АПРИЛските ни малчугани са винаги засмяни!

• 10 294
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ  bouquet
ние вече си имаме шесто зъбче, но продължава да се лигава докога незнам
Мимка залепи я Joy

# 76
мимка, Преси е взел сам да се обсужва нощем, не знам как си намира падналата от устата бибка, но си я слага сам на сън Rolling Eyes

Ванче, синът ти е голям сладур! Hug

# 77
  • София
Добро утро  Hug След вчерашното картинково "добро утро" излезнахме навън и ми тръгна.... първо кафе-машината вместо чай ми пусна топла вода, второ- си прещипах зверски пръста, трето - оказа се, че малчо има афти в устата та се изтреляхме до аптеката и взех Дактарин гел да го мажа и за капак, комшията разсипал бензин в мазето и направо ми се удоши душата. Боли ме гърлото и от тази миризма ми е още по-зле.

# 78
  • 2 етажа над тавана
Добро утро и от мен kaffeetrmker_2

Честит 7 месец на Алекса, на Мадлен и на Явор!

Снощи беше най-кошмарната вечер, която някога съм преживявала от гледна точка на неутешим рев на Маги - тия зъби направо ще я побъркан, така е плакала със сълзи, че даже на моменти се задавяше и не можеше да си поеме въздух, беше полилавяла и , разбира се, нищо не беше в състояние да я успокои. Е, както можете да се сетите, и аз ревнах с нея. Не помогна нито панадол, нито Дентинокс - то не че тя много позволи да я намажа, де, ама аз се пробвах. Даже и не пожела да засуче, поне това друг път я успокоява. И сега още ми е тъжно и ревливо.

И въобще не мога да разбера, че е почивен ден - мъжа ми по принцип и в събота е на работа, а днес отиде да почва да подготвя колата за големия ремонт, така че пак сме си сами, а пък гледам че се смръщва нещо времето , но дано не ни се размине разходката.

Черепахче, пращай телефона на хлебароморителите, тая напаст не се издържа!

Пете, ха честито ви ново зъбче, вие сте направо ударници(както се казваше едно време) - петилетката за 3 години я изпълнявате

Оле, Данче, кофти ден, а Sad Дано днешния е пълната противоположност на вчерашния Hug Да нагушкаш Стаско

Ох , и на мен носа ми потече, дано не се разболявам yu5
Весел ден, момичета

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 10:55 от buble

# 79
Данче, голям карък!А защо напоследък не ти се вижда аватара? Thinking

Горката измъчена Маги Sad, и горката й мама...

# 80
Фил, Hug колко му трябва на човек... Rolling Eyesда му е прекрасен деня.
Данче, Бабълче дано са ви отминали лошите преживявания и да имате ведър и спокоен ден Flutter.

# 81
  • София
Ха, здравейте!   bouquet
Честито на месечковците!

За пръв път съжалявам, че нямам баби на помощ, че тая сутрин така ми се спинкаше, а малкия искаше игра  Tired  И ми се ходи на пазар, искам нов панталон, и джинси, и жилетка,... и на фризьор искам... Еееееехх...    cry

Настроението и на мен ми е едно смотано, а до средата на др. седмица ще е гадно времето, та реших ... ще почвам с Коледната украса   madnoel  Ще наслагам лампичките и гирляндите, а елхичката ще я направя към края на месеца  Mr. Green

Мимка, аз никога не бих го направила, ама видях една мама я беше залепила бибата с лекопласт  Shocked А съседката ми научи сина си да си дъвче палеца и така не се буди вече за биба.

# 82
  • София
Филипка, де да знам защо не се вижда  Thinking дали, защото не може да понесе силата на прекрасния ми образ  Thinking....  Mr. Green

Мим, само да не ми се скара някой за лошите идеи сложи я да спи при теб, аз така правя вече 3та нощ, спестявам си доста ставания.

# 83
Мимка, купи и няколко еднакви биби и и ги сложи в леглото. Така по-бързо ще си я намира сама Wink
6 зъба newsm78 Пете вие наистина сте рекордьори някакви.

Данче, от какво са тези афти?

# 84
на мен днес ми се мързелува или поне тази сутрин, затова отказах да изляза с Драго&Радо(ст) на освежаваща разходка, ще си седя тук и ще си дишам къщния застоял въздух..........по-скоро ще се тропна в леглото с някоя книжка, откога не ми се е случвало............толкова много съм се зарибила с този форум, че за да не кисна пред ПС-то (естествено когато малката спи или се занимава самичка го правя) почнах да си плета шал, ама ей на-така си стои плетката....

# 85
  • 2 етажа над тавана
Момичета, ние хукваме навън!
Приятен ден от нас! Hug Heart Eyes

# 86
Привет от мен и Вяра! Да ви се похваля - днес за сефте ядем кус-кус. Стана много вкусен - от бебешкия на Плазмон. Сварих го, оставих малко от водичката, добавих АМ, сиренце и масълце и детето пощръкля по него. Тя по принцип ми яде само фино пасирани храни (крем супата със сухар също я искаше пасирана  Rolling Eyes ), та сега с това лапане направо ме смая. Бе нещо се е оправила тези дни на ядене, че доскоро беше ужас. Ние също ще излизаме на слънце!

А, я някоя по-светната мацка да раздуе откъде да си дръпна по-ново филмче, щот май съм изостанала с програмата... newsm78

# 87
Вени* ти ли беше писала,че малчо се е захранил (Матей,де) с глутен от коричка хляб? защото и Радост по същия начин,бяхме при бабата и дядото на Драго и докато се усетя, те й бяха пъхнели в ръката коричка и съответно тя в устата.....и сега като види хляб,когато ние ядем, веднага почва да мрънка и посяга с ръчичка - почнах да й давам... пък на Видин като бяхме, моят баща й дал да си чеше венците обикновена бисквита, абе....какво да кажа.....явно вече са захранениа и Радост и МАтей с глутен

# 88
Честито на месечковците от вчера- Дани и Ивайло    bouquet

Честито на месечковците ни днес - Алекса, Мадлен и Явор   bouquet

furor, много ми стана мъчно за бебчето  Sad Да почива в мир малкото ангелче

Ох, Скарлет отказва да яде пюрета, какво й стана не знам.  ooooh! Сега  ще спра за няколко дни с лъжицата, ще и давам пюрето в шише и след няколко дни ще пробвам пак, дано този път с успех  Praynig

Започнах да събирам багажа  ooooh! направо ужас...уж си мислех да взимам най-необходимото само и да купя останалото в Бг, а пак много неща, как ще ги събирам не знам  ooooh!

# 89
  • София
Ринка, ще минавате ли през София?

Аз досега бях отдадена на чистенето, готвенето и гладенето  Crazy  и вече съм малко гроги.

Общи условия

Активация на акаунт