АПРИЛските ни малчугани са винаги засмяни!

• 10 294
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Цачи свалям я програмата и ще гледам Mr. Green
Татянка вашта Миленка е хубавица, Мамо Меца и Вени е хубавица Hug и ВСИЧКИ бебоци са ни разкошни Peace
furor ужасно наистина

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 09:47 от mama79

# 61
  • София
Ох, прибрахме се! Много добре си изкарахме, обиколихме из Родопите - много я харесвам тази планина! Около 600 км. сме изминали! Матей се захрани с глутена - просто нямаше как - ние седнем да ядем, а той в устите ни гледа и се принудих да му дам коричка хлебче да си чеша венците! Не е изял нещо съществено, но все някоя троха е хапнал! Прових записи - пътя за Девин е много живописен и опасничак! Много завои, на Лора и стана лошо и решихме навръщане да минем през Доспат и Батак! На втория ден отидохме до Чепеларе и до Триград, снимах Триградското ждрело, Милен и Лора влизаха в Дяволското гърло, а днес навръщане изпълнихе намерението си да минем през Доспат и Батак, но се оказа, че трябваше да караме в участъци със сняг и даже се въртяхме на едно място! Но планината е много красива и нали беше слънчево - неповторимо беше!

# 62
Вени, така ти завидях благородноооооо Hug.Искам и аааааааз.Ама на моя мъж много мрънкане му трябва да предприемем нещо подобно.

# 63
  • 2 етажа над тавана
Привет и от нас, ние и днес откарахме цял ден навънка.
Нещо с нета имах проблем одеве и писах, писах, пък нищо не излезе Tired

фурор, това наистина е страшно тъжно Cry

Мецанке, да ти е жива и здрава Вени, само такива изненади да ви поднася! Hug

Цачи, усеща се отсъствието ти, но нали все пак успяваш да драснеш отвреме навреме Hug

Вени, Родопите направо ги обожавам, а и нали майка ми е от там. Но и иначе са си ми слабост, де Wink Иска ми се и на мен едно такова пътешествие из милата родина! Ама сега нали сме и без кола след катастрофата, та не знам кога ще ме огрее!

Оставям ви и отивам да изтребвам гадните хлебарки, дето са плъзнали из цялата кухня. #2gunfire Вече не знам как да ги моря, писна ми #Cussing out

# 64
# 65
  • София
tusana,аз чак с такива симптоми не съм била, но дано да се оправиш бързо  Praynig
Тцачи, Hug
Фурор, и аз много се разстройвам и си нацелувам синчето като чета такива неща.

# 66
Честит празник на месечковците Heart Eyes

А на Дани, една целувка по болното лакътче от мен и Симона Heart Eyes, да му мине по-бързо.
Тусана, бързо оздравяване.

Бабълче, мога да ти дам телефона на една фирма. Нас ни отърваха от страшна напаст, много съм доволна. Работят и уикендите.

По анкетките:
И нашето кенгуру вече е в графа неизползваемо.
А на закрито сме ходили само на МакДоналдс и по кафетата в моловете.

Малкото ангелче да почива в мир. Отивам да си гушна бебето

# 67
  • 2 етажа над тавана
Cherepahova , то това не е ли ако и останалите в блока ги обеззаразяват, дали ще има смисъл само в нас да си пръска за хлебарки? newsm78

Ох,смогнах да кача снимки в албумчето - доста са объркани като последователност, ама какво да правя Embarassed А и качеството им не е от най-доброто, затова отивам в ъгъла да се срамувам Tired

# 68
Честит седми месец на Дани и Ивайло!

Енвиа - пращаме картички и то не само на приятели и роднини, но и на поне 20-30 колеги. Но не може да не пратиш, след като и те ти пращат и такава традиция са създали. Въобще тук са картичкоманиаци - пращат и получават по всевъзможни поводи и то на килограм. Аз като се роди Мимата по едно време вече се молех да спрат да и подаряват разни неща, защото ми беше писнало да пиша благодарствени картички    Grinning .

МисЗ, браво на теб, че сте направили коледната снимка. И аз искам такава вместо картички, но се чудя дали пък да не спретнем някоя снимка в къщи и после да принтирам в Уолмарт с подходяща коледна рамка  Thinking

Фурор, много сладки пътнички сте  Hug  И двечките с много готини шапки.
Иначе много тъжно това с починалото бебе, много се разстройвам от такива истории   Cry . Изострено чувствителна съм станала на тема "живот" ...

Бубка, слепването доктора го премахна лесно - прекара една клечка за уши с малко вазелин и това беше (е, и малко рев де). Важното е сега да следя да не се повтори.

Мамо меца, много сладко това на Вени с крачетата.

# 69
  • Boston, MA
Мерси за пожеланията! Честито на Ивчо на Роси!

Хайде този път нещо полезно за почерпка:

Много съм зле с картичките  Embarassed, но тази година май ще се напъна. Пращах и аз благодарствени за Дани, мдаааа.

Тусана, бързо оздравяване.

Мамо меца, да ги изядеш тия крачета!

Татянче, аз по принцип го ползвам почти само вътре кенгурото - в магазин примерно, ама вече така или иначе натежава...

ФурорHug за теб и за мамата, да почива в мир ангелчето.  Praynig

# 70
ДОбро утро, дами и бебоци Grinning
Честито на месечковците Hug
Вени, страхотна почивка.

С доки в петък говорехме за слепването при момиченцата. Каза, редовно да мажа с нещо мазничко. И точно се чудех с какво, но вазелин май е добра идея. Зарка, тенкю Hug

Баблче, така е, ама при нас бабите не искаха. И ние се напръскахме сами. Хлебарките може да се избягали при тях, но да се оправят. НО в къщи вече от два месеца няма Wink

# 71
Честит 7-ми месец на Алекса!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Добро утро от нас!
Много пусто през уикендите тук обаче...

# 72
Добро утро и от нас!
Хайде на кафенцето Coffee
Честит 7-ми месец на Алекса, Мадлен и Явор! Hug
Наистина много пусто през почивните дни Sad.Дано поне отсъстващите да си изкарат един страхотен уикенд newsm57  261uu

# 73
Долро утро Coffee
Честит 7-ми месец на Алекса, Мадлен и Явор!
Аз сега ставам, малкия е на бабин дом и днес ще ходим нейде самостоятелно Blush

# 74
Добро утро.
Мами не знам какво да правя с тая залъгалка, вече месец не мога да спя изобщо, снощи над 20 път се събуди за бибероната #Crazy ужас какво да правя?
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ

Общи условия

Активация на акаунт