Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 53 609
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Може и да работят, попитайте на регистратурата. Не разбрах дали не работят въобще или с моя фонд. Аз съм към Доверие. Платих, взех фактура и я предявих. След 10 дена ми върнаха парите.

Работят, но признават ,мисля че само с избор на екип . На изписването като плащате искате и фактура и после с документите отивате при секретарката на етажа на неонатология да ги завери документите. Те ще ви обяснят. Звъннете на фонда с който сте и попитайте какво включва пакетът, за да знаете предварително - само избор на акушерка не се роизнава
Благодаря за отговорите момичета 💜

# 151
Имам един може би глупав въпрос.

Аз ще съм със планово секцио, изследванията които се пускат на място , както и прегледите ( до колкото знам се минава през кардиолог ) , ковид тест , влизат ли в цената за избор на екип или не ?

Няма да съм с избор на стая, само с избор на екип.

Както и отделен въпрос, колко памперса занесохте ? До колкото знам трябва да носим два пакета мокри кърпи ( за нас и за неонатология ) както и малък пакет памперси неразопакован. Понеже ми е първо бебче, колко броя ще рече това ?
И аз бях с планово секцио и съответно с избор на екип. Всичко заедно с изследвания си беше стандартната цена, няма добавки. За майката си трябва също малък пакет памперси, все пак през деня детето си седи при нея и се налага смяна.

# 152
  • София
Имам един може би глупав въпрос.

Аз ще съм със планово секцио, изследванията които се пускат на място , както и прегледите ( до колкото знам се минава през кардиолог ) , ковид тест , влизат ли в цената за избор на екип или не ?

Няма да съм с избор на стая, само с избор на екип.

Както и отделен въпрос, колко памперса занесохте ? До колкото знам трябва да носим два пакета мокри кърпи ( за нас и за неонатология ) както и малък пакет памперси неразопакован. Понеже ми е първо бебче, колко броя ще рече това ?
И аз бях с планово секцио и съответно с избор на екип. Всичко заедно с изследвания си беше стандартната цена, няма добавки. За майката си трябва също малък пакет памперси, все пак през деня детето си седи при нея и се налага смяна.

Какво ще рече, че всичко си е било стандартна цена без добавки ? Плановото секцио с избор на екип до колкото знам е 900лв. В тези 900ля ли влизат всичките изследвания или всичко е отделно.

# 153
Точно това значи- всичко излиза 900 лв.

# 154
Фотографа, който е отпред и ви снима на изписването, пита ли ви дали може да публикува снимките във фейса? Защото все пак може да не искате да са на страницата му във фейса...Това е незначителен въпрос, но ми е интересно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
Пита ни, да. Ние казахме, че не искаме и не ги е качвал Simple Smile

# 156
  • София
Всеки ден ли има фотограф или трябва да се извика предварително ?

# 157
Всеки ден е там.

Напоследък като ходя на тонове, винаги виждам оркестър с акордеони и т.н. да виси отпред и да обикаля майките. Някой си ги поръчва или те просто си седят пред болницата и се надяват някой да им върже? Ужас.

Още един въпрос - правят ли в момента ковид тестове преди прием за раждане, ако имаш зелен сертификат?

# 158
Разбира се, че правят антигенни тестове.
Зеленият сертификат няма общо с това ако някой има текуща ковид инфекция Simple Smile
Всеки ден е там.

Напоследък като ходя на тонове, винаги виждам оркестър с акордеони и т.н. да виси отпред и да обикаля майките. Някой си ги поръчва или те просто си седят пред болницата и се надяват някой да им върже? Ужас.

Още един въпрос - правят ли в момента ковид тестове преди прием за раждане, ако имаш зелен сертификат?

# 159
Оркестърът чака да намаже.  Някой по-нахакан роднина  трябва да го разкара преди да излезете с бебето.

# 160
  • София
Има ли го този оркестър малеее , аз бях попадала в ютуб на поредица “ такъв е живота Шейново “ . Майки родилки разказват малко като съдби на кръстопът ми е 😂😂😂
Таа там бях видяла че има оркестър и хората ги гонят.

# 161
  • Sofia
Явно има. И аз не мога да повярвам. Мъжът ми твърди, че често ги виждал.

# 162
Мен като ме приеха в понеделник им казах, че съм ваксинирана и преболедувала скоро и не ми направиха тест.
Днес ни беше изписването, един с акордеон ни преследва по пътя докато и бабата и бащата не му дадоха пари.
Към дамите със секцио- колко пъти и кога ви смениха превръзките?

# 163
Един път в болницата и един път след като ми свали доктора конците.

# 164
Благодаря! А колко време след операцията  ви свалиха конците? И след изписването предполагам сама сменяте превръзката ежедневно? Питам, защото вчера ме изписаха, лекарят ми явно е зает и никакви инструкции не ми е дал

Общи условия

Активация на акаунт