Отговори
# 330
Чувала съм и за него и за други ефекти. Simple Smile
Водехме дискусия с Vicky. Simple Smile

# 331
  • София
Ще може ли авторката обобщено да изкаже становище по коментарите? Мерси.

# 332
Това е чудесно. Значи би следвало да си чувала и че личните дискусии се водят на "лични".

# 333
Това е чудесно. Значи би следвало да си чувала и че личните дискусии се водят на "лични".

Все пак можем да пишем, нали?
Не мисля, че е уместно да определяш кой , кога и къде да пише.
Можеш да се изявяваш у вас, тук не е мястото , а и е напразно, защото на мен ми е все едно. Simple Smile
Нека не изместваме основната тема.
Надявам се авторката наистина да обобщи,  интересно ми е какво мисли.

# 334
  • София
Уиш, остаЙ децата.

# 335
ОК, Гордж. И без това тропкането с краче, съчетано с липсата на грам мисловен процес, не е интересно.

# 336
# 337
Изтъпявате. Желателно е 5ти клас в провинцията да си остане 5ти клас в провинцията, не да влиза в мамата под формата на лели и баби с деца и внуци в 5ти клас.

# 338
5 клас в столицата мноо ли сте отворени? ке додем и ке ви полеем с компот от сини сливи.

# 339
Здравейте на всички! Искрено Ви благодаря за съветите, които ми дадохте. Както казах, аз нямам близки отношения със семейството си....Чела съм по разни форуми и съм чувала от познати, че прекаленото "вмешателство" ( на този етап ще използвам тази дума), от страна на родители, не е полезно за младо семейство. Затова исках да чуя различни мнения, за да си направя някаква равносметка. Нямам намерение да лишавам никой да говори по телефона с майка си или да се вижда с нея, камо ли да се опитвам да го накарам цялото му внимание да бъде насочено към мен!  За онези които казаха: " че не искали снаха като мен" , или по някакъв начин се опитаха да ме нападат...нямам какво да кажа, те думите просто са излишни. Когато на едно младо момиче, не можеш да дадеш съвет, дали за теб това е правилно или неправилно....Ами, не й казвай "не искам снаха, като теб!" , по - добре си замълчи.  Аз познат или непознат човек, никога не съм обиждала или нападала по някакъв начин....но какво да направиш - възпитание!

# 340
То за едни е правилно, за други е неправилно. Зависи кой как е възпитан и в каква среда е израснал, какво е видял вкъщи и блябля. Ти кво очакваше - да щракнат лелите с пръсти и да ти оправят начина на мислене или дори живота? Мнье.

# 341
5 клас в столицата мноо ли сте отворени? ке додем и ке ви полеем с компот от сини сливи.
Аграрът ти е аграр.

# 342
Аграрът ти е аграр.

Тея думи в София не се учат? Личи си, че отдалеч сте дошли. Joy

# 343
Ако може, за мен компотът да е от белени праскови. Мням.

# 344
чела съм , че прекаленото вмешателство от форуми също не е на добре..  Joy

Общи условия

Активация на акаунт