АПРИЛските ни малчугани са винаги засмяни!

• 10 273
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Честито на малките ни месечковци днес  bouquet

Честито второ зъбче на Део!

Бюти  newsm59. Незабравим празник днес и много, много любов  bouquet!

Рина, благодарим  Hug!

# 226
Хаха в номинираните за убост съм
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=142037.0
Някой ще яде бой , ама тя си знае де, утре даже кафе ще ме черпи Wink

# 227
  • София
Аааа, Мимка, ти си лична убавица, знаем си те! Турихме с Вальо един глас  Peace

# 228
Eдин въпрос
По колко време държите бебоците в проходилката?

# 229
 Joy един глас за тъщата кво Flutter

# 230
  • Русе
Мимка, глей ся как ще те наредим в челото - наш'то гардже си е най-Убаво! Peace Laughing

# 231
HugМимка, и от нас имаш глас  bouquet За проходилка - не мога да ти помогна, щото не ползваме

# 232
Ето ни, прибрахме се след поредният слънчев ден и хубава разходка!
Аз също не слагам в проходилка!

# 233
  • Boston, MA
  bouquet Честит рожден ден, Бюти! Бъди щастлива и обичана!   bouquet

Честито на месечковците и честито зъбче на Део!

В офиса (не е точно проходилка, но пак е прав) Дани стои 2-3 пъти по 30 мин. някъде.

# 234
Мила Бюти, честит празник!   costumed034  Да получиш много  Gift  Gift Gift , да имаш много  Drunk , с които да си вдигаш наздравиците!
Да си  txtloves, да си  Flowers Four Leaf Clover , да имаш много поводи за dancing !
Нека всичко най-хубаво тепърва предстои за теб и семейството ти!
Честит Рожден Ден!

Аги и Тони

# 235
Бяхме на лекар, отново. Утре ще пуснем кръв и урина, стискайте му палци да са наред, че вече не знам какво ще го правим.  На своя глава му пуснах диференциално броене, срещу заплащане, защото майките от квартала ме посъветваха така. Thinking Купих един колектор, дано да свърши работа, за да не чакам с чашката да се изпишка.

Вечерта пък отивам на лекар с кучето, дано всичко да мине по-леко, защото вече май съвсем не е добре и се притесняваме много за него, да не му стане нещо. Sad Сърдечно болно е, вече съвсем изгубихме надежда...

# 236
ЧРД, Бюти. Бъди прекрасна майка на прекрасно дете, прекрасна съпруга на прекрасен съпруг и много други прекрасни неща ти пожелавам  bouquet

Честито и на месечковците и на зъбатко Део

# 237
  • 2 етажа над тавана
И от нас гласец! Wink

Аги  Hug  Praynig

# 238
току-що дадох на Радост от пюретата лека нощ на Ганчев, с бисквити, и О-О чудо,детето си го изяде цяло, за първи път се случва откакто я захранвам.....ее,вече дадох и глутен

# 239
  • София
Честит рожден ден, Бюти!

И честито на месечковците и озъбилите се.

Аги, стискаме палци и за Тони и за кучето. Praynig

И аз утре ще се боря с взимането на урина. И после ще я водя да я дупчат за кръв.
Сонята от 3 дена никак не яде- направо е някъв кошмар. Хапне малко и това е. А преди си ядеше много добре. Някаква криза ли е, що ли???? newsm78
Да не говорим, че 2-3 нощи  само проплаква през половин час и ставам да я успокоявам и да бутам биберон.

хайде лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт