честито на месечковците
и аз веднъж два пъти съм го водила вътре на кафе, но ако не е задимено става иначе не
понатам ще го водим ама още мисла че е малък

Щото на мен преди години така ми се изпари желанието да пращам... 
, но ще хвърлям по едно око и тук... 
, поне момчетата отидоха на пазаро-разходка ...

Има и други кафета в околността, ама там даже и аз не обичам да ходя, какво остава за бебока.... Нооо, ако имаше някое свястно местенце, щяхме цяла зима там да висим, Вальо много обича да му се бръщолеви наоколо.

И ми стана много гадно, zаЩото колко му е да праЩаШ една карти4ка, работа zа 5 минути е пък и да не ми раzправят 4е било скъпо
Тук една красива карти4ка е около 4?, плюс поЩенските марки...... И така всяка година хар4их към 100 ? zа карти4ки и да съм полу4ила 1, 2 максимум. И спрях. Таzи година оба4е смятаме да праЩаме пак. Утре Ще направят полу професионални снимки на нас и искам да опе4атам коледни карти4ки с наШа снимка.....ма да видим. Освен това ме е яд, как 4есто не пристигат карти4ките, които ги праЩам до БГ
Де да можех и аz като Ра4ето да ги пусна ли4но в кутиите на хората
Бубка, как е при вас, спомням си 4е имахте съЩото?

и даже не смогвам да ви изчета
2 отгоре и 2 отдолу

) само че не мога да не ви разкажа какво прави малката 
? Леле какви работи ставали, за такова чудо сигурно нямаше да се сетя. Добре, че всичко е минало успешно, много да го нацелуваш от нас със Лекса
. Като каза "каки" се сетих нещо. Преди години сме на гости на наши приятели в БГ с малко момченце, което се обръщаше към мен с "како", пък към мъжа ми с "чичо", без никой да го е учил. Ей умряхме от смях, пък разликата с мъжо ни е само 10 месеца
за теб и Дени.
.