ние вече си имаме шесто зъбче, но продължава да се лигава докога незнам
Мимка залепи я

След вчерашното картинково "добро утро" излезнахме навън и ми тръгна.... първо кафе-машината вместо чай ми пусна топла вода, второ- си прещипах зверски пръста, трето - оказа се, че малчо има афти в устата та се изтреляхме до аптеката и взех Дактарин гел да го мажа и за капак, комшията разсипал бензин в мазето и направо ми се удоши душата. Боли ме гърлото и от тази миризма ми е още по-зле. 
и , разбира се, нищо не беше в състояние да я успокои. Е, както можете да се сетите, и аз ревнах с нея.
Не помогна нито панадол, нито Дентинокс - то не че тя много позволи да я намажа, де, ама аз се пробвах. Даже и не пожела да засуче, поне това друг път я успокоява. И сега още ми е тъжно и ревливо.
Дано днешния е пълната противоположност на вчерашния
Да нагушкаш Стаско

И ми се ходи на пазар, искам нов панталон, и джинси, и жилетка,... и на фризьор искам... Еееееехх...
Ще наслагам лампичките и гирляндите, а елхичката ще я направя към края на месеца

Да почива в мир малкото ангелче
Сега ще спра за няколко дни с лъжицата, ще и давам пюрето в шише и след няколко дни ще пробвам пак, дано този път с успех 
направо ужас...уж си мислех да взимам най-необходимото само и да купя останалото в Бг, а пак много неща, как ще ги събирам не знам