Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 52 945
  • 740
  •   2
Отговори
# 645
На мен сега следящия ми лекар каза 10 дена преди термин. Преди 10г, първото ми дете беше 4 дни преди, но беше малък и затова (в друга болница родих тогава).

# 646
При мен беше седмица преди термин. Simple Smile
Имам въпрос към мамите със секцио. Колко дни преди термин се извършва. Някъде прочетох за 2 седмици, някъде и по-малко дни.

# 647
Здравейте ,искам да задам въпрос,може и да е глупав ..
В Шейново по Здравна каса ли е следнето на бременност или се заплаща ,кои доктори следят в самата Аг-болница аз все попадам на доктори които следят на частно от други Аг-болници . Simple Smile

# 648
Аз се следях по здравна каса при д-р Поптодоров ( ходих на прегледи в кабинета му в МЦ Салвебис в Лозенец. Но той изражда в Шейново.
Другите не знам как процедират.

# 649
Аз раждах и се следих последните месеци на частно при д-р Иво Димитров,като той следи и по каса,но си има кабинет в Младост Мед.
Мисля,че повечето си имат кабинети извън болницата.

# 650
Преглед след раждането кога правихте? Гледам в епикризата пише 2 за 30 дни, че се полагат, но май някъде бях мернала, че се звъни на лекаря за след 40 ден.

# 651
Като спряха лохиите. При мен това беше на 45ти ден. Simple Smile
Преглед след раждането кога правихте? Гледам в епикризата пише 2 за 30 дни, че се полагат, но май някъде бях мернала, че се звъни на лекаря за след 40 ден.

# 652
Можеш да попиташ и следящия те АГ. Моята каза до 30тия ден да отида при нея, със или без лохии. Отидох преди 30тия ден и с налични лохии. Прегледа ме добре и външно(имам шевове).Каза ми, че после ще се видим на 6тия месец за цитонамазка.
Ако искаш можеш да отидеш в Шейново, където си раждала, ако искаш можеш и при своят АГ.

# 653
Аз се следях при д-р Спасов, който работи в Шейново. Здравно осигурена съм, но се заплаща пакет за проследяване, които са три вида: минимален, стандартен и разширен. Можеш да погледнеш на сайта на Шейново какво включват, но цените не са актуални в сайта. Обикновено ти предлагат стандартния пакет, който в момента е 650лв., но изборът е твой. Успех!

# 654
  • София
Добро утро
Нахлувам с въпрос :има от седящите и четящите темата тук, която в момента да е в Шейново?

# 655
Добро утро
Нахлувам с въпрос :има от седящите и четящите темата тук, която в момента да е в Шейново?
Аз днес към обяд ще ходя да ми свалят конците и да си взема епикризата.

# 656
  • София
Добро утро
Аз днес към обяд ще ходя да ми свалят конците и да си взема епикризата.
Пиша л.с.

# 657
Има ли ден на отворените врати в болницата?

# 658
  • София
Има ли запознати с работата на др Илиев?

# 659
Здравейте момичета , има ли такива от вас , на които са предизвикали нормално раждане с ГЕЛ , а не с окситоцин?

Общи условия

Активация на акаунт