следи от тук нататък и да проведе самото раждане. От там нататък той сам ми казваше кога, къде и в колко часа да отида за следващият преглед.
Надявам се съм била полезна.

# 340
babyboo, много благодаря!

# 341
  • София
Има ли ентусиасти като мен, които ще раждат без избор на екип? Чета в групи, че отношението в такива случаи е лошо. Аз раждах така 2017г и не усетих някаква разлика.

# 342
Има ли ентусиасти като мен, които ще раждат без избор на екип? Чета в групи, че отношението в такива случаи е лошо. Аз раждах така 2017г и не усетих някаква разлика.
Аз съм раждала там 2018 и 2021 (с избор на екип съм била), отделно съм лежала 3 пъти за задържане - не съм чула някоя жена да се оплаче от лошо отношение, ако не е била с избор на екип.
След последното ми раждане в съседната родила зала вкараха друга жена, която беше без изобор на екип - както се отнасяше акушерката с мен, така беше и с нея.
Късмет и леко раждане ти желая 🍀

# 343
И аз съм се спряла на раждане без избор на екип.
Така или иначе ще пътувам от провинцията и няма да съм се следила в тази болница, все няма да ме познават лекарите..

# 344
Аз раждах 2017 без избор на екип. За мен разлика имаше- лежах 5 дни преди раждането, защото преносвах. Хубаво, ама на никого не му пукаше, нито ми обясняваха, нито си даваха зор, нито предприеха нещо. Направиха ми 3 пъти ФОК и все викаха "чакаме". Вечерта след третия път един лекар(не му помня името за жалост) реши да ме прегледа и се оказа, че аз води почти нямам. Веднага ме вкараха за секцио, бебето беше зелено, както и малкото останали води. Жив и здрав да е човека, благодарение на него детето ми се роди здраво. Миналата година раждах с избор- нямаше такива "експерименти" като предния път. Аз без избор на екип не бих родила втори път.

Общи условия

Активация на акаунт